*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και...καθημερινότητας είναι μόνο για να παίρνει την αντιμισθία και να κάνει…βόλτες με το πολυτελές τζιπ του Δήμου Ξάνθης!;;

29 Μαρτίου


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! Ματ του Δημαρχόπουλου στον Τσέπελη για τη στάση της Χρύσας! Πήγε Κυριακάτικα ο ίδιος στο χώρο και αποκατέστησε την ζημιά στη στάση με συνεργείο του Δήμου Ξάνθης!!
*Μακάρι ο σημερινός Δημαρχόπουλος, να συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά στα προβλήματα των δημοτών και της καθημερινότητας!
Ματ του Δημαρχόπουλου στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και…Καθημερινότητας. (!) Μανώλη Τσέπελη, αφού σύμφωνα με το Thrakitoday όταν ο Δήμαρχος Ξάνθης όταν είδε πόσο επικίνδυνη είναι η στάση των αστικών λεωφορείων στην Χρύσα με τμήματά της πεταμένα στο έδαφος (μεγαλομέτοχος και στα αστικά ο Τσέπελης…), αποφάσισε να παρέμβει προσωπικά, ώστε να μη συμβεί κάποιοι ατύχημα!!! 
Αμέσως λοιπόν μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος, από το ThrakiToday.com, για την εν λόγω κατασκευή, που κυριολεκτικά είχε καταστραφεί,  η αντίδραση του Δημάρχου Ξάνθης ήταν άμεση, αναλαμβάνοντας ο ίδιος δράση, αφού ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών και μόνιμος κάτοικος Χρύσας, περισσότερο ενδιαφέρεται για την αντιμισθία του, τις επιχειρήσεις του και το πολυτελές τζιπ του Δήμου που κυκλοφορεί ως….ιδιωτικό -και μάλιστα παράνομα σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία- παρά με τα καθήκοντά του!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης λοιπόν ανέλαβε προσωπικά δράση για την επίλυση του προβλήματος και μετέβη στο σημείο της επικίνδυνης στάσης το πρωί της Κυριακής στη Χρύσα μαζί με συνεργείο του Δήμου απομακρύνοντας τα επικίνδυνα τμήματα που είχαν σπάσει και βελτιώνοντας και τη στάση, αλλά και την ορατότητα των διερχόμενο οδηγών απο το συγκεκριμένο σημείο!
Μετά φυσικά από την σημερινή παρέμβαση του Δημάρχου Ξάνθης,  στάση στη Χρύσα, δεν θυμίζει σε τίποτα την μέχρι πρότινος επικίνδυνη εικόνα που παρουσίαζε. Κι όσο για τον Τσέπελη; 
-Πιθανό να ήταν απασχολημένος «βολτάροντας» κάπου με το πολυτελές τζιπ ή ασχολούμενος με τις ιδιωτικές του επιχειρήσεις και τους φούρνους του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »