*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

21 Φεβρουαρίου


«Σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία απαιτείται πολυπολιτισμική αστυνομία. Στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να ενταχθούν εκπρόσωποι διαφόρων ομάδων που είχαν στο παρελθόν αποκλειστεί, όπως Ρομά, Πομάκοι, Ελληνοπόντιοι και μετανάστες».
(Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης)
-Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω...
……………

«Είναι μια πολύ άτυχη και λανθασμένη ανακοίνωση. Εάν μιλάς για μειονότητα, δεν υπάρχει νόημα να τις κομματιάζεις μία-μία και να τις ονοματοδοτείς. Σχετικά με αυτό το θέμα τον αναζήτησα, του είπα πως είναι μια λάθος δήλωση και ότι πρέπει το συντομότερο να διορθωθεί. Αυτό είναι κάτι που θα το θέσω και αύριο (17/2/20150 στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί».
(Ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ)
-Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και οι... «Γκρίζοι Λύκοι»;;;

…………..

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε χθες το ΕΒΕ Ξάνθης στον Υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ. Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον του για τους Θρακιώτες επιχειρηματίες και γενικά για την περιοχή.
......
*Μετά την επίσκεψη που έκανε στο Επιμελητήριο ο Τέρενς, επισκέφθηκε και το στούντιο και τις νέες εγκαταστάσεις του Xanthi channel, δηλώνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και την αισθητική του καναλιού...
(σ.σ. Μα γι’ αυτό κάποιοι έχουν λυσσάξει τόσο πολύ Τέρενς...).
.....
*Καλά έκανε και «βιάστηκε» ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης να «κερδίσει»τη «δόξα»από τον Δημαρχόπουλο στο θέμα των σχολείων της Ξάνθης που έκλεισαν μετά από απόφασή του...
-Κατάφερε όμως να εξοργίσει την πλειοψηφία των γονιών των μαθητών και στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Τένη Καμαρίδη, οι διαμαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα έντονες...
......
*Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι μη σύννομη! Να κλείνουν δηλαδή από την Παρασκευή (χωρίς λόγο...) τα σχολεία λόγω του Καρναβαλιού...!
Κι από μένα, ουδέν άλλο σχόλιο, διότι ο συγκεκριμένος κύριος αντί «να δει τον καθρέφτη της ψυχής του», μας την...λέει κι από πάνω, πολεμώντας μας!!!

.......


Η αντικαταστάτρια του Τέρενς Κουίκ στο Περιφερειακό συμβούλιο, έπιασε δουλειά
Η κ. Γκανιάτσου ανέλαβε καθήκοντα Περιφερειακής Συμβούλου και επίσημα στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την Πέμπτη στην Κομοτηνή, αντικαθιστώντας τον επικεφαλής της παράταξης «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας», Τέρενς Κουίκ.
Εκτός από τη Στέλλα Γκανιάτσου, περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης από την αρχή της θητείας είναι και ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης. Κατά την πρώτη της εμπειρία επιλέχθηκε να εκπροσωπεί το περιφερειακό συμβούλιο στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.
Όπως δήλωσε η κ. Γκανιάτσου «με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χαρά συμμετείχα στη συνεδρίαση. Αναλαμβάνω ένα επιπλέον φορτίο το οποίο υπόσχομαι να προσπαθήσω να υλοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμευόμαστε να επιτελέσουμε το έργο μας ως συνδυασμός και με την άριστη συνεργασία που έχουμε ήδη με τους ΑΝΕΛ και με τον Τέρενς Κουίκ, γιατί όχι μόνο δε μας άφησε αλλά είναι συνέχεια πάνω μας και αδιατάραχτα ελέγχει και συμμετέχει τόσο στα έργα τα προβλεπόμενα, όσο και στις επεμβάσεις που θα χρειαστεί να γίνουν θα είναι παρών», είπε η κ. Γκανιάτσου.

……………..

Ξενόφερτες οι μαζορέτες... αλλά γνήσιοι οι λατίνοι της ΦΕΞ!!!
Ξενόφερτες οι μαζορέτες κατά τον Γ. Σιδηρόπουλο, τον Μουσόπουλο και τον Τεφρωνίδη, αλλά τα... ελληνόφερτοι και παραδοσιακοί οι... latin χορευτές της ΦΕΞ που σημειωτέον, διοργανώνει τρεις μέρες με latin party και μάλιστα σε ρυθμούς
samba και Passo Doble,  cha cha cha, rumba, ballroom tango, slow waltz, jive και άλλη είδη  για όλους τους συμμετέχοντες!!!
Φυσικά εκτός από τους παραπάνω ρυθμούς, στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ διαφημίζουν χορούς Salsa, Βαchata, Reggaeton, Ladies Style για κοινό πάρτι μετά την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού!
Στα οποία θα συμμετέχει κατά πάσα πιθανότητα ως χορευτής και ο κύριος Γ. Σιδηρόπουλος...!
Μη μιλάς, μη μιλάς... ζήτω οι ελληνόφερτοι!

……………

Παρασκευή και 13 οργίζεται ο Παυλόπουλος
Η ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου αναμένεται να γίνει στις 13 Μαρτίου, την ίδια μέρα δηλαδή που λήγει η θητεία του Κάρολου Παπούλια.
«Παρασκευή και 13», είπε χαμογελώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες χθες το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αίθουσα, δηλώνοντας πως δεν είναι καθόλου προληπτικός.
Εμφανώς χαρούμενος ο κ. Παυλόπουλος, δέχθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα συγχαρητήρια για την εκλογή του και τους είπε ότι τίποτα δεν αλλάζει τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα τους, τόσο από την μακρόχρονη θητεία του ως βουλευτής, όσο και από τη θητεία του σε κυβερνητικές θέσεις.

Τα συγχαρητήρια, επίσης, δέχθηκε και από τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη, που μπαίνοντας στην αίθουσα των δημοσιογράφων είδε με έκπληξη να βρίσκεται εκεί και ο κ. Παυλόπουλος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »