*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Μεγάλη αποχή στα εκλογικά τμήματα, δεν ήρθαν να ψηφίσουν στην Ξάνθη οι ετεροδημότες

25 Ιανουαρίου
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Που ψήφισαν, τι δήλωσαν, υποψήφιοι βουλευτές, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί και Περιφερειακοί!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαμογελαστός και...αδιάφορος (!;) από το εκλογικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον αυτό «πρόδιδε» το εκλογικό αποτέλεσμα, ψήφισε στις 11 το πρωί ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης που σε όλη την εκλογική προεκλογική περίοδο, θεωρώντας προφανώς ότι έτσι θα γίνει...»αρεστός» στον ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από την σύζυγό του.
Στις δηλώσεις του τόνισε ότι «οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα», επιχειρώντας για μια ακόμη φανεί ανεξάρτητος και...υπεράνω κομματικών παθών!
Σχεδόν την ίδια ώρα στο 9ο Δημοτικό σχολείο ψήφισε ο επίσης πανταχού απών Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος,, αποφεύγοντας να πάρει θέση για το εκλογικό αποτέλεσμα και συνεχώς με το κινητό στο χέρι, επικοινωνώντας με τοπικό κανάλι, προκειμένου να...μη καθυστερήσει να του πάρει δηλώσεις, διότι δεν προλάβαινε!
(Σ.Σ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ρώτησαν τον κ.Δημαρχόπουλο γιατί δεν κάνει αγώνα για συγκεκριμένο πολιτικό στον οποίο οφείλει την εκλογή του, απάντησε ότι «μόνος του εκλέχθηκε Δήμαρχος και δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στην τοπική κοινωνία!...»... 
Γύρω στις 11.30  προσήλθε για να ψηφίσει με όλη την οικογένειά του στο πλευρό του στο 4ο Δημοτικό Σχολείο ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός, ο οποίος είπε ότι  οι αναποφάσιστοι είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, επαναλαμβάνοντας την θέση ότι οι εκλογές στην παρούσα στιγμή ζημιώνουν μόνο την χώρα. «Αυτό που θέλω να τονίσω στους πολίτες είναι ότι ανεξάρτητα εκλογικού αποτελέσματος από την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος Κοντός θα συνεχίσει να είναι κοντά στο πρόβλημά τους».
Στις 09.30 ψήφισε στο εκλογικό κέντρο της Γενισέας, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου που εξέφρασε την βεβαιότητά του για την ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ και την αισιοδοξία του για αυτοδυναμία. Στο εκλογικό του ΣΥΡΙΖΑ στη Γενισέα την αισιοδοξία του για αυτοδυναμία του κόμματος, εξέφρασε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης.
Στις 10.30 το πρωί ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης επί τους οδού Ανδρέου Δημητρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Χουλιάρας που εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει 3ος στις εκλογές.
Στις 12.30 στο 6ο Δημοτικό σχολείο ψήφισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος που επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι 3ο κόμμα στις εκλογές και θα εκλέξει βουλευτή στη Ξάνθη", αλλά την....απογοήτευσή του που δεν είχε έρθει στη συνέντευξή του και κανάλι της Καβάλας!!! 
Στα 14.15 στο ΕΠΑΠ ψήφισαν οι Ανταμπούφης (ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Αμοιρίδης (Αντιπεριφερειάρχης Θεαματικού) και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κ.Βογιατζής.
Στις 14.30 μ.μ. ψήφισε καθυστερημένα ο Αντιπφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (κάτω από γήπεδο ΑΟΞ) αφού από το πρωί βρίσκονταν στο μέτωπο των πλημμυρών με τον Δήμαρχο Αβδήρων, αποφεύγοντας να κάνει προγνωστικά επί του εκλογικού αποτελέσματος. Στα Μάγγανα ψήφισε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και στο Εύλαλο ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτη, ενώ στο Όλβιο ψήφισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάκης Λουκμακιάς. 
Αργά μετά το μεσημέρι στη Ξάνθη ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης, ενώ στα Βαφέϊκα ψήφισε η αντιδήμαρχος Τοπείρου Ειρήνη Θεοδωρακάκη.
Την αισιοδοξία του οτι το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι τρίτη δύναμη στη Ξάνθη εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Δημήτρης Γρηγοριάδης, ενώ ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος προέβλεψε "σοβαρές πολιτικές εξελίξεις σε όλα τα κόμματα μετά τις εκλογές..."
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »