*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

03 Ιουλίου


«Ο Σγουρίδης δεν έχει μούτρα νάρθει στη Ξάνθη. Τον περιμένουν οι «ουρές των συνταξιούχων», οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες να ‘ρθει να τους πει, αυτά που λέει στα κανάλια! Η δραχμή θα αφανίσει την κτηνοτροφία στη χώρα μας. Δεν έχουμε λεφτά ούτε για πετρέλαιο... Λέμε ΝΑΙ στο ευρώ, λέμε ΟΧΙ στη δραχμή, διότι τότε είναι που θα καταστραφεί εντελώς ο αγροτικός κόσμος, θα καταστραφεί η κτηνοτροφία στην χώρα μας».
(Ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Ξάνθης Σάκης Λουκμακιάς στην «Ανοιχτή Γραμμή»)
-Παναγιώτη, έλα σε περιμένουνε όλοι με...ανοιχτές αγκάλες!
……….

Ο Πρωθυπουργός έχει χάσει εντελώς την σοβαρότητα και επαφή με τη πραγματικότητα και λυπάμαι πολύ... Ο κύριος Τσίπρας από τη μια καταγγέλλει τους δανειστές και οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα οδηγώντας την στο χάος και παράλληλα την Δευτέρα ισχυρίζεται ότι  ψηφίζοντας «ΟΧΙ»... θα διαπραγματευτεί μαζί τους! Πρώτα δηλαδή κατηγορεί τους δανειστές και μετά ισχυρίζεται ότι θα καθίσει μαζί τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οδηγώντας τη χώρα στην δραχμή και την καταστροφή βάση του οργανωμένου σχεδίου των ακραίων του ΣΥΡΙΖΑ. Έλεος...
(Ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός σχολιάζοντας το διάγγελμα Τσίπρα στο «Μ»)
-Έλεος!
………….

Σεμνά & ταπεινά
*Ο ευνοούμενος διανοούμενος φροντιστής της πόλης, από την επάρατη... κεντροδεξιά, τους Παυλίδηδες, τους Δημαρχόπουλους, τον Δήμο και παλιότερα από τον Αμοιρίδη, τοποθετήθηκε και στο θέμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
......
*Αναφέρομαι στον συμπαθή κατά τα άλλα φίλο μου Θανάση Μουσόπουλο που  σου λέει σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα οι άνθρωποι του πολιτισμού κάνουν μια δήλωση, γιατί να μην κάνω κι εγώ, δηλώνοντας τα παρακάτω με αφορμή το δημοψήφισμα της «παράνοιας» που διάλυσε τη χώρα... Απολαύστε το:
«Όλοι / όλες που ασχολούνται με τα κοινά σε οποιοδήποτε επίπεδο έχουν χρέος - σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα - να προασπίζονται τις ανθρωπιστικές αρχές - τη ζωή και την αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου. Αν οι Ευρωπαίοι και οι ξένοι γενικά αγνοούν και υποτιμούν τον Έλληνα ως άνθρωπο, οι Έλληνες πολιτικοί ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθούν; να προσθέτουν βάρος στο βάρος ή να ελαφρύνουν το βάρος;»
-Και το ταπεινό σχόλιό μου για την σχολική δήλωση του Θανάση....
-Γιατί τόσα πολλά λόγια, χωρίς έστω ένα καθαρό... ΟΧΙ στην Ευρώπη να τελειώνουμε; Ούτως ή άλλως οι Παυλίδηδες, οι Σπανίδηδες, οι Δημαρχόπουλοι, οι Λυρατζήδες...είναι έτοιμοι να χρηματοδοτήσουνε τις εκδόσεις σου!
......
*Τις άλλες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο που είναι με το ΝΑΙ (Δημαρχόπουλου - Θ. Ξυνίδη), τις ξέρουμε
-Όμως αν και ρώτησα τον Δημήτρη Μπένη αν είναι με το ΝΑΙ ή με το ΟΧΙ, δεν μου απάντησε! Να εκλάβω την «σιωπή» του υπέρ του ΝΑΙ;
……………..

3η ήττα Απόστολου Αγκόρτσα!
Εντός της νέας κανονιστικής για την Π. Πόλη, ο χώρος του Κυβερνείου
Για 3η φορά ο αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας μολονότι είχε και χθες στο πλευρό του τον Μούρκα, υπέστη βαριά ήττα στην Επιτροπή τραπεζοκαθισμάτων, αφού δεν κατάφερε παρά την «εμπάθειά» του για τους επιχειρηματίες του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ να περάσει αυτό που ήθελε...!
Έτσι και χθες με ψήφους 4-1 αφού και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τάσος Θεοδωρίδης ψήφισε υπέρ της πρότασης της υπηρεσίας, εντός της νέας κανονιστικής για την Π. Πόλη εντάχθηκε και πάλι ο χώρος του Κυβερνείου!
-Τι σημαίνει αυτό; Ότι όφειλε ήδη να παραιτηθεί, αφού ήδη δεν τον παραίτησε ο Δήμαρχός του, για το «σκάνδαλο» της Αγριάνης… 
……………


ΦΕΡΤΟΥΝ: Είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες... θέλουμε πρόοδο!
ΥΠΕΡ του ΝΑΙ στην Ευρώπη τάχτηκαν χθες με δήλωσή τους, τόσο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ξάνθης κ. Φερτούν, όσο και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης.
Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος με ιδιαίτερα Ευρωπαϊκή θέση, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η μειονότητα και γενικά οι άνθρωποι με που θέλουν να προοδεύσουν μέσα από την εργατικότητα , την μόρφωση και την κουλτούρα, μπορούν να το κάνουν μόνο σαν ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πολίτες».
«Είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες, είμαστε Έλληνες, μέσα από την ΕΥΡΩΠΗ θα βρούμε μόνο την ασφάλεια, την πρόοδο και την πορεία μας», κατέληξε ο κύριος Φερτούν....
……

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ & ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
Για το καλό της χώρας μας θα πρέπει όλοι δυναμικά και αποφασιστικά να ψηφίσουμε  ΝΑΙ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015. Για  να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να διασφαλίζουμε όλα μας τα δικαιώματα και τα προνομία που αποκτήσαμε ως Ευρωπαίοι πολίτες .
Γνωρίζουμε όλοι πως η έξοδός μας από τη Ε.Ε θα επηρεάσει τις ζωές των Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν σε ευρωπαϊκές χώρες, Ελλήνων επιστημόνων που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών  και γενικότερα σε όλους τους  Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.
Σε περίπτωση που τελικά μείνουμε εκτός ευρωπαϊκής ζώνης το χρέος μας προς τους δανειστές θα παραμείνει το ίδιο και θα κληθούμε να το εξοφλήσουμε με δραχμές σε τριπλάσια αξία της σημερινής χρηματικής ισοτιμίας .Η χρηματοδότηση εκ μέρους της ΕΕ θα τερματιστεί με αποτέλεσμα να μην πληρώνονται οι συντάξεις, οι επιδοτήσεις των αγροτών και οι επιδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ.

Για  να αποφύγουμε  την ολική καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας θα  πρέπει με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας να ψηφίσουμε όλοι :
«ΝΑΙ στο Ευρώ, ΝΑΙ στην Ευρώπη»
Με τιμή
ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
Πολιτευτής της ΝΔ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Α' Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »