*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ METROSPORΤ Απίστευτο! Κόντρα «Τορο» - «Θρύλου» για τις… εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης!

31 Δεκεμβρίου


Που το είδατε κύριοι της ΕΠΟ, υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης, να «εισβάλει» στο αστυνομικό τμήμα Γενισέας για να... συμπληρώσει το φύλλο αγώνα των διαιτητών;

*Ενώ την ίδια ώρα ο Γ. Γκιρτζίκης με επιστολή του, εμφανίζεται ως... υπερκομματικός Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα «σώσει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Χωρίς σχόλιο δημοσιεύουμε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας METRO SPORT για τις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και τις προσπάθειες του υποψηφίου Προέδρου Γ. Γκιρτζίκη να «επιστρατεύσει» ακόμη και τον....»Θρύλο» σε βάρος του, επειδή υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πανίδη. Απίστευτο κι όμως αληθινό....
Το ρεπορτάζ «μιλάει» μόνο του...
ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ»  ΤΗΣ ΕΠΣ  ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ!
Συμβαίνουν και αυτά, όσο κι αν φαίνονται κάπως περίεργα και λίγο παράτερα. Ο… «Πατισάχ»… να εισπράττει «άρνηση» από έναν «πιστό» τον οποίο θεωρούσε έμπιστο, ορκισμένο και απόλυτα ελεγχόμενο. Το ιερατείο του λιμανιού αυτές τις ημέρες το «φυσάει και δεν κρυώνει».
Η πληροφορία που αναστάτωσε τους «Πακιστανούς» ανέφερε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης, επί πολλά έτη χαρακτηριστικός εκφραστής της ολυμπιακής αλαζονείας και δυναστειακής συμπεριφοράς, έχει «βγει» φόρα παρτίδα και απροκάλυπτα υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Πανίδη, αντιπάλου του σημερινού προέδρου (κ. Υφαντίδη) σταθερού στηρίγματος όλων των επίλογών του συστήματος και της παράγκας, αλλά και του φερομένου ως αντικαταστάτη του για τις συγκεκριμένες εκλογές, γνωστού και μη εξαιρετέου κυρίου Γκιρτζίκη. Η αντίδραση από το λιμάνι ήταν άμεση, μάλιστα σε έντονο ύφος. Με τηλεφώνημα προς τον Τοροσίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του Θρύλου κ. Βρέντζος, ήταν εμφανέστατα ενοχλημένος και ελαφρά ταραγμένος γιατί σε νεότερη πληροφόρηση που είχε έμαθε πως ο παίκτης δεν αρκέστηκε σε μια λεκτική υποστήριξη του κ. Πανίδη, αλλά επισκέφθηκε πολλά από τα σωματεία της ξανθιώτικης Ένωσης προτρέποντας τους παράγοντες να απαλλαγούν από το παλιό καθεστώς. Τους διαβίβασε και την αντίστοιχη ενόχληση του «μεγάλου», όπως και την επιθυμία του να αλλάξει «ρότα και στρατόπεδο». Όπως λέγεται, ο Τοροσίδης δεν έκανε πίσω. Αντίθετα, ζήτησε από τους φίλους του που διοικούν κάποια από τα σωματεία της Ένωσης να στηρίξουν με πάθος τον κύριο Πανίδη.
Στην Ξάνθη, όλα δείχνουν ότι τερματίζεται το καθεστώς μιας Ένωσης που είχε αποδειχθεί σε ένα θεσμικό περιφερειακό υποκατάστημα της ομάδας του δημοσίου. Θεωρείται σίγουρη η επικράτηση του κ. Πανίδη στις επικείμενες εκλογές (υποστηρίζεται και από τον Χρήστο Πανόπουλο), όποιος κι αν τεθεί αντίπαλός του. Το χρίσμα οι ερυθρόλευκοι θα το δώσουν στον κ. Γκιρτζίκη, αν δεν υπάρξουν εμπλοκή του ονόματός του στο επίπεδο της σύντομης προεδρικής εκλογής στην ΕΠΟ. «Πολύφερνη νύφη» του συστήματος ο τελευταίος, θεωρείται persona no grata – και δικαίως – στηn πόλη με τις συμπεριφορές, τους ελιγμούς, τις κωλοτούμπες και τις περίεργες συμμαχίες τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Ξάνθης ίσως «αφυπνίσουν» και κάποιες άλλες συνειδήσεις σε…όμορα ή παρακείμενα Βορειοελλαδικά θεσμικά παραρτήματα που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια (από την εποχή της αλησμόνητης συνέλευσης της Αλεξανδρούπολης με τις… βαλίτσες, τους κοκαλιάρηδες και τους θείους), πειθαρχημένες ερυθρόλευκες αποικίες. Οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποβάλλει πολλά λαμόγια τα οποία στήριξαν με εθελοδουλία και ανατριχιαστικό γενιτσαρισμό τους καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο γνωστός συγγραφέας Τέρελς Μίλιγκαν έγραφε: «Με τα λεφτά δεν μπορείς να αγοράσεις φίλους, αλλά καλή ποιότητα εχθρών». Ο νοών νοείτο…
ΥΓ: Η βόμβα που έσκασε από τον Κώστα Βαξεβάνη στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του HotDoc και η οποία αφορούσε ένα «φέσι» 40 εκατομμυρίων ευρώ του θρύλου για κάποιες παράνομες μεταγραφές με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και το οποίο φέσι μεταφέρεται και αιωρείται αλλά και επιχειρείται να διαγραφεί από ασυνείδητους πολιτικούς αλλά και ύποπτους δικαστές θα απασχολήσει σίγουρα την επικαιρότητα.
METROSPORT
(Σ.Σ. Την ίδια ώρα ο Γ. Γκιρτζίκης ο νέος «εκλεκτός» του Μαρινάκη με επιστολή του στα ΜΜΕ, εμφανίζεται ως... υπερκομματικός Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα «σώσει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο! ‘Όπως έσωσε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με την... ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!  Λεπτομέρειες στη σελίδα 8)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »