*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα εκτός Ευρώ, στη χρεοκοπία!

30 Ιουνίου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

*Ήξερε ο κύριος  Τσίπρας από την αρχή,  ότι θα ήταν κλειστές σήμερα οι τράπεζες. Ήξερε συνειδητά ότι η χώρα μας ότι οδηγείται έξω από το ευρώ. Το γνώριζε πολύ καλά. όλες οι αποφάσεις που έχει πάρει η σημερινή κυβέρνηση είναι ο συνειδητές. 
*Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία. Κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του λαού μας, όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι στους δρόμους που να φωνάξουμε όλοι ένα ηχηρό ΝΑΙ, ώστε να σωθεί η χώρα. Αυτή είναι η άποψη μου καθαρή και κρυστάλλινη».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σωτήρη Στολίδη στην ενεργό πολιτική μετά από 3-4 χρόνια τουλάχιστον...
Ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και πρώην  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ξεσπάθωσε στη κυριολεξία χθες μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel για την αναγκαιότητα να μην φύγει η χώρα από το Ευρώ και να μην επιστρέψει στο λόμπυ της δραχμής.
Η πραγματικά σκληρή δήλωσή του, ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω:
«Θεωρώ καθήκον μου σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει η χώρα μας, να τοποθετηθώ δημόσια στο που οδηγείται η χώρα. Η άποψη μου είναι ότι παρόλο που ήμουν φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχα ενταχθεί ποτέ, αλλά είχα μία στάση απέναντί του ουσιαστικά φιλική. Έβλεπα ένα κόμμα που ήταν κοντά στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους και στους μη προνομιούχους Έλληνες. Δυστυχώς βλέπω αυτό το κόμμα συνειδητά να προχωρά με κρυφή ατζέντα στο να βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή χώρα και να την οδηγήσει σε καταστάσεις πάρα πολύ δύσκολες Στο δημοψήφισμα αυτό πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια όλοι όσοι έχουμε δώσει την ψυχή μας σε αυτόν τον τόπο. Δώσαμε αγώνες για τις κατακτήσεις της χώρας μας και σε ότι αφορά τους μεγάλους αγώνες που έκαναν οι ηγέτες μας Κώστας Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου και διακινδυνεύουν όλα αυτά, για να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την κρυφή του ατζέντα. Θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι συνειδητό. Γνωρίζει καλά ότι η χώρα μας ήξερε και αν θα δείτε μία επιστολή που δημοσιεύτηκε σήμερα από ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Χρυσόγονος Κωνστατίνος) προς τον κ. Τσίπρα, ότι θα ήταν κλειστές σήμερα οι τράπεζες. Ήξερε συνειδητά ότι η χώρα μας ότι οδηγείται έξω από το ευρώ. Το γνώριζε πολύ καλά. όλες οι αποφάσεις που έχει πάρει η σημερινή κυβέρνηση είναι ο συνειδητές. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία. Κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του λαού μας, όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι στους δρόμους που να φωνάξουμε όλοι ένα ηχηρό ΝΑΙ, ώστε να σωθεί η χώρα. Αυτή είναι η άποψη μου καθαρή και κρυστάλλινη».

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ... ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
Σχολιάζοντας επίσης ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την προσχώρηση του Π. Σγουρίδη στους ΑΝΕΛ και το χειροκρότημά του στο δημοψήφισμα μετά την ψήφισή του από την Βουλή, ο Σωτήρης Στολίδης σχολίασε με χιούμορ: «Εγώ τόλεγα και τότε που ήταν στο ΠΑΣΟΚ ο κύριος Σγουρίδης.
Η θέση του ήταν στην δεξιά.. .Προσχώρησε στους ΑΝΕΛ, προτίμησε δηλαδή την ακροδεξιά»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »