*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το "΄άδειασμα" της ΝΟΔΕ απο τον Δήμαρχο...

28 Μαΐου
 
Κι ενώ πληθαίνουν οι φωνές, και όχι μόνο των αντιπάλων του, αλλά και συνεργατών του, για πιθανή έκπτωση από το αξίωμα του Δημάρχου λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων, αλλά και των ποινικών υποθέσεων που ακολουθούν, ο ίδιος επιμένει στην αλαζονική συμπεριφορά του διώχνοντας από δίπλα του ακόμη και ανθρώπους που τον στήριξαν σε κάθε του επιλογή! Ο λόγος για τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταφέρει τις ευθύνες οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό του!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Λογικό είναι, αφού άλλοι υπογράφουν και κινδυνεύουν και απλά αυτός… δίνει τις εντολές!
…………

Είμαι αντίθετος ο συγχωρεμένος να ζει με τις πίκρες, πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο που μας έδειξε και να ακολουθήσουμε όσα είχε οραματιστεί ο Σαδίκ. Τον Αλή Τσαβούς τον παρομοιάζω με τον Ντεκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντεκτάς της Θράκης.
Εμείς με τις διαφορετικές δυνάμεις και απόψεις που έχουμε για την Θράκη θα την κάνουμε λαμπερή.
(Ο Ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ στην εκδήλωση του κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» DEB στην Κομοτηνή)
-Για να δούμε, πόσο ακόμη θα «τραβήξει» το σχοινί, έχοντας και την φανατική υποστήριξη δυστυχώς του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ…
………………
Σεμνά &ταπεινά
*Αυτοί που κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τις χθεσινές δηλώσεις του Δήμαρχου Μπάμπη για τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να είναι οι νέοι… αγωνιστές της ΝΟΔΕ!
……
*Οι οποίοι αν ενθυμείστε καλά όταν προσφάτως επισκέφθηκαν τον Μπάμπη στο Δημαρχείο του  του, σημείωναν με έμφαση τα παρακάτω:
«Σημείο αναφοράς της επισκέψεως (της ΝΟΔΕ), η συνάντηση με το εκλεκτό μέλος της παρατάξεως μας και Δήμαρχο Ξάνθης, κύριο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο οποίος με την για πολλοστή φορά αποδεινυόμενη άρτια κατάρτιση του επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ξάνθης, κατέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες που θέτουν οι πολιτικές και οι επιλογές της κυβέρνησης, η Ξάνθη βαδίζει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης».
……
*Πόσα θες όμως να μας τρελάνεις κύριε γραμματέα της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη και σε ποιες «δυσκολίες» αναφερόσουν, όταν κοτζάμ Δήμαρχος βγήκε χθες και… συνεχάρη τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που… άφησαν τα γραφεία και τρέχουν στους Δήμους, εκεί που παράγεται το έργο, χαράσσοντας μια… ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τους δήμου και την κοινωνία;!!!
…….
*Άλλωστε εσείς μιλήσατε για πολλοστή φορά αποδεικνυόμενη άρτια κατάρτιση του Δήμαρχου Μπάμπη, επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ξάνθης.
-Οπότε δεν θέλω ου… αλλά μόνο… ΝΤΑ! (Ναι στα Ρώσικα και λόγω της χθεσινής επίσκεψης Πούτιν στη χώρα μας…).
……………..
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΠΑΣΕΙ» Η «ΣΙΩΠΗ» ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;
Ρωτήσαμε και ξαναρωτάμε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου για το θέμα του γνωστού ακινήτου δίπλα στο καφέ του Τσέπελη που περιήλθε στην κατοχή του μετά από… «δημοπρασία» (;!) που ουδείς γνωρίζει που δημοσιεύτηκε, με τι ενοίκιο μισθώθηκε στην σύζυγό του, ποιος ήταν ο πλειοδότης που αποσύρθηκε και πήρε τον ημιυπαίθριο η Έλλη και το πιο βασικό…
-Με τι ενοίκιο κάθε μήνα!  
-Μπορεί τουλάχιστον να μας απαντήσει ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, αφού το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου,  δεν απαντάει στα ερωτήματα της τοπικής κοινωνίας;
ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ!
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Δήμο Ξάνθης, αφού εκτάκτως ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος όρισε χθες έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής για τις 15.00 της 27/5, ενημερώνοντας τα μέλη στις 14.31 προκειμένου ο Δήμος να καταθέσει προσφυγή για την απόφαση της Περιφέρειας να σφραγίσει το Πάρκινγκ
Έτσι στη συνεδρίαση από το σύνολο των 8 μελών παρόντα ήταν μόλις τα 4 με τον Μανώλη Φανουράκη να καταψηφίζει το θέμα, την δε δικηγόρο του Δήμου στο ερώτημα γιατί «ενώ κατέθεσε ήδη την προσφυγή στις 10 Μαΐου δεν ενημέρωσε την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε μια μέρα νωρίτερα, «δεν μπορούσα λόγω φόρτου εργασίας!».
Τελικά με την ψήφου του Δημάρχου και τριών δημοτικών συμβούλων εγκρίθηκε η από 10-05-2016 προσφυγή του Δήμου Ξάνθης ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά της με αριθ. πρωτ. ΦΕ.7γ.1/47469/ΞΔΜΕ 3732/27-04-2016 απόφασης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το αιτιολογικό ότι η διεύθυνση Συγκοινωνιών έκλεισε το υπόγειο πάρκινγκ χωρίς να λάβει υπόψη την θέση του Δήμου Ξάνθης, ενώ το σφράγισμα αφορούσε την έλλειψη πυροπροστασίας.
-Κι εγώ που νόμιζα ότι η πυροπροστασία αφορά την Πυροσβεστική κι όχι τον… Δήμο!
…………
Η αντιπεριφέρεια τουρισμού πληρώνει για να προωθεί ιδιωτικά link!;
Σύμφωνα με καταγγελίες του XanthiPress ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, «πληρώνει ως αντιπεριφέρεια τουρισμού, για να προωθεί…ιδιωτικά link
“Σήμερα στο Facebook υπάρχει μια χορηγούμενη (πληρωμένη δηλαδή διαφήμιση της Περιφέρειας όπου προωθεί ένα θέμα το οποίο δεν είναι για προβολή της Περιφέρειας απλά ένα ενημερωτικό δελτίο. Και μέχρι εδώ δεν υπάρχει θέμα, δεν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τον υπεύθυνο για που μέχρι ξέρει να κάνει μια δουλειά”, αναφέρει το Χanthi Press με τον Αμοιρίδη να δηλώνει, «είναι στη διακριτική μου ευχέρεια και δεν επιβάλλεται»!
-Στην διακριτική σου ευχέρεια Μαϊκ αν πληρώνεις εσύ από την τσέπη ή ο Γ. Παπαβραμίδης! Η Περιφέρεια ανήκει στους πολίτες….κι όχι στους αντιπεριφερειάρχες της, να κάνουν ότι θέλουν…
…………….
                                                Η φωτογραφία της ημέρας
Κάδρο θα την κάνω αυτήν την φωτογραφία και μετά θα την στείλω στον Αλέκο και στον Ταρενίδη! Να θαυμάσουνε την…δημαρχάρα και την υπουργάρα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »