*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Αυγούστου
Μόνο με την προϋπόθεση να είναι πρώτος στην λίστα δέχεται λοιπόν ο Ακίφογλου Μπιρόλ να κατέβει σ’ αυτές τις εκλογές με το Ποτάμι, πλην όμως ο Θεοδωράκης φαίνεται πως κάνει τον «δύσκολο»… Γιατί κάτι μου λέει ότι θεωρείται πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ πως ο Μπιρόλ θα είναι τελικά πρώτος στην λίστα του Ποταμιού στην Ξάνθη! Οπότε με Ιλχάν στην Ροδόπη και με Ακίφογλου στην Ξάνθη πολύ πιθανόν για το Ποτάμι να ανακόψει την «φόρα» του ΣΥΡΙΖΑ στην μειονότητα...
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ)
-Τον Μετέ τον ρώτησε κανείς; Διότι αν κι ο «Ψευτομουφτής» έγινε...μνημονιακός, δύσκολα χάνει την πρωτιά ο Χουσεΐν...
…………….

Κοιμηθείτε ήσυχοι... Ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ξεκίνησε τον αγώνα της παράταξης! Πως; Διαβάστε παρακάτω...
Στον πολυτελή λοιπόν πολυχώρο Batis της Καβάλας, με απόφαση του κυρίου Παυλίδη, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου σε ειδική ημερίδα, το νέο Τουριστικό λογότυπο των νέων εντύπων, της νέας διαδικτυακής ιστοσελίδα, για την Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Όλοι για έναν κι αυτός... για τον εαυτό του! Ακόμη δεν πήρες το «μάθημά» σου;
………………

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τι το ήθελα και χθες στο πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» αναφέρθηκα στα εγκώμια και ξεχωριστά σχόλια του Προέδρου της ΕΟΚ κ.Βασιλικόπουλου από το ράδιο ΑΡΕΝΑ FM για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη!
-Μαθαίνω ότι δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ ο νυν Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης, σε σημείο που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε... ξεχωριστό ευχαριστήριο, στο οποίο συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο!
.......
*Τώρα ποια ήταν η «προσφορά» του κυρίου Παυλίδη στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στη Ξάνθη, όταν τα πάντα οργανώθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, την αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου και τον διευθυντή του Φ. Αμοιρίδη Θανάση Πανδρακλάκη;
-Μα έδωσε... συνέντευξη τύπου και πήγε στη δεξίωση προς τιμή των Εθνικών ομάδων στο Le chalet.
Λίγο τοχετε;
.......
*Νέα κατραπακιά για τον αντιδήμαρχο Δράμας κ.Πατακάκη στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αφού μέχρι και ο Γιάννης Μπούτος αυτήν την φορά «καταψήφισε» δύο εκδηλώσεις του στην Αντιπεριφέρεια Δράμας!!!
.......
*Τώρα γιατί σταμάτησε ξαφνικά τις αποκαλυπτικές καταγγελίες του κατά Γ. Παυλίδη και Πέτροβιτς ο Φώτης Καραλίδης; Λίαν συντόμως, θα σας έχω νέα και σε αυτό...
.......

Ο Αλέξανδρος Κοντός στην ομάδα εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της Ν.Δ. με απόφαση Μεϊμαράκη!
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, τοποθετήθηκαν οι βουλευτές στις Ομάδες Εργασίας της Ν.Δ. κατά θεματική ενότητα.
Μεταξύ άλλων θεματικών ενοτήτων, στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τοποθετήθηκε και ο πρώην Υπουργός και συντοπίτης μας Αλέξανδρος Κοντός.
Τα 5 μέλη της ομάδας εργασίας για τα αγροτικά θέματα, απαρτίζουν οι παρακάτω:
Αλέξανδρος Κοντός
Καρασμάνης Γεώργιος
Κασαπίδης Γεώργιος
Χαρακόπουλος Μάξιμος
Αραμπατζή Φωτεινή
……………..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δ’. Σώμα Στρατού, στο Πυροσβεστικό Σώμα Ξάνθης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ, καθώς και στους ιδιώτες ιατρούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην αρτιότερη οργάνωση του τουρνουά καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό αθλητικό κέντρο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» από 21 έως 23 Αυγούστου 2015,  με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΣΝΙΑΣ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ, ΡΩΣΙΑΣ και ΤΣΕΧΙΑΣ.
…………………

Αϊχάν Καραγιουσούφ: «Αναγκάστηκα» να υπογράψω τη συμφωνία!
Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ με μια δίκαιη κατανομή των βαρών, αναφέρει σε δήλωση του ο Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενες εκλογές.
Φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί στη 2η θέση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ο Αϊχάν Καραγιουσούφ λόγω Ιλχάν κι άρχισε τις...κλάψεις, αναφέροντας στο ΧΡΟΝΟ Κομοτηνής ότι...αναγκάστηκε να υπογράψει!
Δήλωσε λοιπόν μεταξύ των άλλων ο Αϊχάν:
«Στις διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν τις 5-6 μήνες της διακυβέρνησης μας δε μπορέσαμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε μια συμφωνία που δεν είχε καμιά σχέση ούτε με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, αλλά ούτε με το πρόγραμμα του κόμματος...», για να καταλήξει ως εξής: 
«Ελπίζουμε και πιστεύουμε, πως μια ισχυρή κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταφέρει να επηρεαστούν από τις συνθήκες της συμφωνίας όσο το λιγότερο τα κατώτερα στρώματα του λαού και αυτοί που είχαν επωμιστεί τα βάρη των προηγούμενων ετών»..


-Ακόμη δηλαδή στο...η ελπίδα έρχεται για τον σύντροφο κ.Καραγιουσούφ που ανήκει στην ελίτ της μειονότητας! Και φυσικά για την σύμπραξη με τους ΑΝΕΛ λέξη....!!! Άφεριμ...αριστερέ εφέντιμ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »