*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

23 Μαΐου


*Οι τελευταίοι που θα αδικούσαμε τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραΐτη θα ήμασταν εμείς...
Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, διάβασα την ερώτηση των τριών βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ για την Αναπτυξιακή αφού ήδη είχε δημοσιευτεί και οφείλω να διαχωρίσω την θέση μου απ’ όλες τις συκοφαντικές και ψευδείς αναφορές, έστω και ε εκ των υστέρων!
......
*Γράφουν για παράδειγμα οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και η συνάδελφός τους από τον Έβρο μεταξύ των άλλων τα παρακάτω:
«Τέλος,  μετά  την  πλήρη  διακοπή  λειτουργίας,  με  πρωτοβουλία  του  Προέδρου  του Επιμελητηρίου, το αρχείο και ο γραφειακός εξοπλισμός μεταφέρθηκαν στο Επιμελητήριο Ξάνθης, όπου  σύμφωνα  με  δημοσιεύματα,  έχουν  εξαφανιστεί  οι  σκληροί  δίσκοι  των υπολογιστών και κρίσιμα στοιχεία, γεγονός που αν αληθεύει ενδέχεται να επισύρει σοβαρές ποινικές ευθύνες».
-Δηλαδή αφού πρώτα ρίχνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό την λάσπη τους αντί να πάρουν ένα τηλέφωνο στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης και να τον ρωτήσουν έστω από «περιέργεια» για το ψευδές γεγονός οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βάζουν στο τέλος κι ένα «...αν αληθεύει» και θεωρούν ότι έτσι «καθαρίζουν» κι όλα ωραία και καλά!
.......
*Τι άλλο αναφέρουν επίσης οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Έβρου;
«Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση ούτε προς τη λειτουργία της εταιρίας, ούτε όμως ως  προς  την  εκκαθάρισή της  και  την  απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών...».
-Μόνο που κι αυτό σύντροφοι βουλευτές αν μου επιτρέπετε, ανήκει στην δικαιοδοσία των μετόχων και της γεν. συνέλευσης!
-Καθότι οι Πασχάλης Λύρατζης και Βασίλης Κοντογιαννίδης από τις 15/3/2015 (ξανα) ζήτησαν ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!! Κι αν ο μεγαλομέτοχος Δήμος Ξάνθης (δηλαδή ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος...) και οι λοιποί μέτοχοι δεν έπραξαν τίποτα, σε αυτό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα οι πρώην διοικούντες!
-Αλλά δεν κάνατε φυσικά ούτε τον κόπο να τους ρωτήσετε! Απλά τους... καταδικάσατε!
......
*Η καθαρή θέση λοιπόν του «Μ» όσον αφορά την ερώτηση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Πρόκειται για ΞΕΝΗ δημοσίευση για την οποία κατά την άποψή μου, την ποινική και πολιτική ευθύνη αναλαμβάνουν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι συντάκτες των δημοσιευμάτων που επικαλούνται στα όσα αναφέρουν περί «εξαφάνισης» σκληρών δίσκων των υπολογιστών της Αναπτυξιακής κλπ».
.......
*Και για να το τελειώνουμε το θέμα:
«Εμείς λοιπόν κύριε Πρόεδρε του ΕΒΕ Ξάνθης ως «Μαχητής» τέτοια δημοσιεύματα δεν έχουμε γράψει ποτέ και επομένως δεν μας αφορούν!
-Υπεύθυνοι οι κύριοι Γ. Σιδηρόπουλος, Κανάτας και η σύζυγός του κ. Αλκμήνη που φαντάζομαι ότι θα διαθέτουν και ακράδαντα στοιχεία, δείγμα της... αξιόπιστης δημοσιογραφίας τους!
-Γεγονός που αποδέχονται και οι ίδιοι άλλωστε, αφού την Πέμπτη δια του κυρίου Γ. Σιδηρόπουλου ισχυρίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ ότι...»θάψαμε» την ερώτηση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύοντας το παρακάτω απερίγραπτο κομμάτι!!!
«Περιέργως… «θάφτηκε» από κάποιους η ερώτηση που κατέθεσαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Αναπτυξιακή. Φαίνεται ότι είναι πολλοί αυτοί που επιθυμούν να ξεχαστεί η υπόθεση και έχουν αλλεργία με όρους όπως είναι οι «ποινικές ευθύνες» και με οποιαδήποτε συζήτηση για την πολύπαθη εταιρία. Για πρώτη φορά φαίνεται ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν πολιτικά το ζήτημα με όρους κοινής λογικής...».
-Ο καθένας με τον πόνο του δηλαδή! Και το ψέμα πάει σύννεφο!!!
-Διότι αν αποδειχτούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ τα περί «εξαφάνισης» σκληρών δίσκων από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης κλπ τότε βουλευτές, δημοσιογράφοι και τηλεπαρουσιαστές - πρώην υπάλληλος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ, θα τρέχουν όλοι μαζί!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »