*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


*Μετά από αρκετά χρόνια έρχεται στη Ξάνθη ο Αντώνης Σαμαράς, όχι όμως σαν Πρωθυπουργός, αλλά σαν Πρόεδρος της ΝΔ.
Το Σάββατο 9 Μαΐου η ημερομηνία και ήδη η ΝΟΔΕ οργανώνει και τις συναντήσεις που θα έχει...
......
*Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη και εκλεκτού του Γ. Παυλίδη στο Περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης που εξήρε την...ειλικρίνεια του νυν Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα στη συνάντηση που είχε η ΕΝΠΕ μαζί του, αναρωτιέμαι τι θα ρθεί να πει ο Αντώνης στη Ξάνθη που τον κατηγορεί...για ανειλικρίνεια και αναξιοπιστία!
......
*Τελικά πλήρωσε χθες στον Δήμο Ξάνθης (σε τρεις δόσεις), 2.500 ευρώ ο επιχειρηματίας του MUSUTU Χρήστος Μιχαλακίδης και πήρε πίσω τα... τραπεζοκαθίσματά του! Και μάλιστα έστω και με καθυστέρηση και την απόφαση του Δήμου για την κατάσχεση...
…....
*Πληροφορίες μου ωστόσο αναφέρουν ότι παράλληλα κατέθεσε τελικά χθες και την μήνυση κατά ΑΓΚΟΡΤΣΑ για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας  κλπ ώστε να μην είναι και ανακόλουθος των δηλώσεών του...
-Δεν ξέρω αν θα κάνει και  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Τσέπελη που βροντοφώναζε στη συνάντηση του  Δημαρχόπουλου με αντιδήμαρχους και Προέδρους, καλά του έκανε ο... Αγκόρτσας και του κατέσχεσε τα τραπεζοκαθίσματα, γιατί τρία χρόνια δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα!
(σ.σ. Κοίτα όμως ποιος μιλάει...).
………..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Το καταπατημένο του Αγκόρτσα (δίπλα στο βενζινάδικο), προστατεύεται και από... security!
Απίστευτος Αντιδήμαρχος Δόμησης....Δεν καταπάτησε μόνο, δεν έχτισε μέσα αυθαίρετο ξύλινο σπιτάκι αλλά και το περιέφραξε με καγκελόπορτα που γράφει, «προστατεύεται από συρόμενη καγκελόπορτα»!
Λειτουργώντας επί σειρά ετών εντός του καταπατημένου χώρου, έκθεση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!!! Με εμπόρους στην αρχή Πομάκο επιχειρηματία και μετά.... Δραμινό!!! Φυσικά τα μισθώματα από τα ενοίκια του καταπατημένου χώρου, πήγαιναν στο ταμείο της...Αγριάνης Α.Ε., δηλαδή στον Απόστολο Αγκόρτσα!
-Εισαγγελείείείς... !; ΣΔΟΕ; Πολεοδομία; Δήμοι Ξάνθης και Μύκης; Γραφείο Συγκοινωνιών; 
…………


ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!
Πρώτα καταπάτησε, μετά κατασκεύασε αυθαίρετα και μετά περιέφραξε για να παίρνει... ενοίκια από τους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!
Απίστευτος Αγκόρτσας. Όχι μόνο καταπάτησε λοιπόν δεκάδες στρέμματα δίπλα στο ποτάμι και σε δασική περιοχή, τα περιέφραξε κατασκευάζοντας μάλιστα και αυθαίρετο σπιτάκι....
Έτσι αν πάτε για παράδειγμα μια βόλτα στο γνωστό βενζινάδικο στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Εχίνου θα διαπιστώσετε ότι ο Αντιδήμαρχος Δόμησης έχει οργανώσει ολόκληρη...έκθεση αυτοκινήτων (στη δεξιά πλευρά) εισπράττοντας και ενοίκια!!!
Στην αρχή το «μαγαζί» φέρνοντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα λειτουργούσε Πομάκος έμπορος αυτοκινήτων, μετά ήρθε ένας Δραμινός και όλα επί χρόνια κυλούσαν ωραία και τρανά, χωρίς κανένας μα κανένας να τον ελέγξει!!!
-Ούτε τον ίδιο, ούτε φυσικά και τους εμπόρους αυτοκινήτων!
(σ.σ. Το σπιτάκι και κάποια αυτοκίνητα μέχρι χθες ήταν ακόμη εκεί... Αρκεί να επισκεφθεί το χώρο ο Εισαγγελέας ή οι υπηρεσίες!).
…………………

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ
Παραιτήθηκε ο Σπανίδης, στη θέση του η Χαραλαμπίδου!
Την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 συνεδρίασαν οι εκλεγέντες των αρχαιρεσιών της 21 Απριλίου 2015 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Ευθυμίου Μίλκογλου προκειμένου να συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Σώμα. Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Σπανίδη που παραχώρησε την θέση του στην πρώτη αναπληρωματική Στυλιανή Χαραλαμπίδου (σύζυγος του Δημήτρη Μελίδη) προκειμένου να μπουν και να προσφέρουν νέα πρόσωπα, το νέο Δ.Σ. καταρτίστηκε ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευθύμιος Μίλκογλου του Κωνσταντίνου
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστάσιος Μπαλακτσής του Κωνσταντίνου
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Αρτοποιός του Παναγιώτη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικόλαος Γρηγοριάδης του Ιωάννη
ΤΑΜΙΑΣ: Νικόλαος Τσάββας του Χρήστου
ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Ευαγγελία Ευαγγελιδάκη του Αγγέλου
ΜΕΛΗ Δ.Σ.: Χρήστος Γκούτσης του Γεωργίου, Νικόλαος Δημητριάδης του Χρήστου, Στυλιανή Χαραλαμπίδου του Αναστασίου.
………..

Απευθείας πτήσεις Αλεξανδρούπολη – Παρίσι
Στο Παρίσι και τη Μόσχα θα μπορούν να ταξιδέψουν οι Αλεξανδρουπολίτες αεροπορικώς σύντομα, με πτήσεις charter που ακόμη όμως δεν έχουν δρομολογηθεί. Το ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών έχει ήδη κατατεθεί, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης.
Όπως είπε, μιλώντας στον status 94.2 οι πρόσφατες αλλαγές των ωρών στις πτήσεις για Αθήνα, αποδείχθηκαν βολικότερες, αφού αυξήθηκε σημαντικά η πληρότητα στα αεροσκάφη. Οι ώρες αναχώρησης πλέον για την Αθήνα , είναι στις 10:00, στις 14:30 και το απόγευμα στις 17:45 και στις 21:50.
……………………..

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΧΕΝΑΣ/ ΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΩ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»
Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» σας καλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα ΑΥΧΕΝΑΣ/ ΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΩ.
Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Κοινωνικού Κέντρου που βρίσκεται στην πλατεία του Μαγικού. Εισηγητής θα είναι ο Φυσικοθεραπευτής κος Δαηλίδης Αντώνης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση του Φυσικοθεραπευτή με χρήση φωτογραφικού υλικού για τα προβλήματα που αφορούν τη σπονδυλική στήλη, χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για το πώς να υιοθετήσουμε σωστές στάσεις και συνήθειες στις καθημερινές μας δραστηριότητες  και  απαντήσεις και  πρακτικές συμβουλές  στις ερωτήσεις- απορίες των παρευρισκομένων.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου
“ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”
Παραστατίδης Γεώργιος
………………………..

Συνάντηση Καμμένου - Στυλιανίδη για τα προβλήματα της Θράκης
Το δημογραφικό πρόβλημα της Θράκης αλλά και η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής, ήταν ανάμεσα στα θέματα για τη Θράκη που συζήτησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά συνάντηση που είχαν στο υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε επιστολή με την οποία προτείνει τη δημιουργία ή μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης.
Το συγκεκριμένο Κέντρο, όπως αναφέρεται στην επιστολή:
-θα ενίσχυε δημογραφικά την περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εγκατάλειψης, θα τόνωνε την τοπική οικονομία, θα ενίσχυε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής, θα βελτίωνε την ποιότητα εκπαίδευσης των εφέδρων οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο φυσικό περιβάλλον των συνόρων.

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε ότι τον απασχολεί το θέμα της Θράκης και ιδιαίτερα το δημογραφικό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, στην οποία προστίθεται: «Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στην ίδια λογική της πρότασης του κ. Στυλιανίδη, στο πλαίσιο της γενικής αναδιοργάνωσης των δομών, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία έχει ανατεθεί στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Τόσκα και συμφώνησαν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και συνάντηση στη Ροδόπη με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, το δήμαρχο Μαρώνειας - Σαπών και όλους τους φορείς».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »