*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31 Μαΐου
"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 32 ΧΡΟΝΩΝ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ-Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΌ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΟΚ στην κοινωνία της Ξάνθης, απο τον αναπάντεχο χαμό του Θοδωρή Παυλίδη το βράδυ του Σαββάτου. Ο γιος του Περιφερειάρχη και δικηγόρος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και "έφυγε" σε ηλικία 32 χρονών απο ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας. 


Σύλληψη 35χρονης Αφγανής η οποία επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με πλαστά έγγραφα 
Συνελήφθη χθες (30-5-2015) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενη για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών εγγράφων.    
Συγκεκριμένα, η 35χρονη μαζί με το ανήλικο τέκνο της (ηλικίας 3 ετών) μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα, με προορισμό τη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς δύο (2) πλαστά διαβατήρια των αρχών της Βουλγαρίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »