*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

SEE THROUGH

26 Μαΐου


Άκουσον!
Άκουσον!
*«Θεϊκό» το σύνθημα με το οποίο οι 5.000 φίλαθλοι της Ξάνθης με το που έληξε το ματς, αποχαιρέτισαν το ΟΑΚΑ.
-Ξάνθη σ’ αγαπώ, Ξάνθη σ’ αγαπώ , το κύπελλο το γράφουμε στ’ αρχ… μας τα δυό!
……
*Εν ψυχρώ τον άδειασε τον Πατακάκη ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης για τα 20.000 ευρώ που υποτίθεται δεν… γνώριζε!
«Η διαχείριση της "Δραμοινογνωσίας" γίνεται μόνο από τη Δράμα. Ότι υπερβολή υπάρχει δόθηκε εντολή και θα περικοπεί εδώ και τώρα. Τέλος»
-Με απλά λόγια… Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας έχει όλη την οικονομική διαχείριση κι αυτός τα αποφάσισε, εγώ δεν… γνωρίζω τίποτα!
-Μόνο που όλα αυτά ο κύριος Γ. Παυλίδης «θυμήθηκε» να τα πει, μετά την καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης! Αν η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν τα είχε δημοσιοποιήσει, χαμπάρι δεν θα έπαιρνε κανείς!
……
*Αυτά δηλαδή που κατηγορούσε ο Γ. Παυλίδης σαν αντιπολίτευση, με το που πήρε την εξουσία τα κάνουν ο ίδιος και οι στενοί συνεργάτες του! Λεζάντες, αυτοπροβολή και το χρήμα ρέει άφθονο…
……
*Αφελές ερώτημα: Κύριε Περιφερειάρχη, τα 20.000 ευρώ μπορούμε να μάθουμε πως και σε ποιους θα τα «μοίραζε» ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κύριος Πατακάκης; Περιμένουμε ΟΝΟΜΑΤΑ κύριε Παυλίδη κι αν αληθεύουν αυτά που μας είπαν Δραμινοί συνάδελφοι…
….

Σύλληψη 21χρονου Βούλγαρου στην Αλεξανδρούπολη για κλοπή… ποδηλάτου!
Συνελήφθη το Σάββατο 23/5 (23-5-2015) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι αφαίρεσε, από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, ένα ποδήλατο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.  
…..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
«Χαστούκι» Τσίπρα στους εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη! Συγκεκριμένα ο  ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε την πρόσκληση του αναπληρωτή προέδρου του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς και συμμετείχε στην συγκέντρωση της Σμύρνης στις 23 Μαΐου.
Σύμφωνα με την Τουρκική Εφημερίδα Ταράφ 21/5/2015:
«Το HDP είχε στείλει πρόσκληση στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Στην συγκέντρωση θα μετάσχει ο Γιάννης Μπουρνούς-μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου όπου είχαν ψηφίσει 9.808.076 άτομα, είχε αναδειχτεί νικητής με ποσοστό 36,3%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του είχε χάσει την αυτοδυναμία για δύο μόνο έδρες.
Μετά από την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ συγχαρητήρια μηνύματα είχαν στείλει οι αναπληρωτές πρόεδροι του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουξεκντάγ.
Ταράφ 21/5/2015»
-Επισημαίνω ότι ο Αριστερός κατά τα άλλα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στηρίζει ανοιχτά το κόμμα του Ερντογάν στις εκλογές της Τουρκίας, συμμετέχοντας πρόσφατα και σε προεκλογική συγκέντρωση του Δυτικοθρακιώτη Υπουργού Υγείας στην Κωνσταντινούπολη.
…..

Ηγουμενίτσα: Τούρκος οδηγός νταλίκας μετέφερε περισσότερα από 11 κιλά ηρωίνης
Περισσότερα από 11 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ενώ συνελήφθη και ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας στην οποία ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά.
Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι Λιμενικοί με το ειδικό μηχάνημα ακτίνων Χ στην πύλη του λιμένα εξωτερικού στην νταλίκα, η οποία είχε προορισμό την Ιταλία, εντόπισαν τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα στο εμπρός μέρος της νταλίκας. Μάλιστα ήταν συσκευασμένα σε 20 δέματα.
Η ηρωίνη και η νταλίκα κατασχέθηκαν, ενώ ο Τούρκος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
…..

Ο Λαφαζάνης πετάει το γάντι στον Τσίπρα: Από που και ως που είμαστε κοντά σε συμφωνία;
Μετά το μανιφέστο της Αριστερής Πλατφόρμας που μίλησε ανοικτά για ρήξη και για στάση πληρωμών προς το ΔΝΤ ήρθε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να ρίξει τις… βόμβες του μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας και για επιστροφή στη δραχμή.
«Από που και ως που είμαστε κοντά σε συμφωνία;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης αμφισβητώντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο ότι είμαστε κοντά στη συμφωνία.
«Έχουμε συμφωνήσει για ιδιωτικοποιήσεις;», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε την Κεντρική Επιτροπή να πάρει απόφαση κατά των ιδιωτικοποιήσεων σε λιμάνια, αεροδρόμια και σιδηροδρόμους.
Επίσης διερωτήθηκε: «από που προκύπτει πως είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα;».
……

Γκρίνσπαν: Θέμα χρόνου η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ
Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι θέμα χρόνου και δεν θα οδηγούσε στη διάσπαση της νομισματικής ένωσης, δήλωσε ο πρώην διοικητής της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Άλαν Γκρίνσπαν.
Σε συνέντευξή του στην Het Financieele Dagblad ο κ. Γκρίνσπαν υπογράμμισε πως «όσο πιο γρήγορα βγει η Ελλάδα από το ευρώ, τόσο το καλύτερο για όλους», δηλώνει και προσθέτει πως σε αντίθεση με αυτό που πίστευε πριν από δύο χρόνια, η έξοδος της Ελλάδας δεν θα προκαλούσε διάσπαση της Ευρωζώνης.

«Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως οι απώλειες δεν θα ήταν μεγάλες για τις χώρες που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους. Δεν βλέπω πως θα μπορούσε η Γερμανία να "αποζημιωθεί". Το ίδιο ισχύει και για χώρες όπως η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο», επισημαίνει.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »