*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Οκτωβρίου
*Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Ελένη Καπώνη και ο σύζυγός της Πλούταρχος στην Κύπρο!
-Η Ελένη που διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της είναι ευτυχισμένη που η μικρή Νικολετίτσα τους θα αποκτήσει αδελφάκι!
-Η ίδια ανακοίνωσε χθες την 2η εγκυμοσύνη της στο facebook και όλοι οι γνωστοί, φίλοι και συγγενείς από Ελλάδα και Κύπρο της εύχονταν τα καλύτερα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας!
-Ελένη και Πλούταρχε με το καλό να έρθει το 2ο παιδάκι σας!
……

*Ολιγόλεπτη συνάντηση είχα χθες με τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό, Χαράλαμπο Κυρκούση, και μου διευκρίνισε ορισμένα πράγματα για όσα έγραψε η στήλη τον τελευταίο καιρό!
-Πρώτον. Ο Χαράλαμπος μου εξήγησε ότι δεν ακολούθησε τον κολλητό του τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη, στην Αθήνα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και όχι κάποιας παρεξήγησης!
-Δεύτερον με ενημέρωσε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνάντησε τον Γιώργο Καρυπίδη ο οποίος ήρθε για τριήμερο στην Ξάνθη και μάλιστα βγήκαν μαζί και για καφέ το μεσημέρι αλλά και για ποτό το βράδυ και μάλιστα είχαν πολλά να συζητήσουν οι δυό τους για τις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες του Γιώργου στην Αθήνα!
……

*Άλλη μια Τετάρτη έπαιξε ελληνική μπυσική στο καφέ μπάρ Le Petit της Ρίας Γκλαβίνη ο τρομερός DJ, Κώστας Σπυριάδης και έγινε χαμός!
-Ο Κώστας, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του τις Τετάρτες από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, τον οποίο αντικαθιστά επάξια η «TZO STAV», παίζει μουσική για τους θαυμαστές του στο Le Petit!
……

*Με τη φίλη του Γιώτα διασκεδάζει συχνά – πυκνά σε club της Κομοτηνής, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Κιμμερίων και πρώην αθλητικογράφος, Θανάσης Ιμαμίδης!
-Ο Θανάσης, ο οποίος «έριξε μαύρη πέτρα» όχι μόνο στα Κιμμέρια αλλά και στην Ξάνθη, νιώθει ανανεωμένος και ευτυχισμένος στην γειτονική πόλη!
……

*Συνεχίζω με μια αποκλειστική είδηση «βόμβα»!!!
-Ο τρομερός προπονητής TAE KWON DO και ταλαντούχος τουμπερλεκίστας, Κώστας Σιδηρόπουλος, κάθε Παρασκευή θα ξεσηκώνει τον κόσμο με το τουμπερλέκι του στις βραδιές «Greece μαδιάμ» στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, παίζοντας τα… σόλο στα ελληνικά τραγούδια που θα επιμελείται ο DJ Φώτης Ίλτσιος!
-Τρέμε Μάκη Αρίφογλου…
……

*Επίσης το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ διοργανώνει έναν special διαγωνισμό «Photo of the week»!!!
Kάντε «check in» με φωτογραφία στο Κυβερνείο και κέρδισε ένα γεύμα για δύο άτομα επιλεγμένο από τον Σέφ και την ομάδα του. Η καλύτερη εικόνα ή η ατάκα που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε θα δημοσιευτεί στην σελίδα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
O νικητής πρέπει επικοινωνήσει με «ίνμποξ» για το δωράκι του...
……

*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ το οποίο σήμερα Σάββατο διοργανώνει βραδιά τουμπερλεκιού και νταουλιού και αύριο Κυριακή βραδιά καραόκε για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις φωνητικές ικανότητές τους στο τραγούδι!


Καλό Σαββατοκύριακο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »