*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Νέο "χαστούκι" στο Περιφερειακό συμβούλιο της ΤΕΤΑΡΤΗΣ

19 Μαρτίου
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΙΚ, ΤΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Δεν εκλέχτηκε και πάλι Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Περιφέρεια, η εκλεκτή του Γ. Παυλίδη Ευθυμία Κορέα απο τη Κομοτηνή! Πήρε 31 ψήφους παρά την στήριξη των "δυο" των ΑΝΕΛ!
*ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Η Περιφέρεια, δεν χρειάζεται να πληρώνει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του Πολίτη!
Ούτε στη συνεδρίαση της Τετάρτης κατόρθωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης να "εκλέξει" Συμπαραστάτη της Περιφέρειας την εκλεκτή του δικηγόρο και υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλο Ευθυμία Κορέα από την Κομοτηνή που πήρε 31 ψήφους και δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό 34 και φυσικά δεν εκλέχθηκε! 
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μας, κατά περίεργο τρόπο ο κύριος Γ. Παυλίδης βρήκε "δεκανίκι" για να μπορέσει να εκλέξει την κυρία Κορέα, στους δύο Περιφερειακούς συμβούλους των ΑΝΕΛ ενώ παρόντες ήταν 30 απο τους 31 συνολικά Περιφερειακούς του συμβούλους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι φυσικά ένα. Αν οι δύο Περιφερειακοί σύμβουλοι των ΑΝΕΛ πήραν..."γραμμή" απο τον Τέρενς Κουϊκ ή τον Παναγιώτη Σγουρίδη, να στηρίξουν και να ψηφίσουν το προσωπικό ρουσφέτι του κυρίου Γ. Παυλίδη απο την Κομοτηνή.
Αναλυτικότερα: 
Ψήφισαν από τους 51 συνολικά Περιφερειακούς συμβούλους οι 47 (απουσίαζαν 4 Περιφειακοί σύμβουλοι,  εκ των οποίων 3 της παράταξης Φ. Καραλίδη και 1 της παράταξης Γ. Παυλίδη) και αναδείχθηκαν 38 έγκυρα, 8 λευκά κι ένα άκυρο ψηφοδέλτια. Έλαβαν η Ευθυμία Κορέα 31, η Αντιγόνη Παπανικολάου 7 και ο Παύλος Παπαδόπουλος μηδέν.
Σημειώνεται οτι μιλώντας πριν λίγη ώρα στην εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που δεν ψηφίζει, επανέλαβε την "καθαρή θέση του οτι, "δεν χρειάζεται η Περιφέρεια να πληρώνει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του Πολίτη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »