*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

SEE THROUGH

31 Οκτωβρίου
Βουκουλικά
*«Βουκολικά» σήμερα... Εις απάντηση της χθεσινής στήλης που ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου επιγράφει στο παραΣΥΡΙΖΑ ως... «Κτηνοτροφικά»!
«Οι αριστεροί βουλευτές οφείλουν να βρίσκονται μέσα στην κοινωνία. Οι πολίτες τους εξέλεξαν κι αυτούς θα υπηρετήσουν.
-Γράφει στον παραΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας αλλά δεν διευκρινίζει, ποιοι... «αριστεροί βουλευτές»;
-Αυτοί με τους... δύο υψηλούς μισθούς; Το πρωί χωρίς γραβάτα και το βράδυ με... παπιγιόν;
-Άτιμη κοινωνία...! Γιατί με έκανες ταξιδευτή και όχι γυρολόγο κομμάτων...
.......
*Κάποιοι είπαν βέβαια ότι ο Γ. Χατζηθεοδώρου με τον φίλο του τον Γ. Σιδηρόπουλο, εκτός από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης με τον όρο «θίασος», ήθελαν να συμπεριλάβουν σε αυτόν και τον Αντώνη Κοσμίδη επειδή πήγε στη Λαϊκή Ενότητα αλλά και την Χρυσούλα Γρηγορίου, γιατί «ξεδόντιασε» Μπατζακίδη - Τσιακίρογλου, έλα όμως η μπόρα πήρε και την Ελένη Κίτσου.
.......
*Η οποία Ελένη Κίτσου υπενθυμίζω ότι στην εισήγησή της στην σύσκεψη των Φορέων, συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης που εισάκουσε την εισήγηση των μελών και συγκάλεσε την σύσκεψη των Φορέων για την «λαίλαπα» των μέτρων...
-Οπότε λογικά δεν είναι μόνο μέλος του «θιάσου» αλλά και πρωταγωνίστρια...
-Ξανθιά, ωραία, μοιραία και... ασυναγώνιστη!
.......
*Επαναλαμβανόμενο ερώτημα κρίσεως. Αν δεν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, θα «έβριζαν» και θα «συκοφαντούσαν» τόσο ασύστολα οι «σύντροφοι» και ο «υποβολέας» τους;
......
*Και η κατάληξη στα «Κτηνοτροφικά»του Γ.Χ.
«Αν τώρα νομίζουν κάποιοι ότι φοβόμαστε, τον «λύκο», εμείς  δεν θα το παίξουμε προβατάκια. Δε θα ασχοληθούμε άλλο με γραφικούς».
-ΩΧ!!! Σύντροφε Γιώργο... Αυτό ισχύει και για τους... φαλακρούς;
…..

50χρονος έκλεψε τσαντάκι με 364 ευρώ από λεωφορείο στην Καβάλα
Συνελήφθη την Πέμπτη 29-10-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της 29-10-2015, επιβαίνοντας σε λεωφορείο και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της οδηγού, αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 364 ευρώ.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 340, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην δικαιούχο του
…..

Απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί από τη Δευτέρα. Σπίτια «στο σφυρί» και παράθυρο για εξώσεις
Με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπουργικής απόφαση του περασμένου Ιουλίου για αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως οι πλειστηριασμοί. Να σημειωθεί ότι το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αποτελεί κόκκινη γραμμή ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές και καθυστερεί την αξιολόγηση για την εκταμίευση της δόσης των δύο δισ. ευρώ. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης: «Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ' αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης "Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών" (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ' αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β' 2110)».
………………..

ΔΕΗ: Σε ισχύει από 1 Νοεμβρίου το οικιακό ρεύμα
Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση Γ1Ν με τμηματικό ωράριο ότι θα αρχίσει να ισχύει για τη χειμερινή περίοδο, από την 1η Νοεμβρίου 2015 έως και την 30η Απριλίου 2016.
Συγκεκριμένα:
Για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:00-17:00 και 02:00-08:00.
Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.
……

Η Ζωή καταλόγισε στον Βούτση διπλοεγγραφές στα τιμολόγια του Ιδρύματος της Βουλής
Διπλοεγγραφές στον προϋπολογισμό του Ιδρύματος τη Βουλής και καταχώρηση τιμολογίων που ήδη έχουν πληρωθεί καταλόγισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Νίκο Βούτση, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νυν και των πρώην προέδρων του Σώματος.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μελετήσει όλα τα τιμολόγια της Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, τα οποία της δόθηκαν.
Τα μέλη του δ.σ. κατηγόρησαν την Κωνσταντοπούλου γιατί τόσο καιρό που ήταν πρόεδρος της Βουλής δεν προχώρησε σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος και τώρα σε συνεδρίαση που συγκάλεσε άλλος πρόεδρος, θέτει τέτοια ζητήματα.
Στη συνεδρίαση συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα.
……….….

Πρόγραμμα διαχείρισης του άγχους των εξετάσεων από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Πρόγραμμα Διαχείρισης του Άγχους των Εξετάσεων για μαθητές και μαθήτριες που βρίσκονται στη Γ Λυκείου, υλοποιείται από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης διαμέσου της Υπεύθυνης Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Ξάνθης “Έκφραση” και τα Λύκεια της Π.Ε. Ξάνθης.
Το πρόγραμμα διαρκεί όλη τη σχολική χρονιά και περιλαμβάνει:
α) Βιωματικές παρεμβάσεις στις τάξεις.
β) Ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς.
γ) Συμβουλευτική των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Γ Λυκείου.
δ) Ατομική συμβουλευτική σε μαθητές - μαθήτριες, μετά από αίτημα και σε συνεννόηση με τους γονείς/κηδεμόνες.
……………….

Κατασχέθηκαν από την Λιμενική Αρχή Π. Λάγος (1.040 kg) όστρακα του είδους αχιβάδας ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση
Χίλια σαράντα κιλά (1.040 kg) όστρακα του είδους αχιβάδας, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λάγος
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη χερσαία ζώνη εντός του λιμένα Λάγος, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Ειδικής Ομάδας Παράνομης Μετανάστευσης Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, κατελήφθησαν δύο (02) οχήματα με οδηγούς έναν 23χρονος και έναν 49χρονο αντίστοιχα να μεταφέρουν πενήντα οκτώ (58) συνολικά σάκους οστράκων του είδους αχιβάδας διαστάσεων από τρία (03) έως (04) εκατοστά, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των τεσσεράμισι (4,5) εκατοστών, ακατάλληλα και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Λάγος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι ανωτέρω οδηγοί ενώ κατασχέθηκαν τα Ε.Ι.Χ. οχήματα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων η οποία θα καταστραφεί.

….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »