*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

SEE THROUGH

31 Μαρτίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Ριζική η «ανανέωση» του ημερήσιου φύλλου της «Αδέσμευτης» Θράκης από σήμερα όπως μαθαίνω και μάλιστα με την Σοφία Γκούρτσα να δίνει μια νέα εμφάνιση στην εφημερίδα με πολλές αλλαγές.
……
*Η νέα «Αδέσμευτη» θυμίζει σε πολλά την πρώτη «Αδέσμευτη» που κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1981 και ειδικότερα το φύλλο που στη συνέχεια μπήκε στη φωτοσύνθεση, τον Σεπτέμβριο του 1993. Μοντέρνα εμφάνιση και κάτι εντελώς καινούργιο. Με απλά λόγια αλλάζει και προσαρμόζεται ακόμη περισσότερο στις ανάγκες των καιρών.
……
*Κατηγορηματικά διέψευσε τον Πρόεδρο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ και  Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για το θέμα των 35 ευρώ τον τόνο που προτίθεται να δώσει ο Δήμος Νέστου στον ΣΔAΝ με δηλώσεις του στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ την περασμένη Παρασκευή, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κώστας Παναγιωτίδης.
……
*Μάλιστα ο Δήμος Νέστου ήδη παρέκαμψε τον Δήμαρχο Ξάνθης και μιλάει πλέον κατευθείαν με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου.
Δεν δίνουμε πάνω από 18-20 ευρώ τον τόνο, τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Παναγιωτίδης.
-Κύριε Δημαρχόπουλε, τι λέτε εσείς;
……
*Ριζικές αλλαγές στα τηλεοπτικά τοπικά δρώμενα μετά τις συναντήσεις που είχαν μέτοχοι και στελέχη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Υπάρχει πάντως μεγάλη αισιοδοξία  από δω και πέρα…
…….

Οι Τομεακές Οργανώσεις Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις με αφορμή τα 63 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη, όπου θα προβληθεί η ταινία “Ο άνθρωπος με το Γαρύφαλλο”:
-Έβρου: Την Τρίτη 31/3, στις 20:00 στα Γραφεία του ΚΚΕ
-Ξάνθης: Την Τρίτη 31/3 στις 20:00 στην αίθουσα Α2 ΠΡΟΚΑΤ
….

Πανούσης: Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες, τα κέντρα κράτησης μεταναστών ενδέχεται να… ξαναγεμίσουν!
«Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες», δήλωσε την Παρασκευή από την Τρίπολη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Ο υπουργός προανήγγειλε με έμμεσο τρόπο την επανεξέταση της απόφασης για κλείσιμο των κέντρων κράτησης μεταναστών, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την αύξηση της μετανάστευσης.
Επισκεπτόμενος τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στην είσοδο προχθές 800 μεταναστών στη Μυτιλήνη. Εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τα τελευταία κύματα μεταναστών, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν το καλοκαίρι, ενώ εκτίμησε ότι τα κέντρα κράτησης μεταναστών ενδέχεται να ξαναγεμίσουν.
Ανήγγειλε δε συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες με το λιμενικό, την αστυνομία και τους αρμόδιους για θέματα μεταναστών, ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος χειρισμού του θέματος.
….

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 11:00πμ, στο Εύλαλο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τοπείρου με τα παρακάτω 2 θέματα η,ερήσιας διάταξης:
1. Απευθείας  ανάθεση  για  αποκατάσταση  του  οδοστρώματος  δρόμου Δεκάρχου- Ολβίου.
2. Απευθείας  ανάθεση  για  αποκατάσταση  του  οδοστρώματος  δρόμου Εξοχής- Μέλισσας.
Η συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων και της επικινδυνότητας των οδοστρωμάτων.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
…..

Στυλιανίδης: Δεν πρέπει η ΝΔ να γίνει πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ
Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά αφήνει ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, για τη στρατηγική που ακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός, μετά τη βαριά και ιστορική ήττα της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ο πρώην υπουργός, με μακρά και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, και πολιτική αφετηρία τον καραμανλισμό, παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα “Real News” και τη Χριστίνα Κοραή.
Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι είναι λάθος στρατηγική η… ευχή να αποτύχει η χώρα, ώστε να δικαιωθούν τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά, ενώ τάσσεται κατά της ενδεχόμενης… μετάλλαξης, που θα φέρει τη ΝΔ να συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, η αποτυχία των αντιπάλων δεν μπορεί να είναι δικαίωση της δικής σου πολιτικής.
Και συνεχίζει, ο πρώην υπουργός, για το ενδεχόμενο ένταξης στελεχών του ΠΑΣΟΚ: “Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι πλυντήριο κανενός.
Η ΝΔ δεν έχει πλέον άλλοθι, ούτε να δίνει συγχωροχάρτι στις αμαρτίες του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, ούτε να συνθηκολογεί με τις μεταλλαγμένες εκφράσεις της διαπλοκής”.
….

«ΝΕΟΝ» πολιτικό ήθος από τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη…
Στο καφέ Ουζερί «ΤΟ ΝΕΟΝ» στην οδό Μπρωκούμη 3 απέναντι από την «πιάτσα» των ταξί, συναντήσαμε το βράδυ του Σαββάτου να πίνει τσίπουρο με δύο καρδιακούς φίλους του, τον Χρήστο Χριστοφόρου και τον Μάκη Δάγκα, τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη. Έτσι απλά, σεμνά και λαϊκά, ο Παναγιώτης Σγουρίδης δέχτηκε τις θερμές χειραψίες πολύ και τις ευχές πολύ κόσμου στο κατάμεστο μαγαζί, δείχνοντας πως ειδικά στην εποχή μας αυτό που προέχει για έναν πολιτικό είναι η σεμνότητα και ταπεινότητα…

Στο ΝΕΟΝ και η τυχαία συνάντηση του Παναγιώτη Σγουρίδη με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ.Δημήτρη Γρηγοριάδη, ενώ ο Υφυπουργός μας ανήγγειλε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η σύσκεψη στη Περιφερειακή Ενότητα για τα προβλήματα που προέκυψαν στην περιοχή μας από τις πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχοντας μάλιστα θετικά εγκώμια για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που για πρώτη φορά όπως διαπίστωσε και ο ίδιος προσωπικά, έχει καθαρίσει τα κανάλια στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου για την αποφυγή παρόμοιων πλημμυρών στα ακραία φαινόμενα…
«Η Κυβέρνηση είναι εδώ, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες κι αν τις ξεπεράσουμε τον σκόπελο της 8ης Απριλίου, από κει και μετά όλα γίνονται πιο εύκολα…», επεσήμανε με έμφαση ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »