*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Ιουνίου


*Τρομερή κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββάτου στο Romeo Plus Live για τον ανεπανάληπτο Βασίλη Καρρά.
Οι Ξανθιώτες (αλλά και πολλοί Καβαλιώτες και Κομοτηναίοι), παρά τα τελευταία καταιγιστικά γεγονότα για την πατρίδα μας και στη «σκιά» του επικείμενου δημοψηφίσματος, γέμισαν το Romeo, για να απολαύσουν τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, σε μεγάλα κέφια, να ερμηνεύει παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του!
……

*Ιδού και μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το Σάββατο το βράδυ στο Romeo με τον κόσμο να διασκεδάζει και να χορεύει με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του Βασίλη Καρρά!
Ο κόσμος ψήφισε ήδη «Βασίλη Καρρά»!
……

*Φυσικά ο Βασίλης Καρράς, δεν εμφανίστηκε το Σάββατο το βράδυ μόνος του στο Romeo, αλλά είχα μαζί του την ορχήστρα του και όλο το καλλιτεχνικό επιτελείο του, όπως και την πολύ καλή τραγουδίστρια που βλέπετε στη φωτογραφία!
……

*Αυτός που δεν ήταν δυνατόν να λείπει το Σάββατο το βράδυ από το Romeo, ήταν ο γνωστός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου, ο οποίος δεν έχασε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Βασίλη Καρρά στα καμαρίνια του μαγαζιού!
……

*Την επέτειο για τα 2 χρόνια του γάμου τους, γιόρτασαν χθες στην Κύπρο, η Ελένη Καπώνη και ο Κύπριος σύζυγός της Πλούταρχος, μαζί με την κουμπάρα τους την Ελενίτσα και οι ευχές στο Facebook, από φίλους τους στην Ξάνθη ήταν πάρα πολλές!
Να ζήσετε και να περνάτε πάντα ευτυχισμένα με την κορούλα σας!
……

*Νέο αμόρε για τον γνωστό Αποστόλη Μαλουσάρη; Ή πρόκειται για καλή φίλη του;;;
Πάντως ο Απόστολος (ο οποίος γιορτάζει σήμερα και του εύχομαι χρόνια πολλά), διασκέδασε το Σάββατο το βράδυ παρέα με την γοητευτική Δήμητρα, τους οποίους βλέπετε μαζί στη φωτογραφία, στο cafe bar Da Vinci!
-Αποστόλη μήπως γιόρτασες πρόωρα την γιορτή σου λόγω των καταιγιστικών γεγονότων που συμβαίνουν αυτές τις μέρες;;;
……

*Από την άλλη, οι δυο Ξανθιώτες τραγουδιστές και μουσικοί, Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης, κάθε Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν, θα εμφανίζονται live στο beach bar «Delfini» της Αλεξανδρούπολης, διασκεδάζοντας τους Εβρίτες με τα τραγούδια τους!
Στη φωτογραφία τα όσα συνέβησαν στο «Delfini» το περασμένο Σάββατο!
……

*Και κλείνω τη στήλη μου σήμερα με το my club, στο οποίο σημειώθηκε επίσης μεγάλη κοσμοσυρροή το περασμένο Σάββατο, όπου ο κόσμος παρά τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας με το δημοψήφισμα και τις κλειστές τράπεζες, του έδωσε να καταλάβει!

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »