*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Καλά να "πάθουν", αφού αυτοί επέτρεψαν τις δημοσκοπήσεις μέχρι την ώρα της κάλπης, για να οικονομήσουν οι....δημοσκοπικές εταιρείες!-Άφαντοι Περιφερειακοί και Αυτοδιοικητικοί απο τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας!

25 Ιανουαρίου


ΝΔ: Πρωτοφανής αθλιότητα η δημοσίευση δήθεν στοιχείων exit polls
Για πρωτοφανή αθλιότητα κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας ανάρτηση "δήθεν στοιχείων exit poll σε ιστολόγια"
"Τις τελευταίες ώρες, σε ιστολόγια αναρτώνται δήθεν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από τα exit polls, κάτι που απαγορεύεται ρητά από το νόμο.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή αθλιότητα που στόχο έχει να ποδηγετήσει τη βούληση του εκλογικού σώματος. Καλούμε τους αρμοδίους να παρέμβουν άμεσα", αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, είναι όμως ήδη πολύ αργά....
Η σημερινή Κυβέρνηση είναι αυτή που επέτρεψε λίγες ώρες πριν τις κάλπες την δημοσίευση "κάλπικων" δημοσκοπήσεων για να οικονομήσουν οι....εταιρείες!
Παράλληλα γίναμε δέκτες απο έντονες διαμαρτυρίες των Νεοδημοκρατών οτι απουσίαζαν απο τον αγώνα της παράταξης σχεδόν όλοι οι ΕΥΝΟΗΘΕΝΤΕΣ Περιφερειακοί πλην του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη με πρώτο και καλύτερο τον Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, όπως και οι Αυτοδιοικητικοί με πρώτο και καλύτερο τον "εξαφανισθέντα" Μπάμπη Δημαρχόπουλο που πιστεύουν προφανώς οτι αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι έρθουν στην εξουσία, ως...θεσμικοί και ανεξάρτητοι θα έχουν την άψοψη συνεργασία τους!
Mεγάλες ζημιές στην περιοχή Ποταμιάς από τις πλημμύρες, πολλά παράπονα από την Γενισέα όπου πλημμύρισαν αποθήκες και μάνδρα αυτοκινήτων!-Από το πρωί τρέχει ο Δήμαρχος Αβδήρων μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για τα προβλήματα!
 
 
 
 

Άσχημη έκπληξη επιφύλασσαν το πρωί τους κατοίκους του Δήμου Αβδήρων και κυρίως της περιοχής Ποταμιάς, της Μάνδρας αλλά και της Γενισέας, οι τρομερές βροχοπτώσεις όλη την νύχτα που είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσων σπίτια αλλά και να διακοπεί ο δρόμος στο δρόμο Νέας Κεσσάνης-Ποταμιάς, όταν τεράστιοι όγκοι νερού «κάλυψαν, με αποτέλεσμα νερά απο τη Λίμνη Βιστωνίδας μεγάλες ποσότητες νερού να καλύψουν το δρόμο αναζητώντας διέξοδο και να πλημμυρίσουν κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.
‘Όπως μας είπε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιάννης Τσιτιρίδης που μέχρι το μεσημέρι δεν είχε καν προλάβει να ψηφίσει τρέχοντας απο το πρωϊ στους διαφόρους οικισμούς, πλημμύρισαν κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής και προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές στους αγρούς, ενώ πολλά παράπονα δεχτήκαμε και από την Γενισέα στο επί τόπιο ρεπορτάζ που κάναμε, καθώς πλημμύρισαν πολλά σπίτια και αποθήκης αλλά και μάνδρα αυτοκινήτων.  Επίσης το πρόβλημα ήταν ιδιαίτερα έντονο στους οικισμούς της Συδινής, της Νέας Κεσσάνης, της Μάνδρας και του Μυρωδάτου.
Επί τόπου μετέβη και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με συνεργεία της Περιφέρειας κι όπως μας είπε, «οι ζημιές είναι τεράστιες, ενώ συνεργεία της πολιτικής προστασίας αναγκάστηκαν προκειμένου να βρουν διέξοδο για τους μεγάλους όγκους νερού, να διανοίξουν τον δρόμο Νέας Κεσσάνης-Ποταμιάς, προκειμένου οι τεράστιοι όγκοι υδάτων να κατευθυνθούν προς την θάλασσα". 
Σημειώνεται προ του κινδύνα να συμβούν ατυχήματα, η τροχαία Ξάνθης διέκοψε για αρκετές ώρες την κυκλοφορία στο ύψος της Νέας Κεσσάνης και της Ποταμιάς όπου το έδαφος κυριολεκτικά..."βούλιαξε" και είχε γίνει σε πολλά σημεία ένα με την λίμνη και την θάλασσα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »