*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! "Χαστούκι" για Γ. Παυλίδη, Ζαγναφέρη και Γ. Τσιτιρίδη! ΑΡΝΗΤΙΚΗ η γνωμοδότηση της ΚΕΔΕ για την νέα "Αναπτυξιακή" !

30 Μαρτίου

ΠΡΙΝ αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε και πάλι η "δικαίωση" του "Μ" καθώς ΑΡΝΗΤΙΚΗ ήταν η γνωμοδότηση της ΚΕΔΕ για την νέα Αναπτυξιακή που "οραματίζονται" οι Γιώργος Παυλίδης (Περιφερειάρχης), Κ. Ζαγναφέρης (Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης) και Γ. Τσιτιρίδης (Δήμαρχος Αβδήρων), προκειμένου να κάνουν πολιτικά " προσωπικά παιχνίδια, ισχυριζόμενοι οτι έχουν προς αξιοποίηση προγράμματα 15 εκατ. ευρώ!!!
Όπως είναι γνωστό, εν κρυπώ και ερήμην του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ.  Τσιτιρίδη και μετόχους τους Δήμους του Νομού Ξάνθης (Άβδηρα, Τόπειρος, Μύκη, Ξάνθη), το ΕΒΕ Ξάνθης και το ΔΠΘ, επιχείρησαν να μετατρέψουν  μια απλή δημοτική εταιρεία του Δήμου Αβδήρων σε....νέα Αναπτυξιακή!
Μάλιστα στο εγχείρημά τους αυτό, βρήκαν όπως αναμένονταν θερμούς υποστηριχτές για τους γνωστούς λόγους και τα ΜΜΕ που όψιμα στηρίζουν τον...ΣΥΡΙΖΑ!!! ΚΙ επειδή είχαμε το θάρρος να πούμε την άποψή μας, μας ρίξανε τόνους λάσπη τις τελευταίες μέρες...
Απο την αρχή λοιπόν ήμασταν οι μόνοι που υποστηρίζαμε οτι κάτι τέτοια θα ήταν παράνομο, αφού οι Αναπτυξιακές εταιρείες, είναι ειδικού σκοπού κάτι που γνωμοδότησε τελικά σήμερα και η ΚΕΔΕ με την ΑΡΝΗΤΙΚΗ της γνωμοδότηση που τόσο περίμενε με αγωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης! 
-Τα θερμά μας .."συλλυπητήρια" στον κύριο Λύρατζη, στον κύριο Ζαγναφέρη και φυσικά και στον κύριο Γ. Τσιτιρίδη...
Ο οποίος για μια ακόμη φορά ενήρθησε χωρίς να ρωτήσει το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων, νομίζοντας οτι ο Δήμος είναι...Δήμος Τσιτιρίδη κι όχι  Αβδήρων!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »