*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Απίστευτα «μαθήματα» στη μειονότητα, απο το πρώην γραφείο Τύπου του διορισμένου Μουφτή Ροδόπης κ.Τζεμαλή που απο Πομάκος κάποτε, τώρα μετατράπηκε σε....."Τούρκο" αριστερό!- ¨Κοίτα ποιος μιλάει!!!

21 Απριλίου
Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ : Επειδή στην πορεία της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης ήμασταν μόνο….5 «Τούρκοι"...Ε, έχουμε....τελειώσει σαν μειονότητα!Το λέω εγώ...
 
*ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ χειρίστου είδους! Ο Ντεντέ, επιχείρησε την γνήσια αντιφασιστική πορεία της ΚΕΕΡΦΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να την  μετατρέψει σε....."Τουρκική" !
Είναι πράγματι απίστευτο και συγχρόνως προκλητικό και υποκριτικό, το πρώην γραφείο τύπου του διορισμένου Μουφτή Ροδόπης κ.Τζεμαλή που ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί για "διγλωσσία" και..."διπλά" ταμπλό, να βγαίνει και να δίνει "μαθήματα" δημοκρατίας στην μειονότητα!!! 
Ο λόγος για τον γνωστό Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ που επιχείρησε μια καθαρά πολιτική και αντιφασιστική εκδήλωση, να την "καπελώσει" και να της δώσει...."Τουρκικό" χαρακτήρα, ενώ ουκ ολίγες φορές η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης έχει καταγγείλει και τους φασίστες των "Γκρίζων Λύκων" αλλά και τον "δικτάτορα" Ερντογάν, που αυτός, ο Χουσεϊν και οι άλλοι "Πομάκοι" που...."βαπτίστηκαν" τώρα ως...."Τούρκοι" προσκηνάνε! 
Αθλιότητες άνευ προηγουμένου...
Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε ο συγκεκριμένος γνωστός "κύριος" στο χώρο της μειονότητας, τι έγραψε σήμερα στην ηλεκτρονική Thrakianin Sesi (20-4-2015):
"Σήμερα στην διαμαρτυρία και πορεία που οργάνωσε στην Ξάνθη η ΚΕΕΡΦΑ-Ξάνθης μετείχαν περίπου 150 άτομα. Μεταξύ αυτών υπήρχαν μόνο 5 Τούρκοι. Ο βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ, ο Τζεμαλί Μουλαζίμ, ο Μουσταφά Τσολάκ και ο Καμίλ Σιτζάκ Εμίν.
Το ότι σε αυτή τη διαδήλωση που έγινε ενάντια στις ¨επιθέσεις¨ που δέχτηκε η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης μετείχαν μόνο 5 μέλη από την μειονότητα…αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως ως μειονότητα έχουμε τελειώσει.
Όντας μάρτυρες των χιλιάδων ατόμων που μετείχαν στην πορεία για την Παλαιστίνη, δεν ξέρουμε πώς να σχολιάσουμε το ότι σε μια πορεία που έγινε ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  μετείχαν μόνο 5 μέλη της μειονότητας, πλέον σηκώνουμε τα χέρια μας στον αέρα και δηλώνουμε πως παραιτούμαστε απέναντι σε αυτή την μειονοτική λογική.
Αύριο να μην βγούνε και διαμαρτύρονται".."
 Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ (20-4-2015)
Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ
Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης ενημερώνει τους ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 816/156798/2014 (ΦΕΚ 3385 Β /17-12-2014) Υ.Α.  έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας το μητρώο των εγκεκριμένων «Κτηνιάτρων Εκτροφής». Ειδικά οι αιγοπροβατοτρόφοι της Π.Ε. Ξάνθης υποχρεώνονται να δηλώσουν εγγράφως έως τις 8-5-2015 τον Κτηνίατρο Εκτροφής με τον οποίον επιθυμούν να συνεργαστούν για την εφαρμογή των εγκεκριμένων προγραμμάτων ελέγχου και εκρίζωσης ασθενειών των παραγωγικών ζώων, την προστασία της υγείας και της ευζωίας των ζώων , την τήρηση  των μητρώων κτλ.
Οι κτηνοτρόφοι παρακαλούνται να προσέρχονται στα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής  τους ώστε να ενημερώνονται για τα ονόματα των κτηνιάτρων με τους οποίους μπορούν να δηλώσουν έναρξη συνεργασίας και  να καταθέτουν την έγγραφη δήλωσή τους.
Για κάθε παραπέρα πληροφορία οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:
o2541350375 Τμήμα Κτηνιατρικής Ξάνθης
o2541042131 Κτηνιατρικό Κέντρο Αβάτου
o2541023071 Κτηνιατρικό Κέντρο Ξάνθης
o2542022223 Κτηνιατρικό Κέντρο Σταυρούπολης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »