*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

21 Νοεμβρίου


*Το CITY live έκανε πάλι την έκπληξη!
Αύριο Σάββατο ο Γιάννης Τάσιος και η Θεανώ Βατίδου μαζί σε ένα μοναδικό live  στο «CITY» (πρώην Reina) σας περιμένουν και σας υπόσχονται ένα σαββατόβραδο φανταστικό!
Μαζί τους και οι: Γεωργία Τουμάντζη & Νίκος Χατζάκης. Είσοδος 10 ευρώ με ποτό. Ρεζερβέ: 6937180069.
……
*Επίσης, αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου ξεκινάει η «Ξανθίππη», για πρώτη φορά φέτος τη χειμερινή περίοδο, μια βραδιά με live μουσική, με 2 καταπληκτικούς μουσικούς, που θα σας ενθουσιάσουν με το πρόγραμμά τους, σε ελληνικό λαϊκό & έντεχνο τραγούδι!
Απολαύστε τους ήχους, τις γεύσεις, το περιβάλλον, τη θέα, και αφεθείτε σε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες… και αν σας αρέσει θα ξαναεπαναληφθεί!
«Ξανθίππη», στην κορυφή της πόλης, η κορυφαία σας επιλογή!
Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 25410 23627
……

*Αυτή την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ πρωτοτυπεί και διοργανώνει ένα σούπερ πάρτι με πολλές εκπλήξεις!
Στα decks ο φοβερός DJ MIKE και μαζί του special guest star ο Νίκος Χατζάκης!
Επίσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν και 2 φιάλες vodka Stolisnaya!
-Να μη λείψει κανείς!
……

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος  «Οι Βάτραχοι» συμμετέχουν στο 4o τουρνουά μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων!
Παρά τη σπουδαία μάχη έδωσαν τα βατράχια, δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ματς την Τετάρτη με την Ασπίδα και ηττήθηκαν με 43-56 !
Δεν το βάζουνε όμως κάτω !!!
-Στον 3ο αγώνα την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 19.00 στο κλειστό γήπεδο της Ασπίδας ΔΑΚ οι Βάτραχοι αντιμετωπίζουν τον Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης!
-να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ξάνθης, της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης !
……

Ο σύλλογος Κρητών φοιτητών Κομοτηνής «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» διοργανώνει μεγάλο κρητικό γλέντι το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στο κέντρο «POSEIDONIO PALACE'» στο 7ο χλμ. Κομοτηνής – Π. Λάγος παρέα με το συγκρότημα του Ανδρέα Μανωλαράκη!!!
Στο χορό αναμένεται να βρεθούν και πολλοί κρητικοί φοιτητές από την Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, μιας και οι φοιτητές της Κομοτηνής ήρθαν στο χορό τους πρίν λίγες μέρες στην Ξάνθη και θέλουν να τους το ανταποδώσουν!
Ώρα έναρξης: 21:30. Είσοδος: 17 ευρώ φοιτητικό -25 ευρώ κανονικό (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού) και άφθονο κρασί και ΡΑΚΙ!
ΡΕΖΕΡΒΕ: 6986779028 και 6973616102.
…….

Ακόμα ένα ξεχωριστό πάρτι έρχεται για να πάρει θέση αυτό το Σάββατο... στο DA VINCI με πολλές εκπλήξεις, σφηνάκια, και κλήρωση για φιάλες!

Και όλα αυτά παρέα μαζί με της καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »