*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

Στη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, Σταυρούλα και Αλέξανδρος Κοντός...! Εγεννήθη ο...Αλέξανδρος Κοντός…Junior!

22 Μαρτίου
ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ & ΕΡΜΗΣ παρά τα πρόστιμα, γράφουν την νομιμότητα στα παλιά τους υποδήματα! Απο που αντλούν τόσο θράσος κύριε Δημαρχόπουλε; 
                         ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ

*Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, Σταυρούλα και Αλέξανδρος Κοντός, αφού ο γιος τους Στράτος με την σύζυγό του έφεραν στο φως τα ξημερώματα του Σαββάτου τον...Αλέξανδρο Κοντό τον νεώτερο!  Αυτές οι στιγμές ανήκουν μόνο στην οικογένεια, απo μας οι πιο θερμές μας ευχές.
*Είπα στον πρώην «φίλο» μου (προεκλογικά) Γιώργο Παυλίδη, ότι με τους άλλους δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά δεν θα εμπαίζει με τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών και την ιστορία της Ξάνθης. Ανά πάσα στιγμή λοιπόν είμαι στη διάθεσή του για οποιοδήποτε θέμα «επιθυμεί»
Καιρός πάντως να σταματήσει να το παίζει ειδήμων σε όλα. 
-Κουραστήκαμε τόσα χρόνια στο «ίδιο έργο» θεατές…! Προεκλογικά κι όσο είναι στην αντιπολίτευση να "εκλιπαρεί" τους πάντες για στήριξη και μετεκλογικά....να κομπορρημονεί στη λογική του "εγώ και τίποτα άλλο..."
….
*Κι επειδή κι ο στενός συνεργάτης του Μιχάλης Αμοιρίδης εμφανίζεται «θιγμένος» τον  τελευταίο καιρό από τις επιθέσεις των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, γιατί «ευνοεί» τους ξενοδόχους της Θάσου και της Καβάλας, να τον ρωτήσουμε εμείς…
-Γιατί και που έχουν άδικο κύριε Αμοιρίδη; Μήπως είναι ψέματα ότι πριν γίνεις Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ήσουν (ενδεχομένως και να είσαι) εργολάβος ξενοδοχείων της Θάσου; Μήπως είναι ψέματα ότι είσαι μέλος στο Δ.Σ. του πολυτελούς ξενοδοχείου της Καβάλας; Μήπως είναι ψέματα ότι άπειρες φωτογραφίες σου στο face book «πρόβαλαν» και «προβάλουν» τις…εμφανίσεις σου σε ταβέρνες, παραλίες, ξενοδοχεία κλπ της Καβάλας και της Θάσου; Ή μήπως είναι ψέμματα η προϊστορία σου με το πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου;
…..
*Και στο φινάλε, όλοι ρωτάνε να μάθουν πόσο στοιχίζει στους πολίτες όλη αυτή η…»χλιδή» της Περιφέρειας με τα συνεχή ταξίδια ορισμένων στο εξωτερικό, τα έντυπα, τα δώρα σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες κλπ και απάντηση δεν παίρνουνε!
-Αυτό είναι το νέο…πολιτικό ήθος που θα φέρνατε στην Περιφέρεια κ.Αμοιρίδη, σε σχέση με την προηγούμενη δημοτική αρχή; Γι΄ αυτό παλαίψαμε και αγωνιστήκαμε όλοι εμείς οι "μαλ..." κι όχι μόνο μας ζητάτε και τα ρέστα αλλά και μας καθυβρίζετε κι απο πάνω;
......
*Νέες παραβάσεις για κατάληψη οδοστρώματος βεβαίωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Τροχαία στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, μετά μάλιστα από καταγγελία κατοίκων της περιοχής, αφού για μια ακόμη φορά ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ & ΕΡΜΗΣ, είχαν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα και σκαμπό στην Ορφέως παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία...
-Γενικό συμπέρασμα. Ούτε τα πρόστιμα τους πτοούν, ούτε οι κατασχέσεις και για ορισμένους επιχειρηματίες της Π. Πόλης που το κέρδος έχει γίνει...σύνδρομο, οχι μόνο δεν τους πτοούν, αλλά ζητάνε και τα ρέστα από πάνω!
.....
*Αυτή τη φορά πάντως δεν παρενέβη ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας με το γνωστό άσπρο φορτηγάκι της Τεχνικής υπηρεσίας, αλλά άνδρες της Τροχαίας και της ομάδας Δίμας που απογευματινές ώρες μετά απο καταγγελίες πολιτών, μετέβησαν επί τόποιυ και έκοψαν κλήσεις, γράφοντας παράλληλα και τα ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα στον ίδιο δρόμο.
.....
*Το πιο ωραίο; Για το νέο συμβάν ενημερώθηκε προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος απο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, αφού το θέμα γίνεται και αρκετά….προσωπικό, λόγω της στενής τους σχέσης με την μια απο τις δύο επιχειρήσεις όπου συχνάζει συχνάκις ο ίδιος με την σύζυγο και τους στενούς του συνεργάτες. .
.......
*Σημειώνω επίσης οτι προηγήθηκαν οι δημόσιες καταγγελίες της συγκεκριμένης επιχειρηματία κατά του Δήμου και των αρμοδίων οργάνων, μέσα από συγκεκριμένα φιλικά της ΜΜΕ, πρακτική που προκαλεί πολλά ερωτηματικά......
Εμ παρανομεί δηλαδή συνεχώς, εμ καταγγέλλει; Και μιλάμε φυσικά για χρόνιο φαινόμενο αφού ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι οι δρόμοι ανήκουν στους πολίτες κι όχι στα...τραπεζοκαθίσματα!
(σ.σ. Υπενθυμίζω οτι σε ένα απο τα δύο καταστήματα, σημειώθηκε και σοβαρό επεισόδιο ενώπιον του Χρίστου Πούλιου που δέχτηκε και φραστικό επεισόδιο απο πολίτες για την επί χρόνια απαράδεκτη υφισάμενη κατάσταση...)
......
*Το πιο τραγικό όλων; Η επιχειρηματίες της ΤΥΦΛΟΜΥΓΑΣ κάνει λόγο στα φιλικά της ΜΜΕ για...επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου!!!
-Αφού διαθέτει τέτοια στοιχεία, γιατί δεν πάει να τα καταγγείλει στον Εισαγγελέα;;; Είναι τόσο απλό;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »