*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

26 Μαΐου


*Αρκετός κόσμος βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο γνωστό CITY LIVE, με την μοναδική Κατερίνα Στανίση να δίνει… «ρεσιτάλ», ερμηνεύοντας όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της!
……

*Για άλλη μια φορά ο γνωστός Γιάννης Γεκτίδης, που έχει ουκ ολίγους θαυμαστές στην Ξάνθη,  ήταν και αυτός ο σταρ της βραδιάς το Σάββατο το βράδυ στο CITY LIVE!
……

*Τι μου έκανε όμως εντύπωση στο CITY LIVE;
Το γεγονός ότι μετά από πολύ καιρό είδα και τον γνωστό κλειδαρά τον Χάρη να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί.
Αυτή τη φορά με καλή παρέα απόλαυσε την Κατερίνα Στανίση, της οποίας μάλιστα δηλώνει και φανατικός θαυμαστής της!
……

Χαμός έγινε και αυτή την Παρασκευή 22 Μαΐου στο καλοκαιρινό My Club γεμίζοντας όχι μόνο από Ξανθιώτες αλλά και από φοιτητές από την γειτονική Κομοτηνή αλλά και την Αλεξανδρούπολη όπου δημιούργησαν πανικό όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.
-Για αυτό λέμε ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο My club!
……

*Ιδού και ο φοβερός Στήβ στην υποδοχή του My Club, που όπως με ενημέρωσαν καλοσορίζει πάντα με χαμόγελο τον κόσμο που σπεύδει να διασκεδάσει στο δημοφιλές club της πόλης μας!
……

*Ορίστε και η ομάδα των «Summer Wave» που έκανε το πρώτο της καλοκαιρινό πάρτι το Σάββατο στο My club και φωτογραφίζονται για την στήλη μας!
Γιωργος, Σάκης, Γιώτης, Κατερίνα, Ειρήνη και Ελένη.
……

Αυτά είναι τα 3 κορίτσια από την Ξάνθη, Μαρία, Ρούλα, Αιμηλία  που ακουλούθησαν την ομάδα μας την SKODA Ξάνθη στον τελικό κυπέλου Ελλάδας στο ΟΚΑΚΑ που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό!
Φυσικά φωτογραφίζονται αποκλειστικά για την στήλη μας μπράβο τα κορίτσια!!!
……

*Σας υπενθυμίζω ότι σε λίγες μέρες (αρχές Ιουνίου), ανοίγει η πισίνα και το υπέροχο pool bar του ξενοδοχείου Le Chalet, στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, και όλο το προσωπικό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το… Grand Opening.
Όπως έμαθα ήδη περιμένουν νέο εξοπλισμό και όταν θα μπεί και η… τελευταία πινελιά θα μας καλέσει όλους το Le Chalet, να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βουτιές μας στην υπέροχη πισίνα του και τον καφέ ή το cocktail μας στο pool Bar του!
Η τιμή εισόδου στην πισίνα είναι μόλις 4 ευρώ ενώ το ατομικό μηνιαίο «εισιτήριο» κοστίζει 40 ευρώ. Το οικογενειακό κοστίζει 60 ευρώ!
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25410 68511 έως 15.
……

*Και κλείνω με τον ανεπανάληπτο DJ, τον Κώστα Σπυριάδη, ο οποίος το Σάββατο επέστρεψε και πάλι στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και έπαιξε φοβερή μουσική, αλλά αυτή τη φορά δεν φωτογραφήθηκε με κάποια θαυμάστριά του.
-Συνέβη κάτι Κώστα;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »