*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

29 Αυγούστου
*Κάποια στιγμή η Νέα Δημοκρατία αν θέλει να γίνει σοβαρό κόμμα, ή θα πρέπει να απαλλαγεί εντελώς από τους αριβίστες και τα αχάριστα στελέχη που μπήκαν στο κόμμα αποκλειστικά και μόνο για να προβληθούν και «τακτοποιηθούν» επαγγελματικά και πολιτικά... και στις δύσκολες στιγμές της παράταξης ήταν πάντα απόντες παίζοντάς το... υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι, ή να τους αποβάλει τελείως από τις τάξεις της.
.......
*Τέτοια στελέχη και τέτοιους αριβίστες που η συγκεκριμένη παράταξη τους «επιβράβευσε» ουκ ολίγες φορές, δυστυχώς έχουμε πολλούς και στην περιοχή μας...
-Κι είναι αυτοί που πάντα στις δύσκολες στιγμές, της γυρνούσαν την... πλάτη, προκειμένου να τα έχουν καλά με όλους και ειδικά τους Κυβερνώντες...
.......
*Τα γράφω όλα αυτά σήμερα, γιατί ούτε εγώ μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε τόσα ευρεία απήχηση στον απλό κόσμο και τους ψηφοφόρους, η θέση μου για τους «γαλάζιους» ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ της Περιφέρειας και των Δήμων, που ενώ οδεύουμε σε πρόωρες εκλογές, αυτοί... «τυρβάζουν» στις δόξες τους, ξεχνώντας ότι αν δεν ήταν αυτή η παράταξη, όχι Περιφερειάρχες ή Περιφερειακοί σύμβουλοι ή Δήμαρχοι δεν θα εκλέγονταν, αλλά ούτε απλά μέλη ενός σωματείου τύπου... ΑΟΞ και Σιδέρη που τα βρήκε με τον Μπάμπη Χατζημεστή και εξακολουθεί να... «ζει και να βασιλεύει», εισπράττοντας τα ενοίκια των μαγαζιών, ως ισόβιος Πρόεδρος!
.......
*Είδαμε επίσης αυτές τις μέρες και την περίπτωση του καθηγητή και Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη που με περισσή έπαρση, τηλεφώνησε και απείλησε επαγγελματία λέγοντάς του ότι «όσο είναι Δήμαρχος αυτός, δεν θα πάρει ούτε μια δουλειά από τον Δήμο Αβδήρων...», επειδή είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί γιατί ο Δήμος ακύρωσε την παραγγελία λαμπών που του είχε κάνει, προκειμένου να προμηθευτεί λάμπες από αλλού, ακριβότερες κατά... 1.000 ευρώ!
(σ.σ. Ο λόγος προφανής βέβαια...αφού πρόκειται προμήθεια με απευθείας ανάθεση).
.......
*Δεν με ενδιαφέρει εμένα το κόστος, αλλά να μπουν οι λάμπες στους οικισμούς που ζητούν οι δημότες, είπε λοιπόν ο κ. Τσιτιρίδης...
Ξεχνώντας ότι δεν αγοράζει λάμπες για το σπίτι του και δεν τις πληρώνει από την τσέπη, ώστε να παραβλέπει την ζημιά που συνειδητά διαπράττει σε βάρος του Δήμου του!
.......
*Βέβαια ο κύριος Τσιτιρίδης που έγινε Δήμαρχος, όχι γιατί κάποιος πίστευε στις... μεγάλες ικανότητές του, αλλά γιατί οι δημότες είχαν κουραστεί και αηδιάσει από τις υπεροπτικές συμπεριφορές του προκατόχου του....
-Ίσως είναι ακόμη νωρίς να αντιληφθεί ότι όσο δύσκολο είναι το ανέβασμα ενός νεόκοπο πολιτικού, τόσο πιο... απότομη και εύκολη είναι η πτώση!
-Και ειδικότερα αν συνοδεύεται από συμπτώματα συντριβής...! Έχει όμως χρόνο γι’ αυτό...
.......
*Φυσικά και στην περίπτωση του Τσιτιρίδη, δεν «φταίει» μόνο ο ίδιος που από το πουθενά και με μόνο κριτήριο, «είναι καλό παιδί...», έγινε Δήμαρχος...!
-Αλλά ο Κοντός, εγώ, ο Μπιρόλ του Σελέρου, ο Σπύρος Γαλανόπουλος και ο... Τσολακίδης, αφού στις τελευταίες δημοτικές εκλογές επικράτησε η λογική «Το μη χείρον, βέλτιστον» και τίποτα άλλο!
Οπότε δικαίως τώρα κομπορρημονεί, υβρίζει, φέρεται σκαιότητα σε αυτούς που μόνο καλό του έκαναν και βροντοφωνάζει, «ΕΓΩ είμαι ο Δήμαρχος κι ότι θέλω κάνω...»!
.......
*Και να κλείνω αυτό το σημείωμα. Τώρα που αποφάσισα επιτέλους να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο αχάριστο κύριο Τσιτιρίδη, διότι πέρασε και ο (ένας) χρόνος ασυλίας του, θα ασχοληθώ ακόμη πιο βαθιά με την πλήρη κάλυψη που παρείχε στους προκατόχους του και κυρίως στην Εύα Τσακίρη, στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τις ζημιές που υπέστη ο Δήμος Αβδήρων, τόσο με την περίπτωση του πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου, όσο και με άλλα σκοτεινά έργα του παρελθόντος...

-Διότι παράγιναν πλέον τα ψέματα και η αλαζονεία του συγκεκριμένου κυρίου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »