*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Ιουλίου
Κι εγώ, αλλά και η Νέα Δημοκρατία καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ζητούμε τόσο από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης όσο και από την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης την άμεση σύλληψη και  παραδειγματική τιμωρία των δραστών, όποια ακραία πολιτική πρακτική κι αν εκφράζουν.
(Ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός για την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης)
-Η αστυνομία έχει το λόγο....
….

Σε μια Δημοκρατία τέτοιου είδους πράξεις μόνο στόχο έχουν να οδηγήσουν  στη διαίρεση και δεν μπορούν να είναι ανεκτές. Το μόνο που εξυπηρετούν είναι τον εθνικό διχασμό, που επιθυμούν να σπείρουν οι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται απέναντι από αυτές τις καταστροφικές ενέργειες γιατί τορπιλίζουν την εθνική προσπάθεια της χώρας για αναγέννηση.
(Από την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη)
-Οι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης, έστειλαν τους «αριστεριστές» να..... «μπογιατίσουν» τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη
….
Σεμνά και Ταπεινά
*Κι εκεί που βλέπαμε τον στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη  Γ. Παυλίδη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μπάμπη Ευστρατίου να ασχολείται με τα…συνδικαλιστικά της ΑΔΕΔΥ και τα…λουλούδια και τα σπασμένα πιάτα στις εκθέσεις της Περιφέρειας, ξαφνικά…»ξαναμίλησε» στο face book καυτηριάζοντας την συνεργασία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και με πράγματα που συνέβησαν πριν….τρία χρόνια!
-Προφανώς για να βγάλει για μια ακόμη φορά τα πολιτικά εσώψυχά του!
…..
*Φυσικά η πολιτική παρέμβαση του Μπάμπη, ξεπέρασε σε δημοτικότητα ακόμη και τις δηλώσεις Βαρουφάκη, με αποτέλεσμα να γίνει μέγα πολιτικό σούσουρο..
-Λέτε να έβαλε πλώρη ο πρώην πολιτευτής των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη, για το…ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας; Να τον «προωθεί» δηλαδή όχι μόνο ο κουμπάρος του αλλά και Μιχάλης ο Αμοιρίδης, επειδή ο ίδιος δεν έχει τα «κότσια» να το κάνει; Ή λέτε μετά τις λεβέντικες ζεμπεκιές του στο περίπτερο της ΑΜΘ στο Βουκουρέστι να προτιμήσει τον Λεβέντη;
*Πριν ωστόσο προλάβουν οι ανησυχίες μας να γίνουν «εφιάλτης»,  ξαναχτύπησε ο Μπάμπης ο πολιτευόμενος με email στον «Μαχητή» σχολιάζοντας ευφυέστατα τα παρακάτω:
«Κύκλοι των ΑΝ ΕΛ; Από ότι γνωρίζω όλοι μαζί ένα κύκλο δεν κάνουν, μαζί με τις νέες μεταγραφές που έκαναν !!!
Όσο για το εάν πήγα ή όχι στην Ν.Δ., Ας μου πουν τελικά ποιοι ανησυχούν, οι Βουλευτές της Ν.Δ.; ή οι υποψήφιοι πολιτευτές (με μεταγραφή) των ΑΝ ΕΛ;»
1.Η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία: Ποιος είναι ο κύριος;
2.Και η απάντηση από τους «κύκλους» των ΑΝΕΛ: Μη «μας» τους....»κύκλους» τάραττε
....

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ;
Έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος, απαξιώντας μετά τις εκλογές του Γενάρη 2015, να κάνει μια δημόσια εμφάνιση ακόμη και στα….καφέ της πόλης!
Οπότε το ερώτημα των φίλων του ΠΑΣΟΚ είναι, τι θα κάνει σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη; Θα σπεύσει να «καπαρώσει»την 1η θέση και πάλι και εκ του ασφαλούς μάλιστα; Όταν και στις εσωκομματικές εκλογές «πολέμησε» την νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στηρίζοντας τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο;
.........

Πάλι ο Αμοιρίδης λογαριάζει χωρίς τους.... «ξενοδόχους»!
«Πυκνώνουν» οι φήμες που λένε ότι «προτεραιότητα πλέον στις πολιτικές  φιλοδοξίες του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη αποτελεί η διάδοχη κατάσταση στην Περιφέρεια στην μετά εποχή Γ. Παυλίδη και γι’ αυτό μόνο «τυχαία» άλλωστε τον τελευταίο καιρό δεν ακολουθεί κατά πόδας τον Περιφερειάρχη ακόμη και στις προσωπικές εξόδους του...
Για παράδειγμα και το περασμένο Σάββατο στο Elisso hotel, ο Μ. Αμοιρίδης ήταν εκ δεξιών του Γ. Παυλίδη στη συνάντηση που είχε με στελέχη και φίλους του μεταξύ των οποίων ήταν επίσης και ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Σελέρου κ.Μπιρόλ που ωστόσο δηλώνει ότι «στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, επιστρέφει στον Δήμο Αβδήρων…»
-Το σχόλιο συναδέλφου του;
-Δουλεύει μεθοδικά ο Μιχάλης Αμοιρίδης να «χριστεί» διάδοχος του Γ. Παυλίδη, μάλλον όμως λογαριάζει χωρίς τους ....«ξενοδόχους»..!
….
Από την επιχειρηματία Μαργαρίτα Πατρικίου, πήρα και φιλοξενώ το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Σας ενημερώνουμε ότι το CENTRAL PARKING (πρώην Δημοτικό ) από την 1η Αυγούστου θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε ένα χώρο ευπρεπή, καθαρό, καλαίσθητο, πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο.
Εκ της διευθύνσεως»
……..

Στην Θράκη ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Βολκάν Μπόζκιρ, επισκέφθηκε την Ξάνθη και την Κομοτηνή με αφορμή το μνημόσυνο για την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του πρώην βουλευτή της μειονότητας, Αχμέτ Σαδίκ.
Είστε η πιο στέρεα και ισχυρή γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία”, υποστήριξε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο Μπόζκιρ, απευθυνόμενος σε μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι η ενίσχυση αυτής της γέφυρας θα είναι προς όφελος και των δύο χωρών.
Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε, παράλληλα, τη ευχή του ώστε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό, σημειώνοντας ότι η Τουρκία είναι σε θέση να βοηθήσει, εφόσον κάτι τέτοιο της ζητηθεί.


“Η ευημερία σας είναι το καμάρι και η χαρά μας”, κατέληξε απευθυνόμενους προς του ομοθρήσκους του, μουσουλμάνους της Θράκη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »