*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Γιορτάστηκε και στην Ξάνθη, η Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

27 Ιουνίου


Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ως ημέρα τιμής των αποστράτων για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Ο εορτασμός στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και τον επικεφαλής της, Αστυν. Υποδιευθυντή κ. Ευάγγελο Γκίκα, όπου στις 10.30΄ τελέστηκε δοξολογία και δέηση από τον αρχιμανδρίτη πατέρα Παϊσιο. Παραβρέθηκαν ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπούτος, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Νικόλαος Φωτιάδης ως εκπρόσωπος του Παραρτήματος Ξάνθης της ΕΑΑΣ, ο Ταξίαρχος κ. Γκούμας Αναστάσιος επικεφαλής αντιπροσωπείας ως  εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή Δ΄ΣΣ, ο Λιμενάρχης Π. Λάγους, ο Υποδιευθυντής και ο Υπασπιστής της Διεύθυνσης κ.κ. Πασχάλης Γιώρης – Νεκτάριος Ορφανίδης αντίστοιχα, οι διοικητές του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυν. Τμήματος, Εχίνου και Σταυρούπολης κ.κ. Ταχτσίδης Ιωάννης, Ναλίας Αλύπιος, Ζάκος Στέργιος και Νικόλαος Κανταρτζής αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος της Τ.Δ Ξάνθης της Διεθνούς Ένωσης αστυνομικών κ. Δημήτρης Δετσαρίδης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων και ικανοποιητικός  αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.
Την ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ανέγνωσε ο Υ/Β΄ κ. Σακελλαρίδης Σταύρος, ενώ  χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης κ. Θεοφάνης Καραμπιπέρης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε καφές σε παρακείμενη καφετέρια της Κεντρικής πλατείας της Ξάνθης, σε όσους και όσες παραβρέθηκαν.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »