*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Όλη η σημαντική θρησκευτική εκδήλωση, μεταδόθηκε απευθείας απο το Xanthi channel, βούλιαξε η κεντρική πλατεία απο κόσμο

29 Αυγούστου


Η Ξάνθη τίμησε με λαμπρότητα, τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Πρόδρομο και Βαπτιστή Ιωάννη
 
 
 
Με την δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου η Περιφορά της Εικόνας του Αγίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη, Πολιούχου της πόλης της Ξάνθης.
Προηγήθηκε στις 7 το βράδυ ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και ακολούθησε η ιερή λιτανεία της εικόνας του Αγίου από τη Μητρόπολη προς την Κεντρική Πλατεία της πόλης  
Τις φετινές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Μητροπολίτες Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, πρώην Αυλώνος κ. Χριστόδουλο, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, Μαρωνείας και Κομοτηνή κ. Παντελεήμων, Ελασσώνος κ. Χαρίτων και Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ ενώ από τις αρχές παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ.Καραμπίνης, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης κ.ά.
Σημειώνεται οτι η κοσμοσυρροή και φέτος ήταν μεγάλη, ενώ όλη την σημαντική θρησκευτική εκδήλωση μετέδωσε απευθείας τηλεοπτικά το Xanthi channel. 
 
 
Marc: Στο 2,2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Οριακά εντός Βουλής οι ΑΝΕΛ
 Προβάδισμα 2,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25,3%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 23,2%.
Ακολουθεί το Ποτάμι με 5,8%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%.
Στην έκτη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, βρίσκεται το ΚΚΕ με 4,2%, ενώ Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν ποσοστό 3,8%. Στη Βουλή φαίνονται να εισέρχονται οριακά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι συγκεντρώνουν την προτίμηση του 3% των ερωτηθέντων.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 1,3%, με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κυμαίνεται στο 18,8%.
MRB: Προβάδισμα 1,8% για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Δημοσκόπηση της MRB που φιλοξενεί η εφημερίδα “Αγορά” που κυκλοφορεί το Σάββατο, δίνει προβάδισμα 1,8% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου.
Η δημοσκόπηση αυτή, όπως και άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, δείχνει πως πάμε σε ντέρμπι.
Στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας ανεβαίνει στις 2,2 μονάδες.
Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου η MRB δίνει: ΣΥΡΙΖΑ 24.6, ΝΔ 22.8, Χρυσή Αυγή 6.2, Ποτάμι 5.6, KKE 4.7, Ένωση Κεντρώων 4.7, Λαϊκή Ενότητα 4.2, ΠΑΣΟΚ 3.9, ΑΝΕΛ 2.3.
...
Λαϊκή Ενότητα: Μνημονιακή η υπηρεσιακή κυβέρνηση
H Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση φέρνει έντονο μνημονιακο, φιλελεύθερο και δεξιό προσανατολισμό.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση σχηματίστηκε λες και οι εκλογές έχουν μοναδικό σκοπό να εκβιάσουν τη λαϊκή συναίνεση σε κυβέρνηση μνημονιακής «ενότητας».
Η βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή συνεχίζεται, προσθέτει η ΛΑΕ, εξηγώντας ότι δύο φορές στις τελευταίες αναμετρήσεις ο λαός ψήφισε κατά των μνημονίων και τα κατεστημένα μαγειρεία απτόητα, γράφουν το λαό στα παλιά τους τα παπούτσια, ακολουθώντας την καταστροφική μνημονιακή πορεία.
ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Πέταξαν αβγά στον Κώστα Λαπαβίτσα -«Εχετε μούτρα να μιλάτε; Ντροπή, είστε ξεφτίλες». Μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο δράστης;
Επίθεση με αβγά δέχθηκε ο Κώστας Λαπαβίτσας και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρα Τσανάκα στην Καβάλα, πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης της «Λαϊκής Ενότητας».
Συγκεκριμένα την ώρα που Λαπαβίτσας και Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ σε κεντρική πλατεία της Καβάλας, ένας νεαρός άνδρας -λέγεται οτι ήταν στέλεχος της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ- εκτόξευσε προς το μέρος τους αβγά. Το πρώτο βρήκε την κυρία Τσανάκα και το δεύτερο τον Κώστα Λαπαβίτσα.
Και οι δύο τους έσπευσαν προς το μέρος του νεαρού και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον νεαρό να λέει «έχετε τα μούτρα να βγαίνετε να μιλήσετε στο κόσμο ντροπή σας τίποτα δεν ψήφισα, κανέναν, αλλά  κολοτούμπες δεν θα ψηφίσω. Είστε όλοι ξεφτίλες» και τον κ. Λαπαβίτσα με εκνευρισμό να του επαναλαμβάνει σε υψηλούς τόνους «δεν ξέρεις τι λες».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »