*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

28 Μαΐου
*Σήμερα το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν που αλλού;
Μα φυσικά στο ΜΥ CLUB!
-Όλοι σήμερα στο αγαπημένο και ιστορικό Club της πόλης μας με πολλές- πολλές εκπλήξεις, που φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια λειτουργία!
-Έναρξη στις 23.00.
-Τηλέφωνο ρεζερβέ: 25410 73536!
 ……

*Και μη το ξεχάσετε…
-Η 1η Ελληνική βραδιά στο My club για το καλοκαίρι του 2016 είναι γεγονός!
-Το αγαπημένο club της πόλης μας ξεκινάει την Τετάρτη 1 Ιουνίου τις αγαπημένες & αξέχαστες Ελληνικές βραδιές παρέα με τους ανατρεπτικούς KNOCK OUT για ένα ξέφρενο πάρτι!
-Κάθε Τετάρτη Πονάμε, Αγαπάμε, Τραγουδάμε Ελληνικα!
-Dj Fotis Itsakos
-Ώρα προσέλευσης: 23:00
-Είσοδος: 5 ευρώ με Κρασί ή Μπύρα
Ρεζερβέ: 25410-73536
-Και φέτος το καλοκαίρι… My Club. Στο 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας.
…..

*Μία αποκάλυψη έκανε χθες από το Facebook ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης αναφέροντας στο χαρακτηριστικό μήνυμά του:
«ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΣ...
ΤΟ ΝΕΟ LIVE EVENT ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ...
ΜΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΕΣ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ...
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ «ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ»»…
-Τι ετοιμάζει ο Γιώργος και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι τρεις καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το νέο σχήμα που αναφέρει ο ίδιος, ακόμα δεν έμαθα…
-Πάντως –και σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες μου- η νέα καλλιτεχνική «τετράδα» θα εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά όλης της περιφέρειας!
-Σύντομα από τη στήλη περισσότερες λεπτομέρειες!
…….

*Χθες η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Χρύσα Μωραϊτη, με την «Ανάποδη Ψυχή» κι ένα μάτσο τραγούδια απ’ τα «καινούρια στα παλιά κι ανάποδα»... με Μάκη Σεβίλογλου, Δημήτρη Λάππα, Θάνο Σταυρίδη και Δημήτρη Κίτσιο, ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη για ένα υπέροχο live στο bar «AΠΕΝΑΝΤΙ» της Αλεξανδρούπολης!
……

*Με την φίλη του Γιώτα, η οποία είχε την Πέμπτη τα γενέθλιά της, έκανε βραδινή «εξόρμηση» για ποτό, ο Ξανθιώτης Τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, άνευ του Χαράλαμπου, για να ευχηθεί στη φίλη του τα χρόνια πολλά!
……

Γενέθλια την Πέμπτη είχε και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Πεντζουρίδης, στον οποίο απευθύνω τις ευχές μου, αν και καθυστερημένα, για Χρόνια πολλά!
……

*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με το CITY live που αποχαιρετά τη σαιζόν και ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του για το φθινόπωρο με το τελευταίο του σημερινό live!
-O γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Χαλάτσης, αυτό το Σάββατο 28 Μαΐου για ένα μοναδικό Live στο CITY!
-Μαζί του και το καλλιτεχνικό σχήμα του μαγαζιού με τους: Αυγή Τριανταφυλλίδου, Άρη Ζαρίμη, Χαρά Τσιρίδου και Γιάννη Αρβανιτίδη αλλά και η ορχήστρα του CITY!
-Τιμή ποτού 10 ευρώ.
Ρεζερβέ: 6937 180069.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »