*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Σκληρή απάντηση Μωραϊτη στον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ο Στάλιν, δεν τόλμησε να "ουρήσει" (!), στην ιστορία της πατρίδας του!

26 Απριλίου

*Σε δημόσιες δηλώσεις στην Βρετανική εφημερίδα «The Times», ο Κωνσταντίνος στις 1 Φεβρουαρίου 2015, βγήκε ανοιχτά υπέρ Τσίπρα!

Η φωτογραφία με το παιδάκι να… »ουρεί» στο «στέμμα» και τα σχόλια του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου κατά του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη και των μελών επειδή φωτογραφήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπιάδα  με τον πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του μέλους των Αθανάτων για την προώθηση της καριόκας της Ξάνθης, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη που με δελτίο τύπου έριξε το γάντι στο Xanthileft.gr
Η απάντηση του Στέλιου Μωραϊτη:
Το «xanthileft.gr ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης» ως σκληροί εκπρόσωποι και εκφραστές των Μνημονίων, του μόνιμου ΕΝΦΙΑ, του ευτελισμού της χώρας μας παγκοσμίως, που «καμαρώνουν» για την κατάργηση του 12%, των capital controls, της φτωχοποίησης της πατρίδας, αφού «ούρησαν» (συγνώμη) στις προεκλογικές εξαγγελίες τους και στον ελληνικό λαό κάνοντας κυβισθήσεις μεγίστου είδους, αποφάσισαν να «ουρήσουν» (συγνώμη) σ’ ένα κομμάτι της ιστορίας της χώρας μας και στην προσπάθεια των επαγγελματιών της Ξάνθης που μάχονται ανυπεράσπιστοι, όχι μόνο να κρατήσουν τις υφιστάμενες επιχειρήσεις τους αλλά να διαδώσουν παγκοσμίως ένα εκλεκτό προϊόν προσδοκώντας έτσι να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας σ’ ένα κλίμα επιχειρηματικά εχθρικό που αντί να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες, δυστυχώς λοιδορούνται.
Χαίρε αίσχος αμέτρητον! Ούτε ο Σοβιετικός Στάλιν δεν τόλμησε να «ουρήσει» (συγνώμη) στην ιστορία της πατρίδας του!
Κρίμα!!!
Οι κύριοι του «xanthileft.gr ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης» αντί να λοιδορούν, δυστυχώς μπορούν να καμαρώνουν μόνο για τους μεγατόνους σκουπιδιών με τα οποία υποδέχθηκε ο Ν. Ηλείας τους υψηλούς επισκέπτες ολόκληρης της υφηλίου στο λίκνο του πολιτισμού, που ήρθαν τόσα χιλιόμετρα να προσκυνήσουν στον τόπο της Ολυμπιακής Ιδέας.
Κρίμα!!!
Σας επισυνάπτουμε λίγες μόνο φωτογραφίες του εθνικού αίσχους! Τα πολλά ντρεπόμαστε να τα δημοσιοποιήσουμε!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ (παρα)ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Υπενθυμίζουμε τα σχόλια του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθη και τις φωτό που προκάλεσαν την αντίδραση του ΕΒΕ Ξάνθης. 
26/4 …Μεγάλη βδομάδα, μεγαλειότατε!
1.   Άλλος έτσι…
κι άλλος αλλιώς!  «βασιλικά»
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
....
O Ψινάκης αποκάλεσε τον Γλίξμπουργκ Αυτού Μεγαλειότης Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο δεύτερος!
Την ίδια ώρα με με μια προκλητική λεζάντα συνόδευσε τη φωτο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Αποκαλεί τον τέως Βασιλιά “His Majesty King Konstantine II” (Αυτού Μεγαλειότης Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο δεύτερος»), προκαλώντας έντοντες αντιδράσεις.
Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας είχε αποκαλέσει τον Γλίξμπουργκ “μεγαλειότατο”.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στήριξε δημόσια Τσίπρα με δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα The Times!
Επισημαίνεται στις 1  Φεβρουαρίου 2015, δηλώσεις στήριξης στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έκανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Times"
"Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας" ανέφερε σε δημοσίευμα της εφημερίδας "TheTimes", φιλοξενώντας δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.  
"Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία", είχε δηλώσεις ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος  τονίζοντας χαρακτηριστικά όπως ο ίδιος βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημείωνε το δημοσίευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια "εξορίας" και τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει.
"Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο", εξομολογείται.
Ακόμα όμως κι αν δεν μπορεί να βρει υδραυλικό, σημειώνει το δημοσίευμα, ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη.
(Πηγή: thetimes.co.uk)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »