*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Μαρτίου


*Ένα ξέφρενο πάρτι αυτή την Κυριακή 5 Απριλίου, και μάλιστα με γυναίκα DJ και συγκεκριμένα την Ράνια Κωστάκη, διοργανώνει το γνωστό cafe-bar DE NOVO στην «παραλία» της Ξάνθης επί της οδού Βας. Σοφίας.
«Μαζί μας στο De Novo Cafe-Bar την Κυριακή 5 Απριλίου η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη!!!!!Την ακούμε καθημερινά 6-8 το πρωί στον Sfera 102.2 παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό!!!!», έγραψε χθες στην πρόσκλησή του στο facebook το DE NOVO!
Να μη λείψει κανείς…
Θα γίνει χαμός!
……

*Στο bar «ROOM 6» στην Αλεξανδρούπολη, διασκέδασε το περασμένο Σάββατο ο Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, και μάλιστα με παρέα φίλων του Ξανθιωτών!
Ο Τάκης, συχνά – πυκνά, διασκεδάζει και σε άλλα μαγαζιά, κυρίως της Ξάνθης, δείχνοντας ότι στηρίζει τη διασκέδαση όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και των γειτονικών πόλεων!
-Μπράβο Τάκη!
……

*Στο «ROOM 6» της Αλεξανδρούπολης είδα και πολλά «εντυπωσιακά» αστέρια όπως την εκρηκτική Ελένη που βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύω!
……

*Στην Ξάνθη βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία Ιακωβίδου, η οποία σπουδάζει στη Βουλγαρία και ήρθε να κάνει Πάσχα στην πόλη μας με την οικογένειά της και τους φίλους της!
……

*Στην Ξάνθη θα κάνει Πάσχα και ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης ο οποίος αναμένεται να έρθει στην πόλη μας την Μεγάλη Εβδομάδα με την οικογένειά του!
……

*Σε γνωστό καφέ της πόλης μας, έπιναν τον καφέ τους την Κυριακή ο… στρατευμένος νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Καρυπίδης, ο οποίος πήρε μετάθεση την Ξάνθη, μαζί με τον κολλητό του ραδιοφωνικό παραγωγό του LIFE 92,1 FM, Χαράλαμπο Κυρκούση.
Οι δυο φίλοι είχαν πολλά να πουν μετά από τόσες μέρες!
……

*Συνεχίζω με κάτι αθλητικό!
Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να δεχθούν επίσκεψη από μικρούς παίκτες της Ακαδημίας της που μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις καθημερινές τους προσπάθειες για διάκριση.
Οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη μου με τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διαργανώνει το Γηροκομείο Ξάνθης - Ίδρυμα «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ξάνθης και πραγματοποιείται πάντα κάθε Μεγάλη Τετάρτη και θα διαρκέσει από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα από τις εγκαταστάσεις φέτος των Xanthi fm100 & Ακρίτας.

Θα συμμετέχουν σε κοινή ραδιοζεύξη οι ραδιοφωνικοί σταθμοί τις Ξάνθης με την πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια των δημοσιογράφων και των ραδιοφωνικών παραγωγών της Ξάνθης: Life 92.1 fm, Nova 93.1 fm, Paradise 90.3 fm, όμορφη πόλη Δημοτικό Ραδιόφωνο 89.9 fm, KRAL 107.8 fm, Super 88 radio, Ράδιο Αρβύλα 88.8 fm, NJOY 94.6 fm.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »