*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Το ταξίδι συνεχίζεται!

26 Μαΐου


Με τους φιλάθλους της Ξάνθης, είδαν τον τελικό Αλέξανδρος Κοντός, Δήμαρχοι Ξάνθης και Αβδήρων, Φώτης Καραλίδης με τον πρώην Σωματάρχη Κων/νος Ζαζιάς και τον πρώην υπαρχηγό ΓΕΣ Θανάση Στυλιανόπουλο

Ξάνθη σ’ αγαπώ! Ξάνθη σ’ αγαπώ!
Το Κύπελλο το γράφουμε,
στα... «μάτια μας» τα δυο!
Ξάνθη σ’ αγαπώ! Ξάνθη σ’ αγαπώ! Το Κύπελλο το γράφουμε στα... «μάτια» μας τα δυό! Όχι έτσι ακριβώς, αλλά κάπως έτσι οι 5.500 χιλιάδες φίλαθλοι της Ξάνθης, αποχαιρετούσαν το ΟΑΚΑ, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές μας που στο πρώτο «ημίχρονο» έπαιζαν «μονότερμα» τον Ολυμπιακό... για να χάσουν από ένα στιγμιαίο λάθος του καλύτερου μέχρι εκείνη τη στιγμή παίχτη (γέννημα-θρέμμα) της ομάδας μας
-Το ταξίδι συνεχίζεται! Γιατί για τους «ταξιδευτές» της ψυχής, ποτέ δεν σταματάν τα όνειρα... ποτέ δεν σταματάν τα ταξίδια!
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Χρήστος Πανόπουλος, ο άνθρωπος που για άλλους είναι «περίεργος», για άλλους «ιδιόρρυθμος» και τρελός, για μας όμως τον «Μαχητή», ο «Βίβα Ζαπάτα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έδωσε προς το στίγμα των προθέσεών του μια δήλωση ανάλογη της φόρτισής του μετά τον τελικό...
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανταστικούς φίλους μας που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα ξοδεύοντας χρόνο, ψυχή και χρήμα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να τους ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για την απογοήτευση που τους δώσαμε».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Το ΚΥΠΕΛΛΟ του τελικού το κέρδισε ο υπέροχος κόσμος της Ξάνθης Μας!
Ακολούθησε ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός που δεν έλλειψε ποτέ από κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας (στη Ξάνθη ή στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα) και είδε το παιχνίδι ΜΑΖΙ με τους φιλάθλους της Ξάνθης από το «πέταλο» κι όχι από την κερκίδα των επισήμων δίπλα στον Γκιρτζίκη και τον Μαρινάκη όπως ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης, ο Υφυπουργός Π. Σγουρίδης, ο Υφυπουργός Τέρενς Κουίκ με φανέλα του...Ολυμπιακού  και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Με δήλωσή του στο face book έδινε το ΚΥΠΕΛΛΟ του τελικού στους αγνούς φιλάθλους της Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:
 «Η μεγαλύτερη μέρα για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Ήμασταν δίπλα τους. Η ομάδα μας είχε πάθος, έβγαλε δύναμη, έπαιξε με ψυχή. Χάσαμε στα σημεία, σταθήκαμε όμως όρθιοι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στην τεχνική ηγεσία, συγχαρητήρια στον Χρήστο Πανόπουλο και στη διοίκηση. Τα πιο πολλά συγχαρητήρια όμως στον υπέροχο κόσμο της Ξάνθης, που ήταν παρών και κέρδισε τη μάχη της κερκίδας…».

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Για να μην αδικούμε όμως κανέναν... Με τους φιλάθλους της Ξάνθης στο πέταλο, είδαν τον τελικό του Κυπέλλου εκτός από τον βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και οι: Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος (Δήμαρχος Ξάνθης), Γιώργος Τσιτιρίδης (Δήμαρχος Αβδήρων), όπως επίσης  και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης εν μέσω μάλιστα του πρώην Σωματάρχη και πρώην Αρχηγού ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζαζιά και του πρώην υπαρχηγού ΓΕΣ και πρώην ΤΑΞΥΠ στο Δ’ Σώμα Στρατού Θανάση Στυλιανόπουλου που απόδειξαν ότι αν και μακριά πλέον από την Ξάνθη, νοιώθουν... Ξανθιώτες και το απέδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους!

Τέλος να σημειώσω ότι στον τελικό και στο πλευρό της ομάδας μας βρέθηκε και ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης (επίσης στο πέταλο των φιλάθλων με τον αδελφό του  Σπύρο...), όπως και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης που ταξίδεψε οδικώς με τον Γιώργο Γκούρτσα και φίλους του για να δει το ιστορικό παιχνίδι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »