*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

05 Μαρτίου


*Δεν υπάρχει μέρα που να μην παίρνω και μια καταγγελία για τον Δήμαρχο Πρότυπο Μπάμπη Δημαρχόπουλο και μάλιστα μέσα από τους ίδιους τους υπαλλήλους...
-Οι οποίου μου καταγγέλλουν ότι ο Δήμος έχει χωριστεί σε δύο ειδών υπαλλήλους. Σε αυτούς που κυριολεκτικά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τίποτα και απλά...και σε αυτούς που δεν «προλαβαίνουν»!
Μάλιστα μου έδωσαν και συγκεκριμένα ονόματα υπαλλήλων! Όχι φυσικά αυτών που δουλεύουν, αλλά αυτών που....απολαμβάνουν ή ελλείψει ικανοτήτων, απλά...κάθονται!
.....
*Αυτός πάντως που «απολαμβάνει» επί Μπάμπη ακόμη περισσότερα απ’ ότι επί Στυλιανίδη, είναι ο υψηλόμισθος διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τηλέμαχος Αρναούτογλου που την πρώτη Κυριακή έτρεχε για τον...Δημήτρη Μπένη!
...
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Την τελευταία στιγμή οι του Δήμου Ξάνθης (και αφού ήδη είχε ξεκινήσει η Προσυνεδριακή..), «θυμήθηκαν» να προσκαλέσουν Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη και αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη!!!!
Μάλιστα στο Πρόγραμμα Προσυνεδριακού Διαλόγου Αιρετών, δεν υπήρχε ούτε καν χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη!!!
Και απλά όταν τον είδαν να μπαίνει στην αίθουσα, έσπευσαν να τον παρακαλέσουν να κάνει έναν...χαιρετισμό!
Κι άλλο φυσικά που δεν ήθελε κι εκείνος, αφού η όλη εκδήλωση της ΚΕΔΕ μεταδίδονταν εκείνη την ώρα ζωντανά από τα δύο Περιφερειακά κανάλια του Xanthi channel και της ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση...!
.....
*Και να φανταστεί κανείς ότι αν δεν είχε παραιτηθεί ο γιατρός Μάκης Αδαμίδης και δεν έκανε αντινομάρχη τον (αναπληρωματικό) Μπάμπη Δημαρχόπουλο ο Γιώργος Παυλίδης σαν Νομάρχης Ξάνθης (τότε), σήμερα δεν θα τον ήξερε ούτε ο....Ταρενίδης!
-Και εις την «λαϊκήν γλώσσα», μάγκεψαν τα «ρηχά» πιάτα και θέλουν και...σούπα τώρα!
....
*Επισημαίνω επίσης ότι δεν πήραν πρόσκληση ούτε οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στον Δήμο Ξάνθης...
Με αποτέλεσμα να πάει στο Elisso Hotel ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κι όταν είδε το ακροατήριο και τι συνέβαινε, δικαιολογημένα αποχώρησε λέγοντας με νόημα....
-Εμένα μπορεί να μη με σέβονται, απαιτώ όμως να σέβονται πριν συνεχίσουν τις απρέπειες σε βάρος της παράταξής μου, τους 2.214 ανεξάρτητους και ελεύθερους ψηφοφόρους μας!!!
......
*Το ωραίο είναι ότι ο γιατρός τα’ ακούει εξ’ αιτίας του Δημαρχόπουλου από τον Ανταμπούφη, τον Δημήτρη Μπένη και τους λοιπούς γιατί ψήφισε την κυρία  Αχτάρη για τη θέση του Συμπαραστάτη του δημότη και παράλληλα προσβάλλεται ανελλιπώς και από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τις «στενές» συνεργάτιδές!
Μάλιστα η Σούλα Ιακωβίδου που τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα, ισχυρίζονταν ότι του έστειλε...πρόσκληση, αλλά αυτή προφανώς κάπου κατέπεσε!
(Σ.Σ. Να μειδιάσω ή να κλάψω;)
....
*Από τον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 ο φετινός ραδιομαραθώνιος του Γηροκομείου Ξάνθης για την ενίσχυση του ιστορικού ιδρύματος.
Η εφημερίδα μας και οι συνεργάτες μας θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »