*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 1-2, Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!

25 Μαΐου
 
 
Ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης στην Γ’ Εθνική! Το όνειρο έγινε πραγματικό, η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της, έκανε σήμερα στο Διδυμότειχο και το μεγάλο άλμα της.
Φυσικά για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, η ομάδα του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης έπρεπε να κερδίσει χθες μέσα στο Διδυμότειχο την τοπική ομάδα, κάτι που τα κατάφερε, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη του αγώνα, να ακολουθήσουν και οι πανηγυρισμοί των περίπου 25 φίλων του ΟΡΦΕΑ που ακολούθησαν την ομάδα στο χθεσινό δύσκολο παιχνίδι.
Στο Διδυμότειχο βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό του Ορφέα Ξάνθης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο team manager της ομάδας της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης και ο Μπάμπης Κυρλίδης,. ενώ το παιχνίδι κάλυψε και το Xanthi channel.
Τελικό αποτέλεσμα Διδυμότειχο-Ορφέας 1-2 και η ομάδα της Ξάνθης χρειάζεται πλέον έναν βαθμό τη Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ με τους Προσκηνυτές Ροδόπης (17.00) για να πανηγυρίσει την άνοδο του ΟΡΦΕΑ στην Γ' Εθνική κατηγορία. 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Πολύ καλύτερος ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης, ήταν  μια ολοκληρωμένη ομάδα, σε όλες τις γραμμές σε σχέση με τον αντίπαλό της, αν και κάποια ατού της, δεν πιάσανε την απόδοση που θα περίμενε κανείς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης μπήκε αποφασιστική για την νίκη, χάνοντας μάλιστα κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει ακόμη πιο ευρύ το σκορ. 
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
12΄ Γκολ στο Διδυμότειχο για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Μουμίνογλου βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής αμαρκάριστος, γύρισε με πλάτη στο τέρμα, έπιασε το τεχνικό σουτ και άφησε άγαλμα τον Συριτούδη. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 0-1.
34΄ Διαμαρτυρίες για τον πρώτο βοηθό, που υπέδειξε τον Ιντζέ σε θέση οφσάιντ.
Ο τελευταίες βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Ορφέα, ο οποίος έδιωξε πάντως με τα πόδια, ωστόσο η φάση είχε σταματήσει.
41΄ Γκολ στο Διδυμότειχο για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Σκόρερ ο Γιαννόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-1
45΄ Ημίχρονο στο Διδυμότειχο 1-1.
(σ.σ. Χωρίς να κρατηθεί ούτε ένα λεπτό καθυστερήσεις, ο διαιτητής δείχνει τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα).
69΄ Μεγάλη φάση για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Χίντ Ιμέρ να βγαίνει απέναντι στον Συριτούδη που τον σταμάτησε με τα πόδια.
70΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Διδυμοτείχου. Μετά από κόρνερ του Μουμίνογλου ο Κίμων Παπαδιώτης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.  ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.
*Μετά από πεντάλεπτη παράταση ο Ορφέας Ξάνθης έφυγε νικητής από το Διδυμότειχο και είναι αγκαλιά με την άνοδο έχοντας 9 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς, ενώ στους 4 βαθμούς έμεινε η ΑΕ Διδυμοτείχου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης, Κοτζά, Τσιτσκαρης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Γεωργουλάς, Γκατσιούδης, Παπουδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ 7, Καρά Αλή 7 (80’ Μαλαδένης), Χακή Τζαμπάζ 8, Παπαδιώτης 9, Μακράκης 8, Μαυρόπουλος Λ. 8, Καραγκιόζης Β. 7 (61’ Λαζαρίδης), Μόσχος 8, Χιντ Ιμέρ 7 (89’ Μιγγίδης), Καραγκιόζης Γ., 7 Μουμίνογλου 7,
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25/5
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 1-2
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Αγώνες μπαράζ)
1.ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ…9 βαθμοί
2.ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ Ροδόπης…6 βαθμοί. 
3.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ …4 βαθμοί
4.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ….4 βαθμός.
*Και μαθηματικά πλέον ο ΟΡΦΕΑΣ εάν πάρει έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που υπολείπονται, έχει κερδίσει την ΑΝΟΔΟ στην Γ ‘ Εθνική κατηγορία.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29/5
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
*Ώρα έναρξης 17.00 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »