*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Ιδού κύριοι Εισαγγελείς και Δήμαρχε Πρότυπο και τα «μπάζα» του Τσέπελη μέσα στο δρόμο στις 12.12.2014 με φορτηγό του Δήμου Ξάνθης!...

31 Δεκεμβρίου


Ενώ ο Δήμαρχος του Δήμου Πρότυπο «σιωπά» όπως και οι Μούρκας και Πολεοδομία Ξάνθης

Ιδού κύριοι Εισαγγελείς και τα "μπάζα" του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλη Τσέπελη μέσα στο δρόμο (!) με φορτηγό του Δήμου Ξάνθης στις 12/12/2014 (11.30) και στη συνέχεια (στις 15/12/2014) με τριαξονικό φορτηγό της εταιρείας Πούλιος-Μάρμαρα, στο οικόπεδο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που το παραχώρησε στην σύζυγό του πριν 6-7 χρόνια με τον όρο να κτίσει μέσα σε μια 3ετία... και πέρασε η 6ετία χωρίς να υλοποιηθεί ποτέ η δέσμευσή του στο Υπουργείο!
 Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος γνώστης του γεγονότος "σιωπά" και «καλύπτει» με τον τρόπο αυτό τις νέες αυθαιρεσίες του υπεραντιδημάρχου του, όπως και ο εντεταλμένος σύμβουλός του Χρήστος Μούρκας, και η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης σφυρίζει όπως και σε παλιότερες περιπτώσεις αδιάφορα....
Σημειώνουμε ότι για παρόμοιες ιστορίες (σ.σ. καταπάτησης  δασικής έκτασης στη Π. Χρύσα, μπάζωμα ρέματος στη Π. Χρύσα κλπ) υπάρχει και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ πολύμηνης φυλάκισης απο το Εφετείο Θράκης σε βάρος του κυρίου Τσέπελη! Παρ' όλα αυτά ο κ. Δημαρχόπουλος τον "διόρισε" Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, δηλαδή ο "λύκος" να.... φυλάει τα "πρόβατα"!

Ενώ παρά τα ασφαλιστικά μέτρα του Δασαρχείου και το ότι έχει χάσει τα δικαστήρια, ο κύριος Τσέπελης εξακολουθεί να λειτουργεί το ποιμνιοστάσιο του σε δασική αρχή!
(σ.σ. Ιδού σήμερα με φωτογραφίες-ντοκουμέντο και τα μπάζα που ο κύριος αυτός πριν τον μηνύσουν οι πολίτες, έριξε μέσα στο δρόμο...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »