*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. H ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΞΑΝΘΗ

01 Μαΐου
Η ιστορία επιστρέφει, καθώς 40 περίπου χρόνια μετά την ιστορική συνένωση του Ορφέα και της Ασπίδας Ξάνθης, επιστρέφει η ιστορική της ονομασία. Α.Ο.Ξ. 
Ήδη το Skoda αφαιρέθηκε από παντού και από δω και πέρα η ομάδα θα εμφανίζεται τόσο στα γήπεδα όσο και στα δελτία τύπου και την φανέλα ως εξής: ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. 1967 που είναι και η ημερομηνία ίδρυσης με τη φωτογραφία του Δημόκριτου.
Τα χρώματα της ομάδας θα είναι το κόκκινο και το άσπρο ενώ συνέντευξη τύπου θα δώσει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος για τις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ομάδα αλλά και τους στόχους της για το επόμενο πρωτάθλημα. 
Δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση τιμής ένεκεν να επιστρέψει ο Μπαϊκαρά και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα καθώς οι εμφανίσεις του με τον Πανθρακικό ήταν εξαιρετικές, ενώ με τις αποδεσμεύσεις θα φύγουν πολλοί παίχτες μεταξύ των οποίων και ο τερματοφύλακας της ομάδας Cennamo Luigi καθώς υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας Θανάση Γκαραβέλη. Επίσης σίγουρα θα φύγει ο Καπετάνος και ήδη αναζητείται κατεπειγόντως σέντερ φορ με αξιώσεις αφού στην επιθετική αδυναμία της ομάδας εντοπίζονται και οι πολλές ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »