*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ: Ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας, έχει αυθαίρετα στην ξενοδοχειακή του μονάδα; Υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης;

20 Απριλίου
Σκληρή επίθεση Απόστολου Αγκόρτσα κατά Λάκη Στυλιανίδη και πρώην δημοτικών αρχών για το θέμα της Εξέδρας της ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ! Μέσα στο πάρκο βρήκαμε τρία κιβώτια με 15 φιάλες υγραερίου που κάποιοι είχαν εκεί!
 
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;
*Υπήρχε ένα άβατο πιστεύω στην περιοχή, το οποίο ωστόσο σιγά, σιγά νομίζω ότι θα εξομαλυνθεί. Είναι κατάλοιπα προηγούμενων Δημοτικών Αρχών!. Βρήκαμε και έναν επιχειρηματία που τραβούσε ρεύμα από κολώνα φωτισμού για το μαγαζί του!!!!

Συνταραχτικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα μιλώντας στον fm100 και στον Βαγγέλη Βασιλειάδη ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας επιμένοντας όχι μόνο σε αυθαιρεσίες και παρανομίες στο θέμα της γνωστής εξέδρας, αλλά και μιλώντας για "ένα άβατο στην περιοχή.....κατάλοιπα προηγούμενων δημοτικών αρχών" με ευθείες κατηγορίες για την κατάσταση που επικρατούσε επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη και αρμοδίων πρώην αντιδημάρχων! 
Την ίδια ώρα ωστόσο στην αντεπίθεση περνούσαν και οι μέτοχοι του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ Φανουράκης και Σταυρακάρας, αφού ο νομικός σύμβουλος των μετόχων και δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ξυνίδης σήμερα κατέθεσε υπόμνημα στον Εισαγγελέα για το κόψιμο των τριών δέντρων μετά την μήνυση που κατέθεσαν ως απλοί πολίτες. 
"Πετώντας" κυριολεκτικά το γάντι στους Σταυρακάρα και Φανουράκη ο Απόστολος Αγκόρτσας μεταξύ των άλλων αποκάλυψε για την εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ οτι, “όταν πήγαμε να ξηλώσουμε την εξέδρα βρήκαμε μέσα στο πάρκο εκεί τρία κιβώτια με 15 φιάλες υγραερίου που κάποιοι είχαν βάλει αυθαίρετα εκεί. Οι άνθρωποι με πολύ απλότητα μου απάντησαν ότι τόσα χρόνια είναι αυτό εδώ. Και παράλληλα αποκάλυψε με νόημα, "Βρήκαμε και έναν επιχειρηματία που τραβούσε ρεύμα από κολώνα φωτισμού για το μαγαζί του!" Χωρίς να τον κατονομάσει βέβαια....
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντιδήμαρχου Απόστολου Αγκόρτσα στον FM100 έχουν ως εξής: 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΚΟΡΤΣΑΣ: "Η περιοχή ήταν άβατο"!!!
 
Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα έχουν δει τη φως της δημοσιότητας μετά και την απόφαση του Δήμου να προχωρήσει στην κατεδάφιση εξέδρας στην περιοχή της Παραλίας, η οποία είχε κατασκευαστεί αυθαίρετα, ο κ. Αγκόρτσας έκανε λόγο για “κατάλοιπα” προηγούμενων Δημοτικών Αρχών τα οποία πρέπει να ανατραπούν. “Υπήρχε ένα άβατο πιστεύω στην περιοχή, το οποίο ωστόσο σιγά, σιγά νομίζω ότι θα εξομαλυνθεί. Είναι κατάλοιπα προηγούμενων Δημοτικών Αρχών”.
 Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος “όταν πήγαμε να ξηλώσουμε την εξέδρα βρήκαμε μέσα στο πάρκο εκεί τρία κιβώτια με 15 φιάλες υγραερίου που κάποιοι είχαν βάλει αυθαίρετα εκεί. Οι άνθρωποι με πολύ απλότητα μου απάντησαν ότι τόσα χρόνια είναι αυτό εδώ. Βρήκαμε και έναν επιχειρηματία που τραβούσε ρεύμα από κολώνα φωτισμού για το μαγαζί του” ενώ σχετικά με την υπόθεση των κομμένων δέντρων δήλωσε πως “απ' όσο γνωρίζω υπήρχαν εκεί δύο δέντρα, το ένα ξερό που ήταν επικίνδυνο και κόπηκε και το άλλο που αποκτήσει κλίση και κρίθηκε ότι έπρεπε να κοπεί", ενώ άφησε νέες μπηχτές κατά των μετόχων του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ, καταλήγοντας ως εξής:
 "Το ζητούμενο για εμένα είναι το γεγονός πως όταν αφαιρέσαμε την εξέδρα βρήκαμε από κάτω τρεις κομμένους κορμούς δέντρων από πριν. Αυτό θα το ψάξει κανείς; πως είχαν κοπεί και πότε αυτά τα δέντρα” Thrakitoday
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΚΟΡΤΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ;
Απο την πλευρά τους οι μέτοχοι του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, λέγοντας απλά: "Ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας έχει κάνει σοβαρές ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στην ξενοδοχειακή του μονάδα; Υφίστανται σε βάρος του καταγγελίες πολίτη στον Δήμο; Εκκρεμή η συγκεκριμένη καταγγελία στον Δήμο και δεν "προχωράει" στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης; Όφειλε ο Δήμος Ξάνθης πριν προβεί στη κοπή των τριών δένδρων να ζητήσει την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου; Μήπως επειδή ο κύριος Στυλιανίδης τον "εξεδίωξε" κακήν κακώς απο την παράταξή του, λειτουργεί με τέτοια εμπάθεια απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης;"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »