*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

21 Φεβρουαρίου


*Σήμερα Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, άλλη μια μεγάλη συναυλία, στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015, με τον τρομερό Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος σε κάθε συναυλία του ξεσηκώνει τους πάντες και δημιουργεί μια ξέφρενη και κεφάτη ατμόσφαιρα!
Άλλο ένα μεγάλο γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!!!
……

*Εντωμεταξύ, την Πέμπτη το βράδυ, ο Γιώργος Σαμπάνης, αποθεώθηκε από θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους, που παρά το τσουχτερό κρύο, κατέκλεισαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας στη μεγάλη συναυλία του στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.
Ο Δημοφιλής καλλιτέχνης, δημιουργός και τραγουδιστής, κατέπληξε και «αποζημίωσε» όλους με τα τραγούδια του, το πλούσιο ρεπερτόριό του αλλά και με την άμεση επαφή που είχε με τον κόσμο!
……

Νωρίτερα λίγο πριν τη συναυλία του, ο Γιώργος Σαμπάνης, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi Channel και ραδιοφωνική παραγωγό του LIFE 92,1, Μαρία Παπαδοπούλου, στο ξενοδοχείο που διέμενε.
……

*Μια αποκλειστική φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμπάνη, εξασφάλισε για τον «ΜΑΧΗΤΗ» και τη στήλη μου, ο νεαρός Ξανθιώτης Τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, στο ξενοδοχείο, λίγο πριν ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναχωρήσει για τη συναυλία του στην Κεντρική Πλατεία.
……

*Δύο ξέφρενα αποκριάτικά πάρτι διοργανώνει σήμερα Σάββατο το βράδυ και αύριο Κυριακή αμέσως μετά την Καρναβαλική παρέλαση το ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ».
Και έχουμε και λέμε: Το σαββατιάτικο πάρτι «Jose Cuervo» με δώρο μετά από κλήρωση ένα τριήμερο ταξίδι στο Bansko της Βουλγαρίας!
Και αύριο Κυριακή θα είναι ανοιχτό από τις 20.00 και θα σας περιμένει μετά από την καρναβαλική παρέλαση σε ένα δυνατό ξέφρενο πάρτι!
……

*Ποιος είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός που με τους… πολλούς έρωτές του τον τελευταίο καιρό, μπέρδεψε ακόμη και Δήμαρχο του Νομού μας;;;
Ο οποίος (Δήμαρχος) όταν συνάντησε τον ραδιοπαραγωγό σε κεντρικό σημείο της πόλης τον ρώτησε να μάθει λεπτομέρειες για το με ποιαν τελικά είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, διότι αν και Δήμαρχος, ειλικρινά μπερδεύτηκε από τα γραφόμενα του… «γύφτου».
-Δήμαρχε μην ανησυχείς θα ενημερώνεσαι τακτικά μέσα από τη στήλη μου για τους έρωτές του. Ακόμη κι εγώ μπερδέυτηκα.
……

*Ο καιρός φτάνει σιγά – σιγά για την μεγάλη μαγική βραδιά με τον Γιάννη Πάριο το άλλο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Romeo live στην Ξάνθη.

Εντωμεταξύ, τα ρεζερβέ από τώρα είναι ανάρπαστα από τους θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή του έρωτα και γίνεται ένας μεγάλος χαμός, όχι μόνο από την Ξάνθη, αλλά και από τις γειτονικές πόλεις...
Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε: 6946702578 & 6986795929.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »