*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Απριλίου


*Το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού έφτασε!!!
Την άλλη Παρασκευή 15 Μαΐου ανοίγει επιτέλους το my club το μοναδικό καλοκαιρινό club της πόλης μας και μας περιμένει να ζήσουμε και φέτος μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές με πολλά events μέχρι τα ξημερώματα!
Η φετινή διασκέδαση για τι καλοκαίρι στην Ξάνθη έχει μόνο ένα όνομα!
MY CLUB.
Στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας.
Τηλ. 25410 73536
……

*Μία super βραδιά «Ladies Night», διοργανώνει σήμερα Πέμπτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με 1+1 ποτό δωρεάν για όλες τις γυναίκες.
Η σημερινή έκπληξη όμως είναι ότι θα υπάρχει και live νταούλι και τουμπερλέκι που θα κάνουν μεγάλο χαμό και θα δημιουργήσουν ένα φανταστικό κέφι!
Τρεις μοναδικοί djs θα παίξουν μουσική και θα φτάσουν τη διασκέδαση σας στα ύψη!
Και έχουμε και λέμε: Κώστας Σπυριάδης - EVANS & η ΤΖΟ STAV θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις μεγαλύτερες ελληνικές χορευτικές επιτυχίες!
Κρατήσεις: 6987795562. Ανοιχτά από τις 23.00.
…….

*Μιας και αναφέρθηκα στο ΚΥΤΤΑΡΟ, να σας αποκαλύψω ότι το περασμένο Σάββατο είδα στο γνωστό Ελληνάδικο και τον δαιμόνιο παπαράτσι, Κυριάκο Κεσίσογλου, τον οποίο τον τελευταίο καιρό τον έχασα.
Ο Κυριάκος μάλιστα φωτογραφήθηκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την Λουκία και με την Κατερίνα η οποία μάλιστα είναι και γιατρός χειρούργος!
-Άπαιχτε Κυριάκο!
……

*Και συνεχίζω με το ΚΥΤΤΑΡΟ στο οποίο το περασμένο Σάββατο είδα να διασκεδάζει με καλή παρέα και ο γνωστός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, Τάσος Νικολούζος.
-Ιδού και η φωτογραφία!
…….

*Αυτή που έκλεψε πάντως την παράσταση ήταν η φοβερή Νικολέτα που χόρεψε πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο χτυπώντας της παλαμάκια η μεγάλη παρέα της!
Η Νικολέτα εντυπωσίασε τους πάντες!
……

*Κορεάτες αθλητές του TAE KWON DO, φιλοξένησε στην Ξάνθη ο γνωστός προπονητής TAE KWON DO, Κώστας Σιδηρόπουλος και τους ξενάγησε στην πόλη μας για να δούνε τα αξιοθέατά της.
Οι Κορεάτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία τους και ο Κώστας τους πήγε για έναν καφέ στο καφέ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» για να απολαύσουν από ψηλά πανοραμικά την Ξάνθη!
……

*Αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου έρχεται στη Ξάνθη και συγκεκριμένα στο «CITY LIVE» η τρομερή λαϊκή τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη για μια μοναδική εμφάνιση!
Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό!
Ρεζερβέ: 6937180069. Μην την χάσετε!!!
……

*Απορία μου…
Οι φίλοι της Εβίτας Σερέτη, Τόρης Παπαδήμας και Κωνσταντίνα θα πάνε το Σάββατο στο CITY για να την απολαύσουν;;;

Το ρωτάω αυτό γιατί κάτι «πήρε» το αυτί μου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »