*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ: ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ELISSO: ΕΚΟΨΕ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΔΕΙΑ!

28 Μαΐου
Ένα δέντρο έκοψε χθες και ένα κλάδεψε (σ.σ. δεν πρόλαβε να το αποτελειώσει…), η επιχείρηση του Elisso Hotel με το αιτιολογικό ότι ήταν… «σάπια» και κινδύνευαν οι διερχόμενοι πολίτες, στον κοινόχρηστο χώρο πίσω από το περίπτερο, εκεί που κάποτε λειτουργούσε η εξέδρα του Κυβερνείου!
Το κόψιμο του δέντρου μάλιστα έγινε με ιδιωτικό συνεργείο χθες το πρωί με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες και διερχόμενοι πολίτες και να ειδοποιηθεί η αστυνομία, που παρενέβη αμέσως.
Από την πλευρά της η επιχείρηση όταν πλέον είχε επιτελέσει το έργο της, ισχυρίστηκε ότι «πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και προέβη στο κόψιμο και κλάδεμα των δύο δέντρων, γιατί τα δέντρα ήταν ξηρά και κινδύνευαν οι διερχόμενοι πελάτες και πολίτες.
Παρέμβαση στο κόψιμο των δέντρων έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φανουράκη που  επικοινώνησε μάλιστα με την Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων καταγγέλλοντας το γεγονός και το ότι δεν πήρε καμία άδεια ο επιχειρηματίας του ξενοδοχείου πριν προβεί στο κόψιμο και το κλάδεμα των δύο δέντρων.
Παράλληλα ο Μανώλης Φανουράκης κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι «καλύπτει τον επιχειρηματία στις συγκεκριμένες αυθαιρεσίες του, αφού πρόκειται για κοινόχρηστο χώρο κι όχι για ιδιωτικό…»

Στην επικοινωνία μας με τον επιχειρηματία πάντως αυτός επέμενε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και ότι τα δύο δέντρα είχαν καταστεί επικίνδυνα για τους διερχόμενους πολίτες…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »