*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

Σεμνά και ταπεινά, ήπιε ένα τσίπουρο με τους φίλους του και αντάλλαξε απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με απλούς πολίτες...

29 Μαρτίου


«ΝΕΟΝ» πολιτικό ήθος από τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη…Τσίπουρο με δυο φίλους του, στο καφέ ουζερί ΝΕΟΝ
 
Στο καφέ Ουζερί «ΤΟ ΝΕΟΝ» στην οδό Μπρωκούμη 3 απέναντι από την «πιάτσα» των ταξί, συναντήσαμε το βράδυ του Σαββάτου να πίνει τσίπουρο με δύο καρδιακούς φίλους του, τον Χρήστο Χριστοφόρου και τον Μάκη Δάγκα, τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη. Έτσι απλά, σεμνά και λαϊκά, ο Παναγιώτης Σγουρίδης δέχτηκε τις θερμές χειραψίες και τις ευχές πολύ κόσμου στο κατάμεστο μαγαζί, δείχνοντας πως ειδικά στην εποχή μας αυτό που προέχει για έναν πολιτικό είναι η σεμνότητα και ταπεινότητα…
Στο ΝΕΟΝ και η τυχαία συνάντηση του Παναγιώτη Σγουρίδη με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ.Δημήτρη Γρηγοριάδη, ενώ ο Υφυπουργός μας ανήγγειλε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η σύσκεψη στη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για τα προβλήματα που προέκυψαν στην περιοχή μας από τις πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχοντας μάλιστα θετικά εγκώμια για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που για πρώτη φορά όπως διαπίστωσε και ο ίδιος προσωπικά, έχει καθαρίσει τα κανάλια στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου για την αποφυγή παρόμοιων πλημμυρών στα ακραία φαινόμενα…
«Η Κυβέρνηση είναι εδώ, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες κι αν τις ξεπεράσουμε τον σκόπελο της 8ης Απριλίου, από κει και μετά όλα γίνονται πιο εύκολα…», επεσήμανε με έμφαση ο Παναγιώτης Σγουρίδης.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη κατοχή μαχαιριού      
Συνελήφθη την 28-3-2015 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματός του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 26 εκατοστών.      
Σύλληψη ημεδαπού για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια
Συνελήφθη την 28-3-2015 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 132 είδη παρεμπορίου (φακούς, κολόνιες, γυαλιά ηλίου, κ.α.) στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 16 μη νόμιμους μετανάστες
  Συνελήφθη την  Παρασκευή (28-3-2015) το πρωί, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
 Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 51χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.   
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Λίσσου, διεκόπησαν οι διαβάσεις στις περιοχές Ποντικόρεμα, Έβρενος - Ιάσιο, Αετοκορυφή - Διώνη, Σκαλώματος - Δοκού, Κάλχα - Γρατίνης, Οικ. Κομψάτου - Μωσαϊκού, Μεσοχωριού και Αγ. Μαρίνας Ιμέρου.
Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, μεταξύ των οικισμών Καλλυντηρίου και Οργάνης, διεκόπη η κυκλοφορία.
[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό, επί μακρόν χρονικό διάστημα)
Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Η σιδηροδρομική συγκοινωνία από όρια Αλεξανδρούπολης έως Ορμένιο, διεκόπη λόγω  υπερκάλυψης των γραμμών του ΟΣΕ, από όγκο υδάτων. Η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης από συνεργεία του ΟΣΕ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »