*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

05 Μαρτίου


ΚΙ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ Η ΛΥΣΗ…!
Αίσθηση από την αποκάλυψη του «Μ» για το πόσο απλό ήταν τελικά για τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή να ανακαλέσει την απόφασή του για την Διευθύντρια της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης και να λήξει η αβεβαιότητα για την συνέχιση της λειτουργίας της, μετά από ένα σήριαλ… φιλολογικών συζητήσεων.
Το θέμα είναι ότι ο «Μαχητής» από  την αρχή είχε εντοπίσει το πρόβλημα κι είχε προτείνει στον Υπουργό πρώτα να προχωρήσει στην κάλυψη της θέσης των 2-3 μόνιμων καρδιολόγων που χρειάζεται η κλινική και μετά ας εγκρίνει και… τρία χρόνια άνευ αποδοχών  για την κυρία διευθύντρια!
Όπως τελικά και έγινε…
Τώρα ποιοι από την Ξάνθη δεν «ενημέρωσαν» τον κύριο Κουρουμπλή πως ακριβώς έχει η κατάσταση πριν υπογράψει, είναι κι αυτό ένα θέμα…
….

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ!
Συχνά πυκνά ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος επιχειρεί μέσα από το ηλεκτρονικό Μέσον που διαχειρίζεται να μας κάνει «μάθημα» αριστερής ιδεολογίας γράφοντας και ξαναγράφοντας τη φράση, «για όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η αριστερά κλπ…» και δώστου ξανά  τα ίδια και τα ίδια.
Κι άντε αυτά να μας τα πει ένας πραγματικός ιδεολόγος της Αριστεράς που αυτή του η φιλοσοφία ήταν και είναι τρόπος ζωής, να το κατανοήσουμε, να το σεβαστούιμε και να το δεχτούμε… ως απλοί αστοί πολίτες.
Να μας κάνει όμως μαθήματα «περί αριστεράς» ο δημοσιογράφος - εργολάβος  που επί Γιαννακίδη έτρεχε κάθε μέρα πίσω από την… Καραλίδη και τα Μέσα της παρέας του έπαιρναν όλες τις «χορηγίες», ενώ επί παντοδυναμίας ΓΑΠ και ΠΑΣΟΚ είχε εναχτεί σε γραφείο τύπου του Σωκράτη;
Πότε έγινε αριστερός ο Γ. Σιδηρόπουλος, αφού στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 για παράδειγμα, πίσω από τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και την Μνημονιακή εξουσίας έτρεχε, για να μην επαναλάβω φυσικά την όλη λειτουργία του που είχε ως αποτέλεσμα να τα’ ακούσει για τα καλά από την τότε υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ…
-Τουλάχιστον ας μην προκαλεί τη νοημοσύνη των αναγνωστών του. Γιατί οι υπόλοιποι τον γνωρίζουμε...
……

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΠΑΤΟΥΛΗ!
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, μπορεί η Προσυνεδριακή της ΚΕΔΕ να έγινε στη Ξάνθη, ωστόσο όλη την ενημέρωση για την εκδήλωση την πήραμε αποκλειστικά και μόνο από τους συνεργάτες του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, αφού ο εδώ Δήμος Ξάνθης, απαξίωσε να ενημερώσει ή να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του, τόσο την Περιφέρεια, όσο και τους εκπροσώπου των άλλων δημοτικών παρατάξεων...!

-Δήμος πραγματικά... ΠΡΟΤΥΠΟ! Με Δήμαρχο τον κ. Δημαρχόπουλο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »