*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

03 Ιουλίου


ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΙ», ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Αδιέξοδο υπήρχε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης για την συγκέντρωση της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης που αποφάσισαν να κάνουν τόσο οι υποστηριχτές του «ΝΑΙ» όσο και οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που υποστηρίζουν το «ΟΧΙ».
Τελικά μπροστά στον φόβο να γίνουν επεισόδια και να επικρατήσουν εμφυλιακές καταστάσεις, οι υποστηριχτές του «ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ», αποφάσισαν να ματαιώσουν την σημερινή τους εκδήλωση…
Οπότε σήμερα θα γίνει στην κεντρική πλατεία μόνο το συλλαλητήριο του ΟΧΙ που διοργανώνει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ  για τις 7 το βράδυ.
…….

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ…Ο ΜΠΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣ «ΓΕΥΤΗΚΕ» ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ!
Συνεχίζει να ρίχνει λάσπη πλην όμως να μην γράφει ο ονόματα και απλά να «φωτογραφίζει» ο εργολάβος-δημοσιογράφος Γ. Σιδηρόπουλος. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του ο γιατρός της κοινωνικής μέριμνας, που με ελάχιστα χρήματα προσφέρει το σημαντικό ιατρικό και κοινωνικό του έργο…
Κι όλα αυτά από καθαρή προσωπική εμπάθεια και κατά την συνήθη μέθοδό του….να ρίχνει λάσπη με υπονοούμενα, ξεχνώντας βέβαια ότι πριν τον γιατρό την λάσπη του συγκεκριμένου κυρίου είχε «γευτεί» πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο….Δημήτρης Μπένης!
(Σ. Σ. Λεπτομέρειες βέβαια στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο…)
…..

Οι εργαζόμενοι στο Κανάλι της Βουλής καταγγέλλουν την Κωνσταντοπούλου, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και 4 μήνες!
Απλήρωτοι παραμένουν τους τελευταίους τέσσερις μήνες 11 δημοσιογράφοι στο κανάλι της Βουλής, καθώς όπως αναφέρουν έχουν λήξει χωρίς να ανανεωθούν οι συμβάσεις εργασίας τους.
Με επιστολή τους προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τις γραμματείες των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων (την οποία κοινοποιούν τόσο στην ΕΣΗΕΑ όσο και στην ΠΟΕΣΥ), οι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για «απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον εργασιακό τους χώρο».
Επίσης, αναφέρουν πως κατ’ εντολή της Προέδρου, η οποία έχει επικαλεστεί νομικούς λόγους, από τις 27 Μαίου 2015 αν και τους έχει ειπωθεί να προσέρχονται στην εργασία τους, δεν απασχολούνται.
(Λεπτομέρειες-Media 2)
…..

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ…ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Σχόλιο Δημήτρη Καρύδη Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ στα social media για τις αφίσες του ΟΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας με αφίσες για το ΟΧΙ.

Σπαταλούν προκλητικά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ όταν οι συνταξιούχοι ταλαιπωρούνται επί ώρες έξω από τις κλειστές τράπεζες, όταν κόβουν τις συντάξεις, όταν υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα, όταν κλείνουν επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »