*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

....η Αριστερή Πλατφόρμα, πρότεινε την σύγκληση διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

28 Ιουλίου


Λαφαζάνης: Το ένοχο κατεστημένο ποινικοποιεί το “Plan B”
Μετά την ολοκλήρωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παρέπεμψε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος την απόφαση για το συνέδριο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με γραπτή του δήλωση επιμένει πως «ο αγώνας για το «όχι» συνεχίζεται μέχρι το τέλος».
Στη δήλωσή του αναφέρει ακόμα πως το ένοχο κατεστημένο της χώρας αποθρασύνθηκε και έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ρεβανσισμού ώστε να ζητάει ευθέως να ποινικοποιηθεί το «Plan B» και να αρχίσουν να διώκονται ποινικά όσοι το υποστηρίζουν.
«Αν το κατεστημένο της μνημονιακής υποτέλειας της χώρας, αντί να πληρώσει για την καταστροφή, πιστεύει ότι μπορεί να βγει και από πάνω και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μετεμφυλιακή αρένα είναι πικρά γελασμένο» προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης.
Το «όχι» του ελληνικού λαού δεν ηττήθηκε ούτε έχει παραδοθεί βορά στη χλεύη των ηττημένων, καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας.
Στον αντίποδα η Αριστερή Πλατφόρμα, πρότεινε την σύγκληση διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.
Mε κοινή δήλωση τους τρία μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα, οι Αντώνης Νταβανέλος, Στάθης Λεουτσάκος και Σόφη Παπαδόγιαννη καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις και να ενεργοποιήσει με βάση τον λαϊκό παράγοντα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »