*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

21 Φεβρουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Αφελές ερώτημα. Αν δηλαδή για τον αξιότιμο κύριο Καρά Αχμέτ είναι πολλά τα 6.700 ευρώ για τον Γιώργο Τσαλίκη που τραγουδάει σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, τότε οι 70.000 ευρώ που έδωσε ο φίλος του ο Φανουράκης για την Έμα Σάπλιν τον Φλεβάρη του 2010, τι ήταν;
.....
*Πρόταση της στήλης, Στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2016 ο δημοτικός Καρά Αχμέτ γιατί δεν φέρνει την φοβερή Χουρέμ (Μεριέμ Γιουζερλί) να γίνει το έλα να δείς;
Και να δούμε και πόσο «κοστίζει»!
-Μια και από τον Φανουράκη πήρε τόσο καλά «μαθήματα», είναι μια ευκαιρία ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού να βοηθήσει ενεργά στηρίζοντας το Καρναβάλι μας στη πράξη κι όχι στα λόγια...
.......
*Ερώτημα για Δημαρχόπουλο αλλά και Ιορδάνη Χατζηευφραμίδη...Ποιός συνέταξε (γιατί κανείς δεν υπογράφει...), το απειλητικό μήνυμα που αφέθηκε σε όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα της οδού Μεραρχίας απειλώντας με....πρόστιμα; Διότι δεν έχει υπογραφή...
....
*Και παλιότερα βέβαια οι υπάλληλοι πήγαν να κάνουν το ίδιο στην γειτονιά, επί Φανουράκη ή Θεοδωρίδη αν θυμάμαι καλά και με παρέμβαση του τότε Δημάρχου Ξάνθης λύθηκε το θέμα, αφού η συγκεκριμένη οδός λόγω της στενότητάς της, αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα πάρκινγκ...
-Δηλαδή οι υπάλληλοι που μπαινοβγαίνουν εκεί ακόμη και περίεργες νυχτερινές ώρες, θέλουν την αυλή μόνο για ΙΧ χρήση;
-Μπράβο Δήμαρχε! Συνέχισε να κυνηγάς τον κόσμο που στις εκλογές σε ψήφισε, χωρίς καν λαμβάνεις υπόψη το κοινωνικό σύνολο.

……………..

Τον πρόεδρο της FIFA Ζεπ Μπλάτερ και τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί θα συναντήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γεώργιος Γκιρτζίκης, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυναν αμφότεροι.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συναντηθεί πρώτα με τον Ζεπ Μπλάτερ στη Ζυρίχη την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και ακολούθως την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου με τον Μισέλ Πλατινί στη Νιόν.
(σ.σ. Κύριε Γκιρτζίκη μήπως πρέπει να πάρεις μαζί σου στη συνάντηση και τον κύριο Υφαντίδη με τον κύριο Σπυριδόπουλο;)

…………

Στην Ξάνθη από χθες η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Άξια Ανδρεαδάκη!
Η πανέμορφη φετινή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2015 Άξια Ανδρεαδάκη βρίσκεται απο χθες το μεσημέρι στη Ξάνθη και ήδη συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δήμου Ξάνθης, συνοδευόμενη απο την μάνατζερ της, που είναι εξ΄ ίσου απίστευτης ομορφιάς.
Δυο λόγια για την φετινή υπέροχη Βασίλισσα (η ξανθιά, δίπλα στο μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ιπποκράτη Καμαρίδη).
Η Άξια Ανδρεαδάκη γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Καλλονή της Λέσβου. Έζησε μέχρι τα 10 της χρόνια εκεί και μετά μαζί με τη μητέρα της πήγαν στην Αθήνα. Όνειρο της παιδικό ήταν να γίνει μοντέλο και δημοσιογράφος. Φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.
Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να επικρατήσει στον χώρο του μόντελινγκ και να γίνει γρήγορα γνωστή.
Τα καλλιστεία ήρθαν για την Άξια το 2003 όπου κατέκτησε τον τίτλο της Β' Μις Ελλάς.
Είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Κορυφαίο: Ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Γεωργίου στην εκπομπή "Το Καφενείο των φιλάθλων" στο EXTRA 3.

……………

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ξάνθης από Θεσσαλονίκη για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Έκτακτα δρομολόγια για την περίοδο του καρναβαλιού έχει σχεδιάσει το ΚΤΕΛ Ξάνθης από Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι θελήσουν να παρεβρεθούν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, για την περίοδο του καρναβαλιού θα δρομολογηθούν έκτακτα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη – Κομοτήνη – Δράμα – Αλεξανδρούπολη και Σέρρες.
Ήδη απο την Τετάρτη ξεκίνησαν τα πρώτα έκτακτα δρομολόγια απο την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Σαββατοκύρικο θα υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια όλο το 24ώρο απο και προς την πόλη της Κομοτηνής. Για την Κυριακή και την Δευτέρα τα υπολογίζεται ότι τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη θα είναι περίπου κάθε 30' ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες.
……………………

Φεύγουν από το Πεντάγωνο για τον Έβρο στρατιώτες που θεωρούνται «βύσματα» 500 ως τώρα με διαταγή Καμμένου
Άρχισαν να φεύγουν από το Πεντάγωνο για τα σύνορα και κυρίως για Τον Έβρο, μετά από διαταγή του υπ. Άμυνας Π. Καμμένου, στρατιώτες που θεωρούνται «βύσματα». Ως τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα φύλλο πορείας έχουν λάβει περίπου 500 άτομα. Ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι στους πρωταρχικούς του στόχους θα ήταν το τέλος του ρουσφετιού στις ένοπλες δυνάμεις και η μετάθεση των νεοσυλλέκτων σε μονάδες, κυρίως του Έβρου, όπου η χώρα έχει ανάγκη. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα κάνει καμία εξαίρεση και έφερε το παράδειγμα του πατέρα του ο οποίος, κατά τον ίδιο, τον πήρε τηλέφωνο για ένα σχετικό «ρουσφέτι» για να λάβει αρνητική απάντηση. Η μετάθεση αφορά στρατιώτες, ναύτες και σμηνίτες, οι οποίοι, κατά τις δύο τελευταίες ΕΣΣΟ του 2014, είχαν τοποθετηθεί απευθείας στο υπουργείο Αμυνας από τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων και δεν είχαν πάει ούτε μια ημέρα στα σύνορα. Eν τω μεταξύ σήμερα στον "Ελεύθερο Τύπο" υπάρχει ανυπόγραφο δημοσίευμα σε στήλη παραπολιτικών που καταγγέλλει μετάθεση στον Έβρο από το Πεντάγωνο "γιού γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος πάει κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ", χωρίς πάντως να αναφέρεται ότι πρόκειται για μαζικές μεταθέσεις.
…………………..

Ημερίδα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης για την απασχόληση
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ξάνθης, εταίρος της αναπτυξιακής σύμπραξης «Απασχόληση Δήμου Ξάνθης» διοργανώνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 11:00π.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης, ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης 3 του τοπικού σχεδίου απασχόλησης «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του Δήμου Ξάνθης».
Αντικείμενο της Ημερίδας: «Δικτύωση τοπικών κοινωνικών εταίρων, οργανισμών και επιχειρήσεων με τους ωφελουμένους του προγράμματος»,
με ομιλητές τους:

1. Άγγελος Μπεμπεκίδης, Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης
2. Κωνσταντίνα Ζάρα, Εκπρόσωπος συντονιστή εταίρου HONESTY ΕΠΕ
3. Σταυρούλα Σεχλίδου, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχολόγος
4. Σωτήριος Τσιακίρογλου, πρώην Πρόεδρος ΟΕΒΕ
5. Αντώνιος Κοσμίδης, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Σταθμών
6. Στυλιανός Μωραίτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »