*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Απίστευτο! Ενώ η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ισχυρίζεται οτι "τιμήθηκε με την συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστη της Ρουμανίας", ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης ξεσπάθωσε για δεύτερη φορά για το "δίδυμο" του Τουρισμού!!!

19 Μαρτίου


ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ! Κώστας Χατζηκωνσταντίνου (ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ): «Στο Βουκουρέστι διασυρθήκαμε…εξ' αιτίας του Μ. Αμοιρίδη!!!»

 *..τραγελαφικά που συνέβησαν το τριήμερο στο Βουκουρέστι, και όσα συμβαίνουν τελευταία στην περιφέρεια ΑΜΘ, καταγγέλουν οι ξενοδόχοι της Θράκης!
"Φρούδες" για μεταξωτές κορδέλες τελικά πουλάει η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης με τα δελτία τύπου που στέλνει ανέξοδα στα ΜΜΕ, ευλογώντας τα "γένια" της!!! 
Τρανό παράδειγμα η πρόσφατη ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, όπου η μεν Περιφέρεια θριαμβολογεί οτι...τιμήθηκε, ο δε θαρραλέος Πρόεδρος των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ της ΘΡΑΚΗΣ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ξεσπάει καταγγέλλοντας οτι, "στο Βουκουρέστι διασυρθήκαμε εξ' αιτίας του....Μιχάλη Αμοιρίδη|!!!!
Για να έχετε ωστόσο μια αντικειμενική ενημέρωση, δημοσιεύουμε το ρεπορτάζ  που αλιεύσαμε απο το toscandalo.gr και αναφέρει επί λέξη τα παρακάτω:
ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΡΑΚΗΣ: Στο Βουκουρέστρι διασυρθήκαμε εξ' αιτίας του Μιχάλη Αμοιρίδη!
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου το πρωί στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό maximum fm, με αφορμή όσα συνέβησαν στο Βουκουρέστι, όπου το τουριστικό περίπτερο της περιφέρειας Α.Μ.Θ μετατράπηκε σε σκυλάδικο, ρεπορτάζ που παρουσίασε το «toscandalo.gr» σε αποκλειστικότητα πριν από δύο μέρες.
Ο πρόεδρος των ξενοδόχων «ξέσπασε» κατά του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Αμοιρίδη, χαρακτηρίζοντας ντροπή όσα διαδραματίστηκαν στο περίπτερο, προκειμένου να προσελκύσει Ρουμάνους τουρίστες, που όμως δυστυχώς έφερε αρνητικά αποτελέσματα.
Κάποιοι μάλιστα, όπως ο πρόεδρος του τουριστικού οργανισμού Θάσου, καυχιούνται για το «επίτευγμα» τους αυτό, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν στοιχείο του πολιτισμού μας και έθιμο, που αρέσει στους ξένους!!!!!
Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου, εξέφρασε την αγανάκτησή του για όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν το τριήμερο στο Βουκουρέστι, και όσα συμβαίνουν τελευταία στην περιφέρεια ΑΜΘ, με τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, να προσπαθεί μάταια, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επί της ουσίας όμως, ούτε κουβέντα.
«Είμαι σοκαρισμένος με όσα είδα στο βίντεο», ανέφερε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης. «Και δεν είμαι ο μόνος που σοκαρίστηκε. Χτες μάλιστα δέχτηκα τηλεφώνημα από τον τρίτο αντιπρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων, τον Κώστα το Λεβέντη, ο οποίος μου μετέφερε τις προσωπικές του εντυπώσεις από το Βουκουρέστι με τα χειρότερα λόγια και για τον διασυρμό που υποστήκαμε. Θλίβομαι για λογαριασμό του αντιπεριφερειάρχη, διότι δεν βρήκε το σθένος να αναγνωρίσει το λάθος του και την παράληψη για όσα συνέβησαν. Το βίντεο τον διαψεύδει. Μιλάμε για τον ορισμό του διασυρμού. Ντροπή του, όλα έγιναν με τη δική του εντολή».
Στην παρέμβαση του ο κ. Αμοιρίδης, δε μίλησε επί της ουσίας και δυστυχώς  δεν καταλάβαμε τίποτα από όσα είπε, ούτε μας διαφώτισε, για το πως συνέβη το κακόγουστο γεγονός. Αντίθετα εμφανίσθηκε αδικημένος. Για τα έκτροπα, ούτε λόγος!
toscandalo.gr
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ:
Τιμήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας
Με έπαινο τιμήθηκε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συμμετοχή και παρουσίαση της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR1, με αυτόνομο περίπτερο, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι 12-15 Μαρτίου.
Το περίπτερο της ΠΑΜ-Θ επισκέφθηκαν χιλιάδες Ρουμάνοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες οργάνωσης των διακοπών τους στην περιοχή. Παράλληλα έγινε παρουσίαση του προορισμού σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης και συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, στους οποίους επισημάνθηκαν οι περαιτέρω δυνατότητες προώθησης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης στην αγορά της Ρουμανίας.
Με σύνθημα στη Ρουμανική «Τόσο κοντά σας το μπλέ του Αιγαίου» και το χάρτη της ΠΑΜ-Θ με τις δυνατότητες πρόσβασης από τη Ρουμανία προς όλες τις περιοχές της, τονίστηκε η ευκολία προσέγγισης στις παραλίες και την υπέροχη θάλασσα του Αιγαίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σύνολο των εντύπων προβολής που υπήρχαν προς διάθεση (άνω των 10.000τμχ), εξαντλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκθέσεως, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν οι προκρατήσεις στα ξενοδοχεία παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με την περσινή περίοδο της τάξης 5-10%.
Το καίριο ζήτημα που απασχόλησε τους Τουριστικούς Πράκτορες της Ρουμανίας είναι η απαγόρευση διέλευσης λεωφορείων από τη συνοριακή διάβαση της Νυμφαίας, το οποίο πρέπει άμεσα να επιλυθεί από την  Ελληνική κυβέρνηση διότι περιορίζει τις δυνατότητες υλοποίησης εκδρομών από τουριστικά γραφεία προς την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν ο Έλληνας Πρέσβης κ. Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης, η Δ/τρια του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κα. Κυριακή Μπουλασίδου, με τους οποίους υπήρξε μία άριστη συνεργασία και συνεχίζεται με την περαιτέρω οργάνωση δράσεων προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ από δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Ρουμανίας.
Παράλληλα με τους τουριστικούς προορισμούς στην Περιφέρεια, στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και τα παραδοσιακά προϊόντα της, όπως μέλι, κρασί, ελιές και ελαιόλαδο, που δόθηκαν και ως δώρα σε επισήμους, δημοσιογράφους και συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες τους οποίους και ενθουσίασαν.
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »