*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

28 Ιουλίου
Γιατί σιωπούν Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ;
Άγριο «καψόνι» στην γνωστή e-Value στη Ξάνθη!
Για άγριο «καψόνι» σε εργαζόμενους της γνωστής e-value στη Ξάνθη, μας καταγγέλλει εργαζόμενη και μάλιστα κατονομάζοντας διευθυντή στέλεχος της εταιρείας ότι στις 23/6 στις 13.30, ο συγκεκριμένος κύριος οργισμένος για την μικρή "παραγωγή" των εργαζομένων, τους σήκωσε όρθιους με τα.....χέρια ψηλά στο τμήμα τους, για αρκετή ώρα, σε στρατιωτικό στυλ! Ρωτάμε λοιπόν ευθέως. Αλήθεια ή ψέματα αυτά που μας κατήγγειλαν;
Επειδή μάλιστα η καταγγελία που δεχτήκαμε κυριολεκτικά μας εξέπληξε για το πώς είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται κάποιοι με τέτοιο τρόπο στο προσωπικό, επειδή υποτίθεται στη Ξάνθη υπάρχει και Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, αλλά και αριστερά κόμματα που σε τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν μπορούν να «σφυρίζουν» αδιάφορα, θα θέλαμε να πάρουν ξεκάθαρη θέση κόμματα και συνδικαλιστικές οργανώσεις για το «νταχάου» της e-value στη Ξάνθη!
Όπως επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε και την Διοίκηση της e-value αν!
1.Αν το «καψόνι» είναι αλήθεια ή ψέματα...
2.Κι αν είναι αλήθεια,  ο συγκεκριμένος προϊστάμενος κάνει στρατιωτικά...."καψόνια" στο προσωπικό με δική του αποκλειστικά πρωτοβουλία ή με....άνωθεν δικές τους εντολές! Περιμένω μια απάντηση.
.......

ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ!
Τον έχει συμβουλέψει κανείς άραγε τον Αντιδήμαρχο Δόμησης Απόστολο Αγκόρτσα ότι όταν καταθέτει μια μήνυση και σε αυτήν λέει κατάφωρα ψέματα που εύκολα αποδεικνύονται μάλιστα με ΕΓΓΡΑΦΑ, ότι κινδυνεύει πλην του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, να διωχθεί και για άλλες πράξεις; Πολύ πιο σοβαρές μάλιστα; Έτσι απλά ρωτάω, πριν τον ξαναευχαριστήσω για την μηνυτήρια αναφορά σε βάρος μου…
(σ.σ. Και το χειρότερο απ’ όλα; Θα πάρει στο «λαιμό» του και τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…Γιατί τα νέα ντοκουμέντα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικά)
….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Δήμος Σερρών κατηγορεί για κατάληψη δημοτικής έκτασης κατηγορούν τη Digea
Απίστευτο κι όμως αληθινό…Για κατάληψη δημοτικής έκτασης κατηγορεί ο Δήμος Σερρών την Digea Εγκαλούνται μάλιστα οι αρμόδιοι που δεν έχουν προβεί σε ενέργειες εναντίον του παρόχου δικτύου, αν και υπάρχει απόφαση ότι το κτίσμα είναι αυθαίρετο και η κατοχή του παράνομη.
Σύμφωνα με το typologies.gr, από την πάροχο ψηφιακών καναλιών είχε ζητηθεί η μίσθωση χώρου που ανήκει στο Δήμο Σερρών, ωστόσο το Δασαρχείο αντέδρασε, καθώς έκρινε ότι είναι αυθαίρετο το λυόμενο κτίριο έκτασης 375 τ.μ.
Ακόμη, το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του έκρινε ομόφωνα πως είναι αυθαίρετη η κατάληψη από την Digea της δημοτικής έκτασης στο πάρκο κεραιών, ωστόσο καμία αρμόδια αρχή δεν έχει επιληφθεί του θέματος μετά από επτά μήνες.


(σ.σ. Τελικά οι συγκεκριμένοι κύριοι λειτουργούσαν και λειτουργούν ως…Κράτος εν κράτη!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »