*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Η υποδοχή του Παυλίδη στον Κουρουμπλή, στο...πεζοδρόμιο του πεζόδρομου!

28 Μαΐου
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ… ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Καλύτερα να μη σχολιάσω τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκα χθες στο «Μ» με τις δυο αυθεντικές φωτογραφίες του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη να περιμένει στο πεζοδρόμιο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, τον Κουρουμπλή, να τον υποδέχεται με ιδιαίτερο… ασπασμό και να του δωρίζει έναν «ιδιαίτερο» Δημόκριτο που η Περιφέρεια έχει μόνο για τους υψηλούς προσκεκλημένους της! (σ.σ. Αλήθεια πόσο να κόστισε άραγε;).
Βέβαια το περιβάλλον του κ. Γ. Παυλίδη σχολιάζοντας το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ», επιχείρησε ως συνήθως να μιλήσει για τους… θεσμικούς ρόλους και ότι ο Περιφερειάρχης είναι… υπεράνω κομμάτων, αλλά αυτά τά ‘χουμε ξανακούσει. Και ο Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης είναι, χθες όμως βγήκε με καυτή δήλωσή του για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τόσο πολύ «αγωνιά» να μην απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα….ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!
Κι άντε ήρθε ο Υπουργός. Περιφερειάρχης είσαι (δηλαδή μισός Υπουργός), τι πιο λογικό και σωστό να τον υποδεχτείς στο γραφείο σου. Όχι όμως και να κατέβεις στο…πλακόστρωτο! Δηλαδή στο… πεζοδρόμιο του διοικητηρίου για να τον…ασπαστείς με τις αγκάλες ανοιχτές!
-Εδώ η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης όλους τους γύρισε και μόνο στο γραφείο του «γαλάζιου» αγωνιστή της και Περιφερειάρχη δεν πήγε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Περιφέρειας και ν’ ακούσει και τις…βαρυσήμαντες προτάσεις του…!
-Και το ερώτημα Νεοδημοκράτη αναγνώστη του «Μ»:
-Αλήθεια, υπάρχει στέλεχος της Ν.Δ. σε όλη την Περιφέρεια, που να ευνοήθηκε τόσο πολύ από την παράταξή Μας, όσο ο κύριος Γιώργος Παυλίδης;
(Σ.Σ. Αλήθεια  φίλτατε Νεοδημοκράτη, είδες μέχρι σήμερα έστω μια δήλωση του κυρίου Γ. Παυλίδη για τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ, το ασφαλιστικό ή το φορολογικό και αυτά που «τραβάν» οι πολίτες; Ή κάποια δήλωση συμπαράστασης έστω για τους δικηγόρους συναδέλφους του που συνεχίζουν την αποχή τους;). Έστω μία…στο face book ή στο twitter;
….
ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΠΑΤΑΚΑΚΗ!
Το είδαμε όμως κι αυτό… Να βγαίνει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης στο Face book και να εγκωμιάζει τον… γνωστό Πατακάκη, δηλαδή τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για τον οποίο βέβαια «βοά» όλος ο γειτονικός Νομός για τις παρανομίες του και τα «έργα» του με τις απευθείας βιντεοσκοπήσεις σε κολλητούς του ή τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Αλλά είπαμε. Μιχάλης Αμοιρίδης είναι αυτός.

Αν δεν ήταν τόσο καλός στο «λιβάνισμα» δεν θα έπαιρνε και τη θέση ως δερβέναγας του…Τουρισμού στη Περιφέρεια, κόντρα στο «κατεστημένο» (;)  των Καβαλιωτών…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »