*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

ΞΑΝΘΙΠΠΗ: Απορροφήσαμε εμεις την αύξηση του ΦΠΑ και προχωράμε με νέες εκπτώσεις και προσφορές

26 Μαΐου


Η «Ξανθίππη», με γνώμονα πάντα την σωστή, ποιοτική και επαγγελματική εξυπηρέτηση, τη δέσμευση των ανθρώπων της για συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες, τις σύγχρονες ανάγκες του κατοίκου της πόλης μας, αλλά και της ξανθιώτικης οικογένειας, τις διατροφικές συνήθειες του τόπου μας, αλλά και τις νέες τάσεις, την ποιοτική Ελληνική Κουζίνα με τα άριστα υλικά και ιδιαίτερα τις προσιτές τιμές, κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που βιώνουμε όλοι μας!! 

Νιώθοντας το συνάνθρωπο και τις δύσκολες περιστάσεις, που αντιμετωπίζει όλη η ελληνική κοινωνία και μαζί με αυτήν και η κοινωνία της πόλης μας και με γνώμονα ότι ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ με τους ανθρώπους ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ - έχοντας μια ιστορία 45 χρόνων και όντας μέλος της Ιστορίας της πόλης- ξεπερνούσαμε ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα κάθε είδους  προβλήματα, σας δηλώνουμε :
Παρόλη τη νέα αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ (και πάλι) στην εστίαση, από το 13% σε 23% πέρυσι και από το 23% σε 24%, που θα ισχύει από 1 Ιουνίου φέτος, απορροφούμε, στο σύνολό της και αυτήν την αύξηση και διατηρούμε σταθερές τις τιμές μας, που τις είχαμε μειώσει, όταν πριν από περίπου 2,5 χρόνια είχε μειωθεί ο ΦΠΑ από το 23% σε 13% στην εστίαση!! ***
Και βέβαια οι διάφορες εκπτώσεις μας και οι προσφορές μας, διατηρούνται στο ακέραιο!!
Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που ουσιαστικά εκμηδενίζουμε το όποιο κέρδος μας σαν επιχείρηση, δίνουμε τη δυνατότητα στο συμπολίτη μας, αλλά και στον επισκέπτη της πόλης μας, να απολαύσει την αδιαπραγμάτευτα ποιοτική μας Κουζίνα , το ειδυλλιακό μας περιβάλλον και το σύνολο των υπηρεσιών μας, με ακόμα πιο χαμηλό κόστος, έτσι ώστε η έξοδός του να τον γεμίσει ενέργεια για την αντιμετώπιση των υπολοίπων θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει!!
Δε χάνουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας και κάνουμε όνειρα, ελπίζοντας πάντα στα καλύτερα, που είναι μπροστά μας, αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί!!
Τηλέφωνο για παραγγελίες και κρατήσεις : 25410 23 6 27

«Ξανθίππη», Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις!!


*** Σχετικά με την (νέα) Αύξηση του ΦΠΑ
     Διευκρινιστικά να σας αναφέρουμε ότι αυτό το: «από 23% σε 24%, δεν είναι και τίποτα», δεν είναι τόσο «αθώο» και αυτοί που το λένε, είτε είναι αδαείς, είτε νομίζουν ότι απευθύνονται σε αδαείς!!
     Αυτή η διαφορά 1% (στην εστίαση τουλάχιστον):  1)ξεκινάει από την παραγωγή, 2) πηγαίνει στην πρώτη ύλη, 3) συνεχίζει στη μεταφορά, 4) πηγαίνει στη μεταποίηση και το εμπόριο (ανάλογα και πόσοι μεσολαβούν, σε αυτόν το χώρο), 5) φτάνει στο χώρο εστίασης και 6) καταλήγει στον καταναλωτή!!
Προσθέστε αυτή τη διαφορά 1% σε κάθε κίνηση και δείτε πόσο 1% διαφορά, είναι αυτό το 1% τελικά και φανταστείτε το περυσινό από το 13% σε 23%!!!
     Απλά (και) τώρα «τρώμε τις σάρκες μας», για να κρατήσουμε ζωντανές επιχειρήσεις και δουλείες, αλλά αν δεν είναι αυτή η τελευταία φορά, στην επόμενη φοροεπιδρομή θα φάμε εμείς τις «σάρκες» αυτών που τις επιβάλουν, όλα αυτά τα χρόνια, όποιοι κι αν είναι!! Ο κλάδος (και ιδιαίτερα τα υγιή μέλη του) δεν αντέχει άλλο τη στοχοποίηση και το «κυνηγητό»!! Με αυτόν τον τρόπο και οι «υγιείς» θα «αρρωστήσουν» και οι νομοταγείς θα παρανομήσουν!!
     Εκ των πραγμάτων λοιπόν (οι σωστοί επαγγελματίες) δεν μπορούμε να μετακυλήσουμε την αύξηση αυτή σε μια ήδη «γονατισμένη» κοινωνία και σε έναν απελπισμένο κόσμο, που έχει όλα αυτά τα χρόνια υποστεί, όλα αυτά που έχει υποστεί!!
ΕΛΕΟΣ!!    

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »