*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

SEE THROUGH Ο Δήμος, "σφράγισε" το μαγαζί του Τσέπελη...

28 Μαΐου

Άκουσον!
Άκουσον!

*Είναι εμφανές ότι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός τρέχει και δεν «προλαβαίνει» κι όπως είναι επόμενος…
Δεν μπορεί και να παρακολουθήσει τις συνεχείς παλινωδίες των Δημάρχων Ξάνθης και Αβδήρων…
…..
*Στην πρώτη περίπτωση, ο Δήμαρχος Μπάμπης ξεπέρασε χθες τα…όριά του, αφού σε αντίθεση με την ΝΟΔΕ που τον… συνεχάρη γιατί παρά την…κακή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, είναι ένας αγωνιστής με έργο, ανακάλυψε ότι «οι νέοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν μένουν πλέον στα γραφεία τους, αλλά τρέχουν εκεί που παράγεται…έργο, δηλαδή στους Δήμους»…
Στην δεύτερη περίπτωση ο Γ. Τσιτιρίδης, αναζητεί νέες… απευθείας αναθέσεις για τους πρώην υβριστές και συκοφάντες του και παράλληλα προχώρησε λέει σε… αδελφοποίηση του δήμου του με γερμανικό Δήμο που έχει… αριστερό δημοτικό σύμβουλο από την περιοχή του! 
-«Δέσαμε» δηλαδή…
…….
*Βέβαια προς το παρόν αυτός που κατέχει τα πρωτεία είναι ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης…
Με το που έμαθε ότι έρχεται ο Κουρουμπλής στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, κατέβηκε στο… πεζοδρόμιο να τον υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες!
……
*Και φανταστείτε ότι για τον Κουρουμπλή κατέβηκε στον πεζόδρομο… Έτσι κι επισκέπτονταν δηλαδή την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ο Κατρούγκαλος, που θα τον υποδέχονταν;
Στην… Στοά Νούση, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
(σ.σ. Κι έπειτα για όλα σας φταίει ο Γ. Χατζηθεοδώρου…).
…………..
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ:
Τιμούμε τη μνήμη και τον ηρωικό αγώνα των πεσόντων Ελλήνων Μουσουλμάνων στο Ωραίο, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αξίζουν κάθε τιμής ως ήρωες. Η δική μας ιερή υποχρέωση απέναντι στη θυσία τους είναι να διαφυλάξουμε τα πανανθρώπινα ιδανικά τους, να τα υπερασπιστούμε και να τα κάνουμε πράξη με τις επιλογές μας μεταγγίζοντάς τα ανόθευτα στα παιδιά μας.
Η ομοψυχία και η ενότητα του λαού μας, όπως και η ιστορία έχει αποδείξει μας οδηγεί πάντα σε θετική έκβαση κάθε αγώνα και επιδίωξης.
Από το Γραφείο Τύπου
……………
Σταθάκης: Ίδρυση επιχειρήσεων σε μια μέρα με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο.
“Ίδρυση επιχειρήσεων σε μια μέρα και αδειοδότηση σε τρεις”, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Σταθάκης.
“Ο νέος αναπτυξιακός νόμος δίνει έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία και είναι προσανατολισμένος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι στις μεγάλες επιχειρήσεις του τουρισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας”, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας. Ωστόσο επεσήμανε ότι το φορολογικό σύστημα της Αλβανίας και της Βουλγαρίας με τους χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές δεν είναι το πρότυπο για την Ελλάδα, η οποία στη φορολόγηση των επιχειρήσεων είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
(σ.σ. Το θέμα βέβαια είναι στο κατά πόσο ο Αναπτυξιακός Νόμος θα ωφελήσει και θα έχει κίνητρα για την περιοχή της Θράκης).
…………..
Οι φωτογραφίες με τον Χουσεϊν δεν τον «έσωσαν» αυτή τη φορά τον Τσέπελη!
Οι χαρούμενες φωτογραφίες του πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης και ισχυρού της πόλης Μανώλη Τσέπελη, τελικά δεν τον… ωφέλησαν όπως το παρελθόν, τότε που φωτογραφίζονταν με τον Γιαννακίδη και τον Φώτη Καραλίδη, κάνοντας επίδειξη εξουσίας..
Έτσι χθες και αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας, το Διοικητικό δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της επιχείρησης, σφράγισε το γνωστό ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ στην πλατεία Αντίκα το οποίο επαναλαμβάνω…
-Δεν έχει από τον Νοέμβριο 2015 άδεια λειτουργίας, αφού με την προσθήκη του ημιυπαίθριου διπλανού ακινήτου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Τιμίου Προδρόμου, στην ουσία πρόκειται για  ΝΕΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!
Το οποίο κατασκεύασε ο Τσέπελης από την εποχή ακόμη που ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ, χωρίς κανέναν σεβασμό στον Μνημείο που λέγεται Παλιά Πόλη με την πλήρη ανοχή Δήμου και αρχών…
-Ερώτημα της κοινωνίας. Ο Δήμος αναγκαστικά χθες το σφράγισε. Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης πότε θα πάρει θέση και θα απαντήσει στα ερωτήματα που δεν απαντάει το  Εκκλησιαστικό συμβούλιο;
……
Γαλάζια σημαία για το 2016 για την παραλία των Μαγγάνων και πρώτη φορά και για την παραλία Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου
Την μεγάλη του ικανοποίηση αλλά και τα συγχαρητήρια του προς όλους εξέφρασε, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου για την κατάκτηση και φέτος της Γαλάζιας σημαίας για την παραλία Μαγγάνων αλλά και για πρώτη φορά και για την παραλία Ερασμίου.
Ένας δύσκολος στόχος και μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον Δήμο, της υπηρεσίες του αλλά και τους μικρούς και μεγάλους Δημότες.
Οι μικροί Δημότες είναι φυσικά οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου, οι οποίοι είτε από εκδηλώσεις για την ανακύκλωση, είτε με εκδηλώσεις καθαριότητας βοήθησαν κυρίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Οι υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε να κερδίσουμε και φέτος την Γαλάζια σημαία στην παραλία Μαγγάνων, αλλά και για πρώτη φορά την Γαλάζια σημαία στην παραλία Ερασμίου.
Δημότες του Δήμου μας οι οποίοι ο καθένας με την δική του συμβολή βοήθησαν στην κατάκτηση των σημαιών.
Οι δύο γαλάζιες σημαίες των παραλιών του Δήμου Τοπείρου συμπεριλαμβάνονται στις 430 βραβευμένες ακτές όλης της Ελλάδας. Για το 2016 η Ελλάδα διατήρησε την 3η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τοπείρου
…………………
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ (19:00) ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ -ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΔΕΛΗΠΑΛΑΣ ή Ο ΣΤΟΛΙΔΗΣ!
Την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 19:00, συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 2/2016
2. ΕΚΛΟΓΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Ε.
4. ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ & ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12%
6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
(Σ.Σ. Πληροφορίες μου λένε ότι ναι μεν παραιτήθηκε από το αξίωμα του γραμματέα ο Νίκος Κουτσουρίδης, παραμένει ωστόσο μέλος της διοίκησης, ενώ νέος γραμματέας θα εκλεγεί την Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα ο Νίκος Δεληπάλλας ή ο Μανώλης Στολίδης).
……………
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Οι Σχολικοί Σύμβουλοι και η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης καλούν εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης μας στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 17:30 έως 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα και ακουστικά βαρηκοΐας μέσα στην τάξη».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Κοχλιακών Εμφυτεύσεων της Α΄ Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» με Διευθυντή τον καθηγητή Μιλτιάδη Τσαλιγόπουλο.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. Ξάνθης
Κολικίδου –Κυριακίδου Ελένη, Πουρσανίδου Ευρώπη, Μελισσόπουλος Σάββας, Παπαδόπουλος Λάζαρος, Θεοδοσιάδου Ευγενία, Νιζάμ Αχμέτ.
………..
           Ο Δήμος Ξάνθης, "σφράγισε" το "Πρώτο Σκαλί"

Και τώρα που «σφράγισε» ο Δήμος το «Πρώτο σκαλί» του Τσέπελη, που θα πίνουν οι… «υπερασπιστές»της Νομιμότητας τον καφέ τους; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »