*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαρτίου

Διαβάστε στο "Μ" της Παρασκευής 20 Μαρτίου, αυτά που "κρύβουν" όλοι οι άλλοι!-Νέο ξέσπασμα των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΘΡΑΚΗΣ κατά του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού του Παυλίδη!

20 Μαρτίου


«Μπουζουκτσίδικο» το περίπτερο της περιφέρειας Α.Μ.Θ στο Βουκουρέστι. Έσπασαν πιάτα μπροστά στο περίπτερο!! Αβάντα και από τη ....«μπάντα» και τα "καψούρικα" στο φουλ! "Ένοχη" σιωπή απο αυτούς που κατηγορούσαν τον Μωραϊτη για....Φλωρινοκλαρινιώτη! Μούγκα στη στρούγκα τώρα!
Μιχάλης Αμοιρίδη: Θέλουν δε θέλουν οι Ξενοδόχοι της Θράκης, 2 χρόνια ακόμη θα είμαι αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, πρέπει να συνεργαστούμε!
 
 

..Ίσως το νέο σύνθημα της περιφέρειας πρέπει να είναι.. «Θέλω να γυρίσουν τα πιάτα στα μπουζούκια»! Λουλούδια, χαρτοπετσέτες, μα πάνω από όλα … πιάτα… θέλει ο Έλληνας για τη διασκέδασή του.«Eλάτε στη Θάσο, στο νησί του έρωτα«, ακουγόταν απο τα μικρόφωνα!!!

....
Το "γέλιο" της αρκούδας σε όλη την Ελλάδα με τα νέα καμώματα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού του Γ. Παυλίδη στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης! Ο Μιχάλης Αμοιρίδης κατόρθωσε σε χρόνο ρεκόρ, να "μιλάει" όλη η Ελλάδα για το μεγάλο....τουριστικό του έργο που -σημειωτέον- πληρώνη η Περιφέρεια!
Χαρακτηριστικό και ιδιαίτερα καυστικό το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Έβρου "to SCANTALO", ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι η είδηση που έκανε το γύρω  της Ελλάδος, αποσιωποιήθηκε απο όλα σχεδόν τα τοπικά ΜΜΕ! Ακόμη κι αυτά που επί μήνες χλεύασαν τον νυν Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη για τις πρωτοβουλίες του για τον Τουρισμό, χαρακτηρίζοντάς τον...."Φλωρινοκλαρινιώτη", ενώ στη προεκλογική περίοδο έσερναν τα μύρια όσα στον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη!!! 
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του scandalo gr. αναφέρει περιγράφει με χιούμορ τα νέα...τουριστικά μεγαλεία της Περιφέρειας του Γ. Παυλίδη:
Η ΠΙΟ ΚΙΤΣ-ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!
Με βεβαιότητα, ήταν η πιο κιτς-κακόγουστη, τουριστική προβολή, σε σχέση με άλλες φορές, που πραγματοποίησε η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το τριήμερο που μας πέρασε, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στο Βουκουρέστι από 12 έως 15 Μαρτίου 2015, με τη συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων και ξενοδόχων της περιοχής της ΑΜΘ.
Αυτή τη φορά όμως, καλύτερα να μην συμμετείχε. Και από άποψης τοποθεσίας περιπτέρου, αλλά και από άποψης διακόσμησης, ήταν απαράδεκτη.
Το τουριστικό περίπτερο της περιφέρειας, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε, αλλά δεν είχε και κανένα ενδιαφέρον για το κοινό του Βουκουρεστίου.
Δυστυχώς δεν υπήρξαν Ρουμάνοι επισκέπτες. Ευτυχώς λέμε εμείς. Διότι αν πλησίαζαν, θα έβλεπαν το χάλι μας το μαύρο. Την κουλτούρα μας!!
Πέταξαν έξω από το περίπτερο τους επαγγελματίες για να μπει η μπάντα που κουβάλησε η Θάσος!
Αποτέλεσμα; Ο χώρος, απο τουριστικό περίπτερο, μετατράπηκε σε «σκυλάδικο» με την ορχήστρα να παίζει στη διαπασών και να «αβαντάρει» συνεχώς τη Θάσο, ως κατάλληλο τουριστικό προορισμό. «Eλάτε στη Θάσο, στο νησί του έρωτα«, ακουγόταν απο τα μικρόφωνα!!!
Να πούμε ότι το πρόγραμμα ήταν άκρως λαϊκό με αποτέλεσμα να φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από ότι προσδοκούσαν οι ειδήμονες που σκαρφίστηκαν αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο προβολής. Ούτε πελάτης Ρουμάνος, πάτησε. Δεν είναι τρελοί οι Ρουμάνοι, να φάνε κανένα πιάτο στο κεφάλι!!!!
Ίσως το νέο σύνθημα της περιφέρειας πρέπει να είναι.. «Θέλω να γυρίσουν τα πιάτα στα μπουζούκια».
Λουλούδια, χαρτοπετσέτες, μα πάνω από όλα … πιάτα… θέλει ο Έλληνας για τη διασκέδασή του.
Ο χώρος μπροστά στο περίπτερο, θύμιζε πραγματικό μπουζουκτσίδικο. Λαϊκή διασκέδαση, φίλε μου. Kαι Έλληνας χωρίς διασκέδαση, δε γίνεται.
Η «πίστα» γέμισε σπασμένα πιάτα, μπροστά στα πόδια του τραγουδιστή και όλοι μαζί του έδωσαν να καταλάβει. Γλέντησαν με την ψυχή τους, Ελληνικά. Πάρτι μεγάλο. Και τα παράπονα, πολλά.
Στο άκουσμα μάλιστα του τραγουδιού «Μου λες μ αγαπάς, εγώ να δεις..» έγινε χαμός. Τα έσπασαν στην κυριολεξία… Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ζούμε πλέον,  άλλες εποχές, τις οποίες είχαμε ξεχάσει!
Καλό θα ήταν ακόμη, να γνωρίζαμε και πόσο κόστισε η συμμετοχή και το λαϊκό πανηγύρι που στήθηκε…!
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι όμως, να πούμε ότι την πρώτη μέρα, είχε παραδοσιακά χορευτικά, αλλά ως εκεί!
Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Αμοιρίδης, παρόλο που τα άκουσε από τους ξενοδόχους της Θράκης, στην τελευταία γενική τους συνέλευση, δεν έβαλε μυαλό και ίσως θα έπρεπε να τον ελέγξει ο πολιτικός του προϊστάμενος.
Την ίδια ώρα, στον Έβρο το κλίμα είναι βαρύ και το κλάμα πάει σύννεφο από τις καταστροφές που υπέστη ο νομός, ενώ η αγωνία των κατοίκων των παρέβριων περιοχών βρίσκεται και πάλι στο κόκκινο, καθώς με ανακοίνωση τους οι Βούλγαροι προειδοποιούν την Περιφέρεια ΑΜΑΘ, ότι είναι αναγκασμένοι να απελευθερώσουν μεγάλες ποσότητες νερού από τα φράγματά τους.
ToScantalo
....
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
Κι αντί βέβαια να βάλει μυαλό ο Μιχάλης Αμοιρίδης, καλυπτόμενος πίσω απο τον Περιφερειάρχη και κολλητό του Γ. Παυλίδη, βγήκε το πρωϊ στο ράδιο του Γκορόγια, εκεί που μιλάνε όλοι χωρίς...αντίλογο κι άρχισε εκ νέου τις προκλήσεις, ρίχνοντας το "γάντι" στους ξενοδόχους της Θράκης, λέγοντας, "θέλουν δεν θέλουν, θάμαι άλλα δύο χρόνια Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού οπότε θα πρέπει να συνεργαστούμε..."
Το δικό μας ξεκάθαρο ερώτημα στον Γιώργο Παυλίδη που καλύπτει πλήρως σε όλα τον πρώην πελάτη του και νυν στενότατο συνεργάτη του.
-Όλα αυτά που μαθαίνουμε κι ακούμε συν έντυπα, τα εκτυπωτικά, τα δώρα που προσφέρετε σαν Περιφέρεια σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, πολιτικούς. επισκέπτες κλπ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης; Περιμένουμε να μάθουμε όλο αυτιά....

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από τις δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών της Πολυτεχνικής σχολής στην Ξάνθη

 
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/3 από τις δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών της Πολυτεχνικής σχολής στην Ξάνθη,
με κεντρικό σύνθημα "Πρωταγωνιστές ΕΜΕΙΣ για τις σπουδές και τα όνειρα μας"
και αιτήματα την επιστροφή στο πανεπιστήμιο των χρημάτων που κλάπηκαν από το "κούρεμα" του PSI και την έκτακτη επιχορήγηση των Τμημάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
   Η πορεία ξεκίνησε από το χώρο του Πολυτεχνείου (ΠΡΟΚΑΤ) στις 18.00,
και διέσχισε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης. Δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες βροντοφώναξαν διεκδικώντας πίσω τα κλεμμένα της κρίσης ενημερώνοντας την τοπική κοινωνία για τα αιτήματα τους, μοιράζοντας υλικό και καλώντας να μπουν στον αγώνα μαζί τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »